Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
přečetla jsem pár diskuzí ohledně Pepino testu, no ale až jsem ho udělala, a teď to ve mě hlodá skrz tu falešnou pozitivitu, co se tady hodně řeší. Dneska první den zpoždění a vyšlo viz foto. Braly byste to jako pozitivní nebo byste udělaly ještě jiné testy před objednáním na gyndu? Tam se případně objednám za tři týdny.
Jasně pozitivní. Další test bych si nedělala. Na gyndu se objednej za ty tři týdny, to je akorát.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
přečetla jsem pár diskuzí ohledně Pepino testu, no ale až jsem ho udělala, a teď to ve mě hlodá skrz tu falešnou pozitivitu, co se tady hodně řeší. Dneska první den zpoždění a vyšlo viz foto. Braly byste to jako pozitivní nebo byste udělaly ještě jiné testy před objednáním na gyndu? Tam se případně objednám za tři týdny.
Já teda žádný test neměla falešný, buď byl negativní, nebo pozitivní ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Pozitivni, vsak to nemas ducha.
Gratuluji.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Vzhledem k tomu, že testuješ kdy máš, tak nemusíš lovit žádný falešný pseudoduchy, ale máš krásně pozitivní test. Mě pepino ukázal správný výsledek i když byl rok prošlej….
To je dost silná čárka, falešný by byl skoro neviditelný duch. Tohle je pozitivní ![]()
Ja se testovala vzdy Pepinem a nikdy nebyl falesne pozitivni, ani falesne negativni
A takhle vyrazna carka je celkem jasna ![]()
Dobrý den vím že to jsem nepatří ale nevím kde se zeptat jinde dneska bych měla mít mestruaci ale menstruace nikde já vím že ještě může prijit ale včera jsem mnela průjem a ten my vždy naznačuje menzes ale menzes nikde taky mne při pohmatu bolí prsa mnerila jsem si včera bazální teplotu a je přes 37 a dneska taky mohla bych být těhotná?
@Tereza 31 píše:
Dobrý den vím že to jsem nepatří ale nevím kde se zeptat jinde dneska bych měla mít mestruaci ale menstruace nikde já vím že ještě může prijit ale včera jsem mnela průjem a ten my vždy naznačuje menzes ale menzes nikde taky mne při pohmatu bolí prsa mnerila jsem si včera bazální teplotu a je přes 37 a dneska taky mohla bych být těhotná?
Teoreticky ano, prakticky zkus udělat test ![]()
Holky, díky za diskuzi. Obavy byly zbytečné a já už se těším na ultrazvuk. Já jsem k tomu ještě chytla covida, tak se omlouvám za neaktivitu. k doktorovi jsem se objednala na sedmý týden, tak se těším. 🍀
Ahoj holky,