Perete nové oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
perete nové oblečení?
Ahoj, dotaz: perete nové oblečení? Já ano, jen mi to teď štve, včera jsme koupili krááásnou čepičku na ven do tepla, ale ještě schne, tak jí oblečeme až zítra…a tak mě napadl tenhle dotaz…možná jsem mohla čapku nasadit rovnou a neprat ji, co? Ba né
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
pro klárku peru vždy, teď jsem udělala jednou výjimku a nevyprala sukýnku, ale tu nemá přímo na holém těle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já peru taky vždycky, ale teĎ jak už je větší, tak třeba tu čepku, kdyby to bylo „nezbytné“
už bych rovnou dala. Manža to sice pořád nechápe, proč jako peru nové věci, ale některé věci chlapům nevysvětlíme asi že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to z normálního obchodu, tak neperu ani pro nás ani pro prcka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru naše i dětské. Jsem na tohle dost citlivá - možná zbytečně, ale nikdy nevím, kdo si to v obchodě zkoušel. Nebylo by mi příjemné, mít na sobě něco nového nevypraného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru vždycky a všechno, protože nikdy nevím, kdo si to zkoušel a ne všichni jsou čistí a „voňaví“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru vždycky. Na všechny. Je jedno, jestli na děti nebo pro nás dospěláky. Jsem v tomhle docela asi hysterka, ale nesnesla bych na sobě prádlo, o kterém vím, že na to chmatalo X lidí, zkoušelo, apod.
Mám známou, která dokonce dostala svrab z nevypraného oblečení. Sice od Vietnamců, ale i tak.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru vždy všechno nové. Jde tam mimojiné i o to, že ty věci jsou napuštěné různýma látkama, např. aby se to nemačkalo, dobře skládalo apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky všechno nové oblečení před používáním vyperu..i když je z klasického kamenného obchodu. Jak tu holky psaly - nikdy nevím, kdo si to před tím zkoušel a kde všude se to mohlo „válet“ ![]()
- Citovat
- Upravit
pro miminko všechno pro nás jen spodní prádlo a co jde hned na tělo,ale svetr mikču to neperu,když něco koupím v sekáči peru všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru jak kdy si vzpomenu. Teď mnohem víc než dřív. Hlavně nové oblečení jsem si kupovala pro to, abych ho nosila a ne čekala, až naplním pračku a pak čekala, až uschne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit