Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Didinka158 píše:
@JancaS84 Tak termín u doktora mám za 14 dni ale myslíš ze by cysta ukázala na třech testech duchy? Hodím sem fotky.
Jinak bolesti nemám nic jen mi to přijde všechno divny.
Duch je jen na jednom testu. Na ostatních jsou rysky, jeden je nějaky rozpity. Navíc jestli to bylo po limitu tak je to neplatné.
@JancaS84 všechny testy byly v limitu žádný nebyl po limitu ty dva jsem vyfotila později jinak to bylo vidět více.
@Beruskaa123 ja teda nic nevidim ale muze to byt jen spatna fotka ![]()
@JancaS84 když jsem je dělala hned tam naskočila ta druhá čárka v limitu u všech jen jsem ty ostatní vyfotila až druhy den
@JancaS84
Dnes jsem delala druhy mamatest a vypadal podobně, nedalo mě to a koupila jsme ten z DM a naprosto jasně negativní.
Přišlo mi ze i krásně rychle vyjelo to barvivo..
Za mě tedy lepší než mamatest
Ahoj holky, včera jsem si dělala pepino test a ukázala se mi druhá růžová čárka, žádný stín. Ale na ostatních testech (mama test, sluníčko) nevidím nic.
myslíte, že ten Pepino test může být falešně pozitivní?
@_Nixol
Testuješ ještě před Ms.?
nebo po vynechání, zkusila bych ten z dm in:time, za mě nejlepší
A bohužel myslím ze ty pepino bývají někdy falešně pozitivní.
@_Nixol píše:
Ahoj holky, včera jsem si dělala pepino test a ukázala se mi druhá růžová čárka, žádný stín. Ale na ostatních testech (mama test, sluníčko) nevidím nic.myslíte, že ten Pepino test může být falešně pozitivní?
Kde jsi ten test válela. Vypadá jak od stáda slonů
Jako vidím ducha na i na tom fialovém testu. Už máš zpoždění?
@JancaS84 Nikde právě, ta kvalita pepino testů je hrozná
dnes to mám dostat, ráno jsem si dělala test a negativní. Už ale asi 5 dní mam křeče v podbřišku jako bych to měla dostat, tak pořád lítám na záchod a kontroluju, ale stále nic. Tak uvidím
@_Nixol píše:
@JancaS84 Nikde právě, ta kvalita pepino testů je hroznádnes to mám dostat, ráno jsem si dělala test a negativní. Už ale asi 5 dní mam křeče v podbřišku jako bych to měla dostat, tak pořád lítám na záchod a kontroluju, ale stále nic. Tak uvidím
Tak uvidíš třeba zítra a nebo pozítří. Já jsem vždycky testovala testy od Dr. Maxe a vždy ukázaly co měli. Mají balení po dvou snad za 50kc.
@JancaS84 Jojo, těmi jsem právě testovala. MS pořád nedošla, ale už nemám testy, tak zkusím zase zítra ráno.
Tak hlásím, že MS dnes dorazila, ale já mám v sobě pořád ten pocit, že bych mohla být těhotná. Vždy když přijde MS, tak se mi uleví a prsa konečně přestanou bolet, ale teď bolest pořád přetrvává a včera jsem strávila hoďku na záchodě, protože mě pořád natahovalo na zvracení. Ale je vůbec možné mít MS a přesto být těhotná? Zatím mi nepřijde “jiná” než obvykle. ![]()
@_Nixol
Ahoj tak u mě to bylo taky zvláštní dva měsíce ms nikde testy negativní a pak jsem to na tři dny dostala a po par dnes na testu byl duch v limitu a prsa a nevolnosti mám taky, zítra jdu i doktorovi tak jsem zvědavá co to muže byt ale myslím ze asi cysta i když žádné bolesti nic nemám. Tak kdyžtak dam vedet
Ahoj holky, jdu si pro radu. Dnes 13 dnů po ovulaci, zkusila jsem test dr. max a sněhobílo. Kolik DPO jste měly aspoň dušíka? ![]()
Ještě musím dopsat, že to bylo z odpolední moči
@elis.knap já sem testovala vždy až s vynechanou MS ale hodně tu píšou že třeba už 10dnii po by mohlo něco být…nicmene měla by to být ranní moč, tak zkus z ranní moci a uvidíš zda tam něco bude…