Pepco pro novorozeně?

97
12.2.16 12:34

Pepco pro novorozeně?

Máte zkušenost se značkou Pepco? Příjde mi docela vhod ušetřit na oblečcích pro miminko, ale ne za cenu ohrožení zdraví nebo aby mimču nebylo ve věcech příjemně.. Díky za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102582
12.2.16 12:40

@Zodiann Proč by měl ohrožovat zdraví 8o Jinak já jsem s nimi velmi spokojená, mám už tedy děti o malinko větší, ale přijdou mi ty věci kvalitní, resp. srovnatelné jako taková ta běžná konfekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15868
12.2.16 12:41

@Zodiann Kupovala jsem nedávno nějaké oblečení pro dceru a nepřipadá mi na tom nic závadného, dokonce ani třpitky s obrázku na tričku se nesepraly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.2.16 12:43

Já bych teda k Pepcu pro novorozence byla trochu skeptická. Když už, tak bych sledovala, jestli jsou věci čistě z bavlny, nebo je tam nějaká umělina. Ta nízká cena se musí projevit na kvalitě materiálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
12.2.16 12:44

Já jsem kupovala synovi, ale už tříletému a s kvalitou jsem nebyla spokojená. Na tričkách se udělaly dírečky, u tepláků na kolínkách hned prošoupaná látka, pyžámko seprané… Moje trička zatím teda drží. Myslím, že zdravotně závadné to nebude, vybírej bavlnu a ne umělotinu a mimi kalhoty taky neprošoupe, že :) Věcičky mají krásné, ale…

• Citovat
  • Upravit
6323
12.2.16 12:45

Jako kvalita je asi horší než jiné značky. Mám pár věcí, většinou se mi teda udělá dírka nebo se to někde zatrhne dejme tomu po 4 vyprání…ale co by člověk za ty prachy chtěl. ale na zdraví dítěte to určitě nemá vliv Jestli si viděla ten obrázek chlapečka jak měl na těle,,vytetovaný,, nápis, není to vždy tak jak je napsáno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.2.16 12:45

No tak jedna známá dávala před dvěma měsíci na FB fotku mimča, které mělo docela hnusnou reakci na bodýčko z Pepca. Ačkoliv ho před použitím vyprala, malý měl na hrudi a břiše doslova červený, podrážděný NÁPIS z té vrchní jakoby gumové vrstvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
12.2.16 12:46

Kupuju tam casto veci pro syna a ted obcas i pro miminko a zatim jsme problem nemeli. Spis jsem byla mile prekvapena ze je to tak levne a pritom se barvy neseperou ani neobarvili jine obleceni.. Takze za me spokojenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
12.2.16 12:50

S oblecenim nemam zadny problem. Hlidam si material mam pro dvouletou par tricek, pak nejake sety tunik s leginkama a vse ok. Material je prijemny, zadne dirky, prosoupani nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
12.2.16 12:58

Je to polská firma, takže zboží vyráběj v číně. jako každý, včetně HaM a podobně. takže bych to nehrotila. Spíš sledovat jestli je to bavlna, jak tady výše psaly zda to nemá kousavý výšivky či umělý nápisy co jsou na tělo. jinak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
12.2.16 13:00

Ale pokud chce ušetřit, tak tě podstatně levněji než z jakéhokoliv obchodu vyjde z bazaru. nelíp cenově vychází celé balíky oblečení. a je to často kvalitní a u malých dětí neonošené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
12.2.16 13:02

Já pro novorozeně nekupovala, protože tehdy Pepco poblíž nebylo. Problém bych s tím neměla a pokud mi teď bude něco chybět, dokoupím klidně i pro novorozence. Hlavně ať je to bavlna a ať to nekouše, neškrábe, jinak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.2.16 13:09

Oblečení by nemělo být zdravotně závadné, ale taky to nebude žádný zázrak. Já od nich koupila pár věcí a je potřeba si věci dobře prohlédnout, ošahat a počítat s tím, že dlouho nevydrží. Obvykle se bavlněné věci sráží o 2-3cm, velikosti neodpovídají. Pokud chcete kvalitu, výdrž třeba i pro druhé dítko tak bych nakupovala jinde ( bazárky, jiné obchody)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.2.16 13:12

@Zodiann já s kvalitou u Pepca nejsem spokojená. Nepřijde mi to kvalitní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
12.2.16 13:16

@Zodiann Většina hadrů na podlahu je lepší než oblečení z Pepka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat