Perete nové oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pro malého peru vždy všechno, ačkoliv kdybysme třeba zapomněli doma čepičku, a já ji kupovala holt novou, tak mu ji samozřejmě nasadímm, nenechám ho nastydnout/pařit na něj sluníčko…
Pro sebe a manžela většinu oblečení peru, ale už tak striktní nejsem, hlavně u toho nového. Spodní prádlo a věci ze sekáče peru vždycky.
Jak už tu někdo řekl, jde hlavně o to, že to zboží je většinou napuštěné chemikáliema, díky kterým ten textil přežije dlouhou dopravu a např. neplesniví apod. A těch sajrajtů je v něm asi docela dost… V druhé řadě by mi vadilo, že nikdy nevím, v jak špinavých prostorách se to válelo před tím, než to někdo pověsil v obchodě na ramínko. A taky co za havěť po tom lezla… No a samozřejme v třetí řadě, bůhví, kdo to přede mnou měl na sobě …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky peru všechno ![]()
Manžel si musel zvykat, ale už to bere jako samozřejmost - zdravím Brusku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru taky „skoro“ vše. Ta vyjímka jsou jenom např. zimní bundy, oteplováky ( kombinézky malým jsem prala ), kšiltovky a takový ty blbě prací věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětské oblečení peru vždycky předem - pro nás většinou taky, až na výjimky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru vsecko nove.Jak pro decka tak pro nas.Nesnesla bych v tom chodit nevypranem.
- Citovat
- Upravit
HOLKY PERTE!!!
Jsem textilačka a sama jsem byla na praxi v závodě svědkem, když se nám na obnitkovacím stroji (overlock) pořád trhaly nitě, mistrová přinesla štětec s kyblíkem a olejem, každou špulku ním natřela. Nemusela se po něm schánět, evidentně ho měli připravený a v případě potřeby i hojně využívaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kupujem veci taky v normalnich obchodech a treba primo v MarksSpencer maji na pyzamech z prijemneho materialu nalepku „Touch me“ - predstava kolik lidi to ochmata…
- Citovat
- Upravit
já také peru úplně vše nové oblečení no všechno
hračky omývám. No ale na to praní jsem někdy docela pedant
denně dávám všechno oblečení čisté(nevím, jestli je to možné, ale prostě mi vždycky zadek bodíčka či tepláčků smrdí po moči či prdech takže vše hned do prádla . no ale zpět k novému oblečení. PERTE! nevíte kdo na to vše sahal, co dělali ve výrobě atd… Lepší je mít ten svůl pach(vůni) vypraného než té novoty přeci ![]()
- Citovat
- Upravit
Peru taky všechno-malému i nám. Nevím kdo to před tím zkoušel a kde se to válelo. A navíc nově koupené věci mě hrozně smrdí. Prostě koupím, odstřihnu cedulky a letí to do koše na prádlo-nebo rovnou do pračky…záleží kolik toho je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vše nové na děti i na nás vyperu. Nejen z hygienických důvodů, ale i proto, že některé věci tak nějak divně smrdí. Takže to máme pak nejenom čistý, ale i hezky voňavoučký..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybana75 píše:
Vše nové na děti i na nás vyperu. Nejen z hygienických důvodů, ale i proto, že některé věci tak nějak divně smrdí. Takže to máme pak nejenom čistý, ale i hezky voňavoučký..
souhlas
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé vždy peru.Nám taky,ale občas už jsme si to vzali na sebe dřív než jsem to vyprala,kromě spodního prádla.To musím mít vždy vyprané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano peru vše. Nejenom kvuli pocitu čistoty ale hlavně proto, že mi kdysi jedna známá(z výrobny textilií) povídala, čím vším to napouštějí, aby to vypadalo co nejdéle jako vyžehlené a čisté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeperu vše. Mám ráda když to voní hezky po aviváži a né takovou tou novotou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit