Pepino test + clearblue

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
4.2.24 18:10

Pepino test + clearblue

Ahoj ženy prosím měl někdo druhou slabou čárku na testu a digitální byl mínus? Myslím si že duch je to celkem slušný že by to už digitální ukázal že? :)
Kdykoliv sem měla ducha tak jsem zkusila digitální a byl + ale teď mám nejsilnějšího ducha co sem kdy měla a digitální negativní :nevim:

Příspěvek upraven 04.02.24 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10831
4.2.24 18:11
@Lucka1996 píše:
Ahoj ženy prosím měl někdo druhou slabou čárku na testu a digitální byl mínus? Myslím si že duch je to celkem slušný že by to už digitální ukázal že? :)
Kdykoliv sem měla ducha tak jsem zkusila digitální a byl + ale teď mám nejsilnějšího ducha co sem kdy měla a digitální negativní :nevim:

Digital ma mensi citllivost. Vyhozene penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
4.2.24 18:48

Digitální musíš dělat později, v době kdy na papírkovém vychází jen duch to digitální ještě nezaznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.2.24 19:01

@Kriss Tina mě to právě zarazilo u syna jsem měla ducha co nebyl ani skoro vidět a digitální právě ukázal 1-2 tak teď nevím nezbývá mi nic než počkat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.2.24 14:22

A kolikátý den máš zpoždění menstruace? Ten duch je sice dost znatelný, ale ty digitální testy nemají takovou citlivost, takže obecně ukazují až později než ty papírkové. Já měla hodně silnou čárku druhý den zpoždění ms a digitální jsem dělala až čtvrtý den zpoždění a bylo tam už 1-2., pak jsem si udělala další pro klid duše po týdnu, abych tak viděla 2-3 a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.24 14:30

@Blanka991911 druhý den zpoždění ale dnes jsem dělala znovu test a už bez ducha takže to asi padá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.2.24 14:42
@Lucka1996 píše:
@Blanka991911 druhý den zpoždění ale dnes jsem dělala znovu test a už bez ducha takže to asi padá :)

@Lucka1996
A dělala si z ranní moči? Na tom testu co jsi přidala byla čárka fakt pěkná, takže pokud teď už není nic, tak asi těhotenství odešlo a během pár dní by měla dojít menstruace. Pokud už tam není vůbec ani náznak ducha, tak bych klidně zítra počítala s ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.24 14:48

@Blanka991911 jojo oba byli z ranní moči a stejná značka testu takže očekávám MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 19:31
@Lucka1996 píše:
@Blanka991911 jojo oba byli z ranní moči a stejná značka testu takže očekávám MS

Jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.2.24 20:01

@Daniela1995 dneska ráno dorazila MS :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...