Vyvolavacka,ms a mozne těhotenství?

21
10.3.23 22:37

Vyvolavacka,ms a mozne těhotenství?

Ahoj, nikde jsem nenašla podobnou diskuzi a tak mám dotaz zda jste některá neměla podobnou zkušenost?
Od 14 do 18 ledna jsem měla ms tak jako každý měsíc v únoru nepřišla vůbec, testy negativní šla jsem k dr píchla mi vyvolavacku, říkala ze mám tenkou sliznici, a do 14 ti dnů mi má dorazit ms. 7 den mi dorazilo slabé krvácení které trvalo pouze do druhého dne a od té doby nedorazilo nic bude to 14 dnů je možné tak krátké krvácení popř těhotenství? Díky popr za rady
PS: k doktorovi půjdu v týdnu jen jsem se chtěla zeptat na podobné zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
10.3.23 22:39
@Anonym346 píše:
Ahoj, nikde jsem nenašla podobnou diskuzi a tak mám dotaz zda jste některá neměla podobnou zkušenost?
Od 14 do 18 ledna jsem měla ms tak jako každý měsíc v únoru nepřišla vůbec, testy negativní šla jsem k dr píchla mi vyvolavacku, říkala ze mám tenkou sliznici, a do 14 ti dnů mi má dorazit ms. 7 den mi dorazilo slabé krvácení které trvalo pouze do druhého dne a od té doby nedorazilo nic bude to 14 dnů je možné tak krátké krvácení popř těhotenství? Díky popr za rady
PS: k doktorovi půjdu v týdnu jen jsem se chtěla zeptat na podobné zkušenosti ;)

Těhotenství bych vyloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.3.23 23:05

Nízká sliznice je důvodem té slabé MS. Víc za tím nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí