Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
I kdyby bylo uhnízděné, tak doktor uvidí akorát tak zvýšenou sliznici, nic víc
To myslíš vážně, nejdřív to uvidí až týden nebo 14 dnů pokud nedostaneš MŠ. A jak si můžeš být jistá že jsi těhotná?
@Anonymní píše:
Měla bych být 3+2
No právě, jsi ve 4 týdnu a nic kromě vysoké sliznice být vidět ani nemůže…
DOPORUČUJU trochu prostudovat webovky https://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi …možná ti dojde proč ![]()
cituji: Na konci 4. týdne těhotenství měří embryo zhruba 1 milimetr a váží méně než jeden gram.
vážně si myslíš, že tohle na utz někdo uvidí???
na utz se chodí tak 6-7 týden nejdřív
@karkarka píše:
To je vtip??
obávám se, že to nebude vtip, pořád netuším, jak napsat svůj názor na tuhle situaci, aby se citlivější povahy tady nezhroutily
@stinga píše:
obávám se, že to nebude vtip, pořád netuším, jak napsat svůj názor na tuhle situaci, aby se citlivější povahy tady nezhroutily
Vždyť já si taky sedím na ruce. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, minulý týden byl styk v období ovulace, dnes jsem byla u doktora a neviděl vůbec nic, ani náznak těhotenství. Po 10 dnech už by mělo být vajíčko uhnizdene v děloze ne? Nebo je brzy?
Ne. Po 10ti dnech po úspěšném oplodnění se vajíčko teprve zahnizdi v děloze. A ani pak není vidět. Nejdříve je identifikovatelny gestacni vacek, následně zloutkovy a až pak bývá viditelné embryo se srdeční akci. Potvrdit těhotenství lze nejdříve v 5+neco.
Příspěvek upraven 09.03.23 v 13:57
@Perníček22 takže ani ten gestační váček by tam nebyl vidět v tuhle dobu?
@Anonymní píše:
@Perníček22 takže ani ten gestační váček by tam nebyl vidět v tuhle dobu?
Ne…
Zdravím, minulý týden byl styk v období ovulace, dnes jsem byla u doktora a neviděl vůbec nic, ani náznak těhotenství. Po 10 dnech už by mělo být vajíčko uhnizdene v děloze ne? Nebo je brzy?