Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Budeš se takhle ptát každý měsíc? Vynechala ti aspoň menstruace?
Ahoj holky potřebovala bych radu
Tři měsíce mi nespala menstruace dělala jsem si těhotenské testy a na par byl vždycky jen duch po limitu no po třech měsících jsem to dostala menstruace byla kratší a jiná než obvykle před menstruaci mám bolesti tentokrat žádné nebyly mám natekle prsa i po skončení ms a to u mě nikdy nebyvalo no dneska jsem si udelala test a je tam duch který se ukázal v limitu.
U doktora jsem nebyla jelikož jsem teď v zahraničí.
Chtěla bych se zeptat je možnost těhotenství i když jsem to po třech měsících dostala?
Ja už vážně nevím.
Moc vám všem děkuji.
Je to sice na lupu, ale přijde mi že sněhobílo to není..🙄
Co myslíte.?
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebovala bych radu
Tři měsíce mi nespala menstruace dělala jsem si těhotenské testy a na par byl vždycky jen duch po limitu no po třech měsících jsem to dostala menstruace byla kratší a jiná než obvykle před menstruaci mám bolesti tentokrat žádné nebyly mám natekle prsa i po skončení ms a to u mě nikdy nebyvalo no dneska jsem si udelala test a je tam duch který se ukázal v limitu.
U doktora jsem nebyla jelikož jsem teď v zahraničí.
Chtěla bych se zeptat je možnost těhotenství i když jsem to po třech měsících dostala?
Ja už vážně nevím.
Moc vám všem děkuji.
Těhotná nebudeš. Spíš možná nějaká cysta. Zašla bych k tomu doktorovi.
@Anonymní píše:
Je to sice na lupu, ale přijde mi že sněhobílo to není..🙄
Co myslíte.?
Jo, něco tam je
@JancaS84 Tak termín u doktora mám za 14 dni ale myslíš ze by cysta ukázala na třech testech duchy? Hodím sem fotky.
Jinak bolesti nemám nic jen mi to přijde všechno divny.