Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krasný večer holky
Mám opožděnou MS o 6 dnů ale test stále negativní- před dvěma dny po jednom čůrání jsem utřela hnědý výtok, tak jsem myslela, že to dostanu, od té doby nic.
Sem tam mě pichne ve vaječníku jako před ms, od večera mám tvrdé prsa. No ale MS furt nikde. Myslíte, že je na test stále brzo? Miminko si moc přejeme, tak už jsem z toho nervní a nejlépe bych to věděla hned 😂 dneska si všichni stěžovali na zimu, já byla celá slitá potem, bylo mi špatně. Ale jak říkám TT negativní. MS mám pravidelnou, občas mám opoždění ale max den -dva. No co si budem, jsem jak na trní. Dokáže mě někdo podpořit ať se mi uleví a nechám to pár dnů ještě bejt?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bianka309 píše:
Krasný večer holky
Mám opožděnou MS o 6 dnů ale test stále negativní- před dvěma dny po jednom čůrání jsem utřela hnědý výtok, tak jsem myslela, že to dostanu, od té doby nic.
Sem tam mě pichne ve vaječníku jako před ms, od večera mám tvrdé prsa. No ale MS furt nikde. Myslíte, že je na test stále brzo? Miminko si moc přejeme, tak už jsem z toho nervní a nejlépe bych to věděla hned 😂 dneska si všichni stěžovali na zimu, já byla celá slitá potem, bylo mi špatně. Ale jak říkám TT negativní. MS mám pravidelnou, občas mám opoždění ale max den -dva. No co si budem, jsem jak na trní. Dokáže mě někdo podpořit ať se mi uleví a nechám to pár dnů ještě bejt?![]()
![]()
Test už by to ukázal. Jedině by jsi měla ovulaci hodně posunutou.
Spíš bych to viděla na jiný zdravotní problém.
@JancaS84 no, právě co jsem se bavila s ženskýma, tak jedna teď otěhotněla den před MS, druhá 3 dny po, gynekoložka mi řekla že se otěhotnět mimo ovulaci dá, takže by to nebylo nemožné ![]()
@Bianka309 píše:
@JancaS84 no, právě co jsem se bavila s ženskýma, tak jedna teď otěhotněla den před MS, druhá 3 dny po, gynekoložka mi řekla že se otěhotnět mimo ovulaci dá, takže by to nebylo nemožné
Ježíš už zas. To už tady v týdnu bylo. Mimo ovulaci se otěhotnět nedá.
@JancaS84 jeee a na tom jste byla kde paní? To by asi nebylo tolik nechtěnych těhotenství ne? To by asi moje kamarádka teď neotěhotněla den před Ms ne? Mimoto teď jsem tady četla diskuze, kde i paní psala, že nějaká ovulace pěkně lže. Druhá moje známá ovulace - 15tym cyklu, a otěhotněla 28. Den cyklu, tak se asi vzpamatujte, Janičko
![]()
@JancaS84 a pokud se tady semnou chcete hádat tak mi napište, pošlu vám odkaz na skupinu maminek, které se vám za ty vaše teorie že se to nedá akorát vysmějí
@Bianka309 píše:
@JancaS84 a pokud se tady semnou chcete hádat tak mi napište, pošlu vám odkaz na skupinu maminek, které se vám za ty vaše teorie že se to nedá akorát vysmějí
Hádat se nechci, ale bez ovulace dojde těžko k otěhotnění. Vajíčko+spermie=těhotenství. To, že žena neví přesně kdy ovulaci má je věc druhá.
@Bianka309 píše:
@JancaS84 jeee a na tom jste byla kde paní? To by asi nebylo tolik nechtěnych těhotenství ne? To by asi moje kamarádka teď neotěhotněla den před Ms ne? Mimoto teď jsem tady četla diskuze, kde i paní psala, že nějaká ovulace pěkně lže. Druhá moje známá ovulace - 15tym cyklu, a otěhotněla 28. Den cyklu, tak se asi vzpamatujte, Janičko![]()
![]()
![]()
![]()
Ježiši kriste!! Když nic nevíš o reprodukci, tak buď radši ticho a nenavážej se do někoho, kdo ti to píše správně. Ne! Bez ovulace neotěhotníš! Ovulace = uvolnění vajíčka = bez uvolněného vajíčka neotěhotníš. Jasné jak facka. Ty tvoje zázračné kamarádky, co údajně otěhotněly před MS… Ne! Neměly před MS. Jen se jim z nějakého důvodu posunula ovulace, tudíž neměly před MS, ale v případě neotěhotnění by i jejich MS přišla později. Jednoduše jen na sobě tu pozdější ovulaci nepoznaly… Nejspíš jely (jako téměř většina) podle aplikace a nesledovaly své tělo a příznaky… Rozumíš?
A mimochodem podle tvého popisu mi přijde, že máš ovulaci teď - píchaní na vaječnících a hnědý výtok… A ano, ovulace se ti klidně mohla o 2 týdny posunout. Tak hlavně, jestli se za 2 týdny dozvíš, že jsi těhotná, nezapomeň všude rozhlašovat, že jsi otěhotněla 2 dny před MS ![]()
@Barevné klubíčko tady tu stránku by měli zablokovat. Jak tak čtu, ženský tupé a blbé
@Bianka309 píše:
@Barevné klubíčko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trapko
Tak ty jsi dobrá kráva
jj, jsem tupá ženská, ale jaksi znám své tělo a proto jsem otěhotněla na první dobrou… A teď tě šokuji… jediným sexem přesně v době ovulace!!
To je co? ![]()
@Bianka309 píše:
@Barevné klubíčko tady tu stránku by měli zablokovat. Jak tak čtu, ženský tupé a blbé
Napiš Babišovi Alenko279 nebo Bianco309
https://www.emimino.cz/…-atd-518228/
@Barevné klubíčko a ty jsi lékařka? Nemyslím si. Možná tak umývačka hajzlíků
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat