Můžu být těhotná i když se cítím jinak?

Anonymní
9.3.23 18:32

Můžu být těhotná i když se cítím jinak?

Ahoj :)
Chci se zeptat jestli jste to nějaká z vás měla podobné nebo stejné. Už par týdnu mám meškání menstruace, testy negativní ale sama na sobě cítím, že se něco děje. U doktorky sem zatím nebyla, po telefonu mi říkala jen ať si zkouším dávat každý den horkou vanu a nějaké bylinkové čaje. Na kontrolu jdu až za měsíc. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Birds
9.3.23 18:44

Každý den horkou vanu? A proč to? Má to vyvolat případnou zpožděnou menses? A bylinky jaké, řekla?

Já momentálně mám jen mírné zpoždění, jen pár dnů, žádné týdny. Už bych to čekala každý den, většinou mívám předzvěst ve špinění, tak teďka pořád nic, čistě bílý papír při každé toaletě. Čekám. Ale že bych se cítila jinak… no spíš jen mám v sobě maličké doufání či očekávání ;)

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
9.3.23 18:46

Tak samozrejme, ze se neco deje, ale pokud jsou testy negativni, tak bych na tehotenstvi nesazela.. telo neni stroj ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 18:47

@Birds každý den horkou vanu aby mi to mohlo aby se dostavila MS. bylinný čaj a teplo na břicho, koupila sem si nějaký polštář co má v sobě bylinky a když se da ohřát, tak to hreje na břicho :)

• Citovat
  • Upravit
3142
9.3.23 18:48

Tyhlety horné vany na vyvolání, ehm, menstruace, jsou pohádky ovčí babičky a nefunguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 18:50

@annlady píší jen to, co mi doporučila moje gynekolozka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 18:55

@Vesnickaholka a co když těhotná sem ale testy zatím vycházejí negativně? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Birds
9.3.23 18:55
@Anonymní píše:
@annlady píší jen to, co mi doporučila moje gynekolozka :)

No… mě to přijde jednoduše zbytečné. Pokud těhotenství není, přijde menses sama i bez koupání. Pokud ale těhotná jsi (a test z nějakého důvodu nic neukazuje), tak si nejsem jistá, jestli je zahřívání břicha dobré. Já bych si tipla, že spíš ne. Ale :nevim: co kdo chce.

Chování je samozřejmě na tobě. Píšu, jak to vidím sama za sebe.

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
9.3.23 19:15
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka a co když těhotná sem ale testy zatím vycházejí negativně? :nevim:

Pises, ze mas spozdeni par tydnu, takze i kdybys otehotnela az ke konci cyklu, tak uz by byl nyni test jasne pozitivni..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 19:28

@Vesnickaholka je hodně holek kde jim testy ukazovali par měsíců negativně a přesto těhotné byli ;)

• Citovat
  • Upravit
Birds
9.3.23 19:38
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka je hodně holek kde jim testy ukazovali par měsíců negativně a přesto těhotné byli ;)

A co takhle místo spekulací zajít na gyn, kde ti z odběru krve ihned zjistí hladinu HCG, tedy těhotenského hormonu? Nejspolehlivější ukazatel. Těhotenské testy jsou holt jen pro to domácí použití… A právě na ně nelze spoléhat vždy.

• Citovat
  • Upravit
6956
9.3.23 19:39

Jestli jsi měla dostat ms přes pár týdny (kolik přesně?) a testy jsou negativní, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 19:40

@OpportunityNox 6 týdny

• Citovat
  • Upravit
16480
9.3.23 20:01

A proč nejdeš na gyndu hned? Nějaký metody na vyvolání, místo vyšetření? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.3.23 20:03
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka je hodně holek kde jim testy ukazovali par měsíců negativně a přesto těhotné byli ;)

To jsou pohádky ovčí babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital