Softshellová bunda H&M, Topolino apod.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
29.1.16 18:41
@LEZI píše:
A mám asi blbý dotaz, neprotečou ty švy? Hlavně na ramenou :think:

jako promin ale softselka není pláštěnka..mám dojem že si to myslíš.. :nevim: to už raději kup pogumovanou bundu.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
364
29.1.16 19:06

Smurfko, moc dobře vím, že softshellka není pláštěnka, pogumovanou bundu nechci ani náhodou. Momentálně má dcera softshellku, co má poměrně dobré parametry, ale mívá mokrá ramena právě pod švy, proto se na to ptám. A to opravdu v dešti přecházíme jen to nutné, neběhá v něm schválně venku a bundu pravidelně impregnuji. Takže chápu, že ty sportovní, dražší, mají podlepené švy, ale ty se mi prostě tak nelíbí, tak jsem se zeptala, zda má někdo zkušenost s těmi „řetězcovými“. A ty z fleru jsou fajn, jen mě napadlo, jak to je právě s těmi švy. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
29.1.16 19:10

Tak my stím Fantomem v dešti běháme a vydrží. Pláštěnku nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 19:17

To ráda slyším. Tak už jen asi doladit velikost ;) Aby mi nepřišla obří bunda. Pořád mi ten Fantom přijde jako nejlepší poměr cena/výkon/kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.1.16 19:24

Jak mas velké dítě? Ja pro 6letou dceru, měřicí 124cm, vážící 19,5 kila, mam 116ku, ale uz od loňského jara (ted je uplne akorat, cca za pul roku bude mala). Kdybych kupovala prave ted, brala bych 122ku, aby vydrzela cca rok az rok a pul ;)
Predtim mela dcera 104ku cca od 3let (103cm) do 5 let (118cm) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 19:48

Měří 120cm, jen na holku má docela ramena, ale je jinak štíhlá, žádné bříško apod. Proto mi přijde, že většina bund je jí kolem těla veliká. Rukáv potřebuje cca 53cm od kapuce, měřila jsem podle bundy, co máme. Mám s ní trochu problém kvůli oblečení, vše je jí v pase velké. A když je jí to dobře, má krátké rukávy u vršků nebo nohavice u kalhot. Letos jsem skákala radostí, když jsem sehnala zimní bundu, kterou má akorát a vypadá konečně na ní hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.1.16 20:09

@LEZI hm, to bude asi těmi rameny. Zuzce bundy celkem sedi, ale ona je kostrou drobek, ramena a hrudník jako batole, jen dlouhe nohy a ruce (nosi treba saty na dvouletaka, jen je ma pod zadek a tak) :lol: letos ma HM zimni bundu 116, je ji akorat, fleesky next ma take 116 (pokud chces porovnání s jinými značkami) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.1.16 20:32

@Aliik, tak dcera má už všechno ve velikosti 122-128. I HM vetsinou. I tam se najdou kousky, co jsou ji velke, ale neco je zase akorat. Od Nextu teď nic asi nemá, tak to neporovnám. No, budu muset ještě jednou všechno pořádně změřit a časem to rozseknout, protože počasí už zimně nevypadá, tak ať jsme připravení na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
1.2.16 09:16

@LEZI paní má přezdívku Crawler, ale musíš jí napsat zprávu, nemá ted nic v nabídce… já na ni taky dostala tip a bunda je fakt profi ušitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
1.2.16 09:21

@LEZI jo a můžeš na ni mrknout…v hodnocení si zkus najít datum 2.5.2015, mělo by to být na straně 8, a je tam fotečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
1.2.16 14:15

Tak ta je teda krásná :potlesk: :potlesk: :potlesk: Díky za tip. Já teď objevila O'style, mají krásnou tyrkysovou softshellku s růžovým tučňákem ala indiánka přes celá záda, ta se mi taky líbí, parametry má ucházející a cena je taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat