Perete nové oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
7.6.10 16:33

neperu,jsem divná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
7.6.10 16:36

Pro malého peru vždy všechno, ačkoliv kdybysme třeba zapomněli doma čepičku, a já ji kupovala holt novou, tak mu ji samozřejmě nasadímm, nenechám ho nastydnout/pařit na něj sluníčko…
Pro sebe a manžela většinu oblečení peru, ale už tak striktní nejsem, hlavně u toho nového. Spodní prádlo a věci ze sekáče peru vždycky.

Jak už tu někdo řekl, jde hlavně o to, že to zboží je většinou napuštěné chemikáliema, díky kterým ten textil přežije dlouhou dopravu a např. neplesniví apod. A těch sajrajtů je v něm asi docela dost… V druhé řadě by mi vadilo, že nikdy nevím, v jak špinavých prostorách se to válelo před tím, než to někdo pověsil v obchodě na ramínko. A taky co za havěť po tom lezla… No a samozřejme v třetí řadě, bůhví, kdo to přede mnou měl na sobě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
7.6.10 16:38

Taky peru všechno :wink:
Manžel si musel zvykat, ale už to bere jako samozřejmost - zdravím Brusku :mavam: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.6.10 17:36

Peru taky „skoro“ vše. Ta vyjímka jsou jenom např. zimní bundy, oteplováky ( kombinézky malým jsem prala ), kšiltovky a takový ty blbě prací věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
7.6.10 18:13

Dětské oblečení peru vždycky předem - pro nás většinou taky, až na výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelaha
7.6.10 18:18

Peru vsecko nove.Jak pro decka tak pro nas.Nesnesla bych v tom chodit nevypranem.

• Citovat
  • Upravit
190
7.6.10 22:39

HOLKY PERTE!!!
Jsem textilačka a sama jsem byla na praxi v závodě svědkem, když se nám na obnitkovacím stroji (overlock) pořád trhaly nitě, mistrová přinesla štětec s kyblíkem a olejem, každou špulku ním natřela. Nemusela se po něm schánět, evidentně ho měli připravený a v případě potřeby i hojně využívaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.6.10 22:43

kupujem veci taky v normalnich obchodech a treba primo v MarksSpencer maji na pyzamech z prijemneho materialu nalepku „Touch me“ - predstava kolik lidi to ochmata…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
7.6.10 22:49

já také peru úplně vše nové oblečení no všechno :-) hračky omývám. No ale na to praní jsem někdy docela pedant :oops: :think: :mrgreen: denně dávám všechno oblečení čisté(nevím, jestli je to možné, ale prostě mi vždycky zadek bodíčka či tepláčků smrdí po moči či prdech takže vše hned do prádla . no ale zpět k novému oblečení. PERTE! nevíte kdo na to vše sahal, co dělali ve výrobě atd… Lepší je mít ten svůl pach(vůni) vypraného než té novoty přeci :-)

• Citovat
  • Upravit
2539
7.6.10 22:55

Peru taky všechno-malému i nám. Nevím kdo to před tím zkoušel a kde se to válelo. A navíc nově koupené věci mě hrozně smrdí. Prostě koupím, odstřihnu cedulky a letí to do koše na prádlo-nebo rovnou do pračky…záleží kolik toho je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
7.6.10 23:06

Vše nové na děti i na nás vyperu. Nejen z hygienických důvodů, ale i proto, že některé věci tak nějak divně smrdí. Takže to máme pak nejenom čistý, ale i hezky voňavoučký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
7.6.10 23:30
rybana75 píše:
Vše nové na děti i na nás vyperu. Nejen z hygienických důvodů, ale i proto, že některé věci tak nějak divně smrdí. Takže to máme pak nejenom čistý, ale i hezky voňavoučký..

souhlas :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.6.10 00:04

Malé vždy peru.Nám taky,ale občas už jsme si to vzali na sebe dřív než jsem to vyprala,kromě spodního prádla.To musím mít vždy vyprané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.10 00:45

ano peru vše. Nejenom kvuli pocitu čistoty ale hlavně proto, že mi kdysi jedna známá(z výrobny textilií) povídala, čím vším to napouštějí, aby to vypadalo co nejdéle jako vyžehlené a čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
8.6.10 07:58

Přeperu vše. Mám ráda když to voní hezky po aviváži a né takovou tou novotou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat