Výška dítěte a velikost oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyska ditete a velikost obleceni
Krasny den preji.
Jakou mate prosim zkusenost s tim jak velikost obleceni odpovida delce ditete? Ja mam holcicku rok a pul starou, stihlou opravdu. Ma 78cm vysku a kupikladu obleceni z lidlu ma 86-92. Velikost 80 ji neni ani nahodou. 86 od nekterych vyrobcu tak, tak.
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám prcka staršího, ale oblečení z Lidlu mu je hodně široký v podstatě všechno. Aby mu sedlo dobře na šířku, musí mít o velikost nebo dvě menší, než potřebuje na délku… ![]()
Jinak je to hodně individuální… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heh, každý výrobce jinak. Moje zkušenost praví, že polské pro miminka (Eva Kluwe) byly menší, oblečení z HM, Lindex v zásadě sedí dobře podle velikosti, HM má trochu užší pas u legín, CA je celkem široké a větší, Lidl sedí jak kdy. Ale třeba punčochy vybírám zásadně s metrem a měřím vzdálenost mezi patou a rozkrokem, protože mě nebaví se do těch obchodů pořád vracet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to tak, že má od každého výrobce jinou velikost. Oblečení z Lidlu mám moc ráda. Malému sedí, trika úplně, kalhoty má o kousek delší, to mi ale nevadí, když ho posadím do kočáru, má je alespoň akorát
Pak mám ráda oblečení z HM, to bych řekla, že potřebuje o velikost menší. Hodně kupuji oblečení z Tesca, vršky sedí, kalhoty musí být o velikost větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcerka má 17m a 80cm a je hubeňourek ale velikost skoro pokaždé jinou. Naučilo mě to si brát lístek a vracet pokud jí nemám u sebe. Lidl-86-92 akorát, Tesco-18-24m akorát, H&M- 90 a více, Adidas, Nike- 92…, Next, Benetton, Tommy Hilfiger, Lacoste - 90 akorát. Teď jsem kupovala pytle na spaní 100cm jeden jí je akorát druhý bude mít asi do školy ještě. Už mě to děsně štve, tolik kolik jsem už toho vrátila kvůli velikosti
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilu16 Mám 17měsiční holčičku, měří asi 77cm, je spíš baculatá
zrovna včera jsem ji koupila v lidlu pyžamo 86/92 a je jí docela velký, myslim že ho bude nosit hodně dlouho, třeba má zimní kombinézu taky z lidlu 74/80 a je jí dobře. Teď nosí nejvíc 80,nějaké tepláky na doma, nebo body má ještě i 74 a nové věci kupuju 86. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj 8 měsíční chlapeček měří 76cm a většinu věcí má 80, ale něco obleče ještě ve vel. 74, neco naopak musí mít 86. Je to asi co výrobce, to jiná velikost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak fakt nevim. 86-92 mame z lidlu a myslim, ze v lete az ji budou dva roky uz ji to nebude. Ted jsem ji prave kupovala neco na leto a brala jsem velikost 98. Prinejhorsim ji to bude velke a bude to mit na pozdeji. Lepsi nez male
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veci z Lidlu nam jsou vetsi. Obecne veci z Lidlu jsou vetsi nez udavana velikost. HM velikosti sedi, CA jsou tak o necele cislo mensi nez udavaji. Meli jsme bodycka velikosti 62 a nosili jsme je kdyz jsme unjinych vyrobcu nosili 50/56. Rada nakupuji v Tescu F&F nebo v Lindexu a Nextu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jak je to prosím vás s velikostma v Nextu? Malýmu budou 2, kupuju mu vše ve vel. 2-3 roky respektive 98, tak aby to chvilku vydrželo, má tam rezervu. Mám v Nextu vyhlídlou bundičku, když vezmu klasicky 2-3 roky, nebude mu brzo malá? Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaM píše:
Holky a jak je to prosím vás s velikostma v Nextu? Malýmu budou 2, kupuju mu vše ve vel. 2-3 roky respektive 98, tak aby to chvilku vydrželo, má tam rezervu. Mám v Nextu vyhlídlou bundičku, když vezmu klasicky 2-3 roky, nebude mu brzo malá? Díky moc
Ja co mela neco next, tak to bylo rozhodne mensi nez lupilu z lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilu16 děkuju, Lupilu mi obecně přijde docela velký. Hlavně široký trička
Malej je dlouhej a hubenej, ale zas když tu bundu z Nextu vezmu na 3-4 roky, tak aby se mi v ní neztratil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaM píše:
Holky a jak je to prosím vás s velikostma v Nextu? Malýmu budou 2, kupuju mu vše ve vel. 2-3 roky respektive 98, tak aby to chvilku vydrželo, má tam rezervu. Mám v Nextu vyhlídlou bundičku, když vezmu klasicky 2-3 roky, nebude mu brzo malá? Díky moc
Ted jsem nasla neco z nextu ve velikosti 92, tak vam muzu zitra zmerit pas treba a muzete porovnat s pasem vaseho ditete a nejak tedy dle toho odhadnout, jak by mu mojla byt ta 98
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaM Dle zkušenosti s bundama z NEXTu většinou sedí přesně na věk a výšku, jak je uvedeno na štítku. Takže bych vzala určitě 2-3 roky, pokud teda už teď malý nemá kolem 100cm…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit