Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sbums píše: Více
A? Aby byl pozitivní, musí být //. Což není nikde a duch není druhá čárka ![]()
Chápu to správně, že máš ukázkovou sbírku negativních testu, ale z nějakého důvodu jsi vyhodnotila, že je ta jedna značka jinak negativní než jiné, tak ji považuje s za špatnou? Já osobně vidím problém na opačném konci ruky, než co drží ten test.
Tak ale nějaký mini slabý duch není pozitivní test přeci.
Já si teď dělala test 1 den zpoždění a to ještě z odpolední moči a výsledek porovnej sama.
Takový test bych hodila prostě do koše…
Já měla dva dny po vynechané ms na pepino testu dálnici, raději jsem zkusila dva a oba vyšli stejně.
Asi bych to přestala tak hrotit, mně se podařilo otěhotnět až jsem si řekla, že teď těhotná být nechci a nechala to být a začala se soustředit na jiné věci. Druhý měsíc už jsem měla dvě čárky. A to jsem tomu taky nevěřila, že za to může stres
Dobrý den, spousta z Vás to uz urcite zjistila, ale dnes to pro mě byla posledni kapka. Mam zpoždění 6.den, styk proběhl 20.5. 23.5 a 4.6., (z 4.6. To je jeste brzo, vím) a tak sem udelala test zdali neco neuvidim. Predevcirem to byl pepino test comfort, a byl na nem dost jasny duch. Dnes jsem udelala dalsi Pepino test, klasiky, a je na nem taky videt maly duch či proste neco. Na to jsem udelala dva testy “sluníčko” z tety, hned po testu pepino a ani ťuk. Rozkliknete dvakrat.