Softshellová bunda H&M, Topolino apod.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
364
29.1.16 13:46

Softshellová bunda H&M, Topolino apod.

Ahoj, máte doma pro děti softshellovou bundu H&M, Topolino apod.? Jak jsou na tom s nepromokavostí? Mají hezký design, ale nikde nemůžu najít jejich parametry. Bundy s dobrými parametry zase nejsou tak líbivé, tak se nemůžu rozhodnout. Děkuji za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1228
29.1.16 13:58

Ahoj mame Regattu a dobra, vodni sloupec tusim 1500. Nikdy v desti nebyla promokla az na dalsi vrstvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.1.16 13:59

https://www.emimino.cz/…unda-544836/

tahle třeba vodní sloupec 10 000. nepromokavá je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.16 14:21

@LEZI nechávám si šít z fleru..tam je řečeno vše..mužeš si vybrat design, barvy, všechno.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2155
29.1.16 14:30

@LEZI Ahoj,
taky neporadím lépe, ale když něco o sobě říká, že je softshell a neuvádí vodní sloupec, tak bych to nebrala. Mně se zas elíbí třiba Fantom, ten je taky dobrej :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
29.1.16 14:35

Taky mám šitou z fleru, prodyšnost 5000, vodní sloupec 10000, a navíc je nádherná, tenkrát měla paní v nabídce soft. s růžovýma ještěrkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
29.1.16 15:25

Kupujeme od fy Fantom, bundy, kalhoty i rukavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epe
138
29.1.16 15:34

@Alka přidám se k diskuzi :) poprosila bych o odkaz na fler. a taky trošku info. předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 16:33

Děkuji za reakce :) Fantom se mi líbí taky, tam parametry uvádějí, ale na dceru jsou ty bundy strašně široké. V její velikosti by potřebovala cca 40 cm v průramku a oni mají 41 cm nad kapsami a podle fotek se bunda dost rozšiřuje. Fler prostuduju, ač mám odsud hodně věcí, tak bunda mě nenapadla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 16:36

@Alka, nepamatuješ si, jaký to byl prodejce na Fleru? Nechci jednobarevnou ani moc infantilní. Prostě nějakou hezkou, aby aspoň trochu šla k aktovce…růžové…máme to komplikovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.1.16 17:17
  • Citovat
  • Upravit
364
29.1.16 17:42

A mám asi blbý dotaz, neprotečou ty švy? Hlavně na ramenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.1.16 18:20

Taky máme fantom, i pro hubene dite (staci ji mensi velikost) ;) softshellku z Hm mam pro sebe, dětskou 176ku :oops: :mrgreen: a jako nepromokava je, ale pri vetsi fyzické aktivitě je to dost plastenka (neudycha to). Fantom ma lepsi material ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 18:31

Aliiku, jenže co pak s délkou rukávu, už mě napadlo, že bych místo 128 vzala třeba 116, ale rukáv by byl krátký. Moje původní představa byla koupit nějakou lepší softshellku do školky (lepčí parametry) a na lítání venku a pak v létě koupit nějakou líbivější do školy, třeba z HM. Ve škole toho moc nenasportujou a vypadala by aspoň hezky. Jen mi chybí ty informace, jak je to s tou nepromokavostí. Od HM jsem měla už zimní bundy nebo funkční, ale nebyly softshellové. Byly opravdu super, ale je to pár let a mám pocit, že téměř všude je trend dělat čím dál větší šmejdy, tak se radši ptám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.1.16 18:39

Dcera je prave i drobnější, takze ji ty rukávy jakoby spadnou niž a kratke urcite nejsou. Aktuálně dcera meri 124cm, bundu fantom ma 116ku, rukávy dlouhe dost a bunda pod zadek. Asi jsou vetsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat