Perfect Smile, rovnátka a bělení zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.1.21 21:21

@andie95 Dobrý den, byla jste již na nasazování rovnátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.21 21:43

@LennyOK @vegovi

Zdravim, tak dnes rano som bola na lepeni rovnatok.
Celkovo to zabralo cca hodinu, pani doktorka bola opat velmi mila, akurat kazdu chvilu odbiehala za druhym pacientom vedla, co sa mi zdalo malinko neprofesionalne… ale holt asi maju pacientov vela?
Tiez ma zo zaciatku trochu znervoznilo, ze na mne pracovala dentalna asistentka, ktora sa zaucovala a stale ju museli opravovat. 8o Nakoniec ale snad vsetko dobre dopadlo.
Inak dnes som tam opat nechala 20 tisic, takze by som nic ine ako bezchybnu starostlivost ani necakala :D
Dalsi termin mam v aprili a to uz by som nemala platit nic, pripadne len nejaku malu ciastku, takze uvidime aky bude pristup personalu potom.
Inak pre info, zvolila som klasicke kovove rovnatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.1.21 08:15

@andie95
Kdyz rikate, ze jdete na kontrolu v dubnu, tak se tedy nechodi na kontroly kazdych sest tydnu, jak jsem nekde cetla? To by bylo fajn. Bala jsem se castejsich kontrol.
A muzu se zeptat, proc jste si vybrala kovova? Kvuli cene, nebo byl jiny duvod?
Ja jsem totiz puvodne chtela jit na keramicka, ale kamaradka, co je mela, me malinko odrazovala s tim, ze kdyz nejsem z Prahy, tak si mysli, ze jsou lepsi ta kovova, ze jsou jakoze pevnejsi. Kamaradka mela keramicka a taky se ji v jeden den stalo, ze se ji neco uvolnilo a musela do ordinace dvakrat za den, aby ji to opravili.
A nemeli snahu vas tlacit vic do tech keramickych?
Dekuji za info :wink: 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.21 11:45

@vegovi pokud mohu říct něco z vlastní zkušenosti, tak když jsem byla na první konzultaci, tak se mě zeptali, o která rovnátka bych měla zájem. Když jsem řekla že fixní, tak mi představili jak kovová, tak safírová, tak mix. A určitě mě netlačili do těch dražších, řekli jaké jednotlivá rovnatka mají výhody a nevýhody a ze rozhodnutí je jen na mě. Dokonce když jsem se zeptala, kolik asi stojí invisalign rovnatka, tak mě od nich trochu odrazovali, ze mnohem lepších výsledku se dosahuje s fixním rovnatky, takže jim určitě nejde o to, aby vám vnutili ty nejdražší. Na e-mail poslali cenové kalkulace pro všechny 3 druhy fixních rovnátek a při další návštěvě jsem se rozhodla, která chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.1.21 15:54

@Pájinka312 Tak to zni dobre. To rada slysim. A na te prvni konzultaci Vam predtavili jednotliva rovnatka a zrovna udelali rentgeny, nebo ta prvni navsteva byla jen informativni a rentgeny delali az na dalsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.21 18:09

@vegovi obojí najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.1.21 23:04

@Pájinka312 Tak to je super. Moc dekuji, ze nam sem davate info. Hodne mi to pomaha v rozhodovani 😊 👍. Dam taky vedet hned, jak se tam objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.2.21 16:17

Dobrý den, myslíte že je lepší si prve nechat vybělit zuby a pak fixní rovnátka, nebo naopak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
30.11.21 15:30

@Anetababeta možná už pozdní odpověď, ale mě doporučili jít pouze na dentální hygienu před nasazením… ono během nošení fixních rovnátek jsou zuby náchylnější k pigmentaci, takže já osobně bych bělení zubů nechala až po sundání a během nošení bych docházela jen na dentální hygienu + před nassazením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.7.22 07:50

Dobry den 🙂. Chtela jsem se zeptat, jak pokracujete s rovnatkama. Jste spokojene u Perfect Smile? Jaka je jejich pece? Dekuji 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.