Perfect Smile, rovnátka a bělení zubů

717
29.7.14 19:49

Perfect Smile

Ahoj holky..objednala jsem se do stomatologickeho centra na rovnatka a beleni zubu. Chtela jsem se jen zeptat, zda s timto centrem nemate nekdo zkusenosti? Popripade jestli jste byly spokojene :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
19.8.14 11:46

Perfect Smile

Ahoj.. já tam jdu tento pátek kvůli rovnátkům. Tak pak mohu dát info. :) Ale ze všech ordinací na mě tato působila nejlépe. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.12.20 12:11

Dobrý den,

Chci si dát fixní rovnátka a chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s ortodontickou klinikou Perfect Smile?

Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.12.20 12:35

Sorry, sem si spletla. Sem nechodíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.20 12:47

@vegovi zatím jsem tam nebyla, ale až půjdu tak dám vědět :D

Příspěvek upraven 16.12.20 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 16:33

@vegovi tak první konzultace byla super. Udělali rentgeny, vyfotili, naskenovali zuby a řekli základní informace. Poté jsem byla u velmi milého pana, který mi vysvětlil vše ohledně cen a dostala jsem i kompletní rozpis cen. Příště bude hotovy léčebny plán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.12.20 17:10

@Pájinka312
Ja tam kdysi take byla na konzultaci a take byli prijemni. Otazka je, co se bude dit potom. Myslim behem lecby. Zda ta jejich pece bude takova, jak se prezentuji.
A delali Vam rentgen primo u nich, nebo jste musela jinam? Tenkrat, pred sesti lety, se muselo nekam jinam, ze ho tam nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 18:21

@vegovi dělali mi 2 rentgeny a oba u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.12.20 18:37

@Pájinka312
Tak to je super, ze uz to maji pod jednom 😊.
Takze jste mela konzultaci a zrovna vam udelali snimky a priste vam reknou podrobny lecebny plan? A za jak dlouho zase jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 21:47

@vegovi ano, nějak začátkem ledna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.1.21 19:18

@vegovi
Zdravim, bola som na konzultacii aj dalsom termine, tento tyzden mi budu lepit rovnatka :)
Pristup doktorky aj sestriciek zatial hodnotim pozitivne.
Jedina vycitka, do liecebneho planu automaticky zaraduju dentalnu hygienu pred lepenim, „1800 kc za 60 min“
Slecna hygienistka ma poslala domov po max 20 min, navyse s poskodenou sklovinou :,(
Takze pripadne radsej vyuzite vlastnu hygienicku az uz nejaku mate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.21 19:41

@andie95 A je možné si říct, že jejich dentální hygienu nechcete a budete chodit ke své hygienistce? Ja to mám do Prahy trochu z ruky, takže by pro mě určitě bylo ulevení, kdybych mohla chodit ke svojí.
Pokud by jste vždy vzpomněla a nevadilo by Vám to, tak bych uvítala průběžné info, jak u Vás léčba dále probíhá. Na rovnátka se také chystám, ale musím ještě počkat. Teď ještě kojím, takže chci jít až skončim, aby to pro mě bylo jednodušší.
Jsem zvědavá jaký bude jejich další přístup k Vám. Aby to nezačali šidit. Mám z toho hrůzu, když čtu některé recenze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.1.21 20:30

@vegovi
No prave, mozno slo vsetko hladko kym som tam nenechala prvych 10 tisic. Ta dentalne hygiena bola prave sucastou prvej splatky rovnatok a s nimi spojenej liecby.

Moznost nezauctovat hygienu tam je, ja som ju nevyuzila, pretoze tuto ambulanciu mam blizsie nez svoju beznu hygienicku… Chyba, radsej budem dochadzat trosku dalej, nez takyto pristup.

Viac-menej to je ale samozrejme o tom, ze peniaze dostali dopredu. Normalne hygienu clovek plati (aspon z mojej skusenosti) az pri odchode, kdezto takto slecna dostala peniaze mesiac dopredu, takze ked doslo na termin uz boli davno minute a zrejme mala pocit, ze pracuje zadarmo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.21 21:24

@andie95 Dáte mi prosím vědět, jak probíhalo nasazování rovnátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.1.21 08:34

@andie95 Člověk jim dá takové peníze, tak čeká nějakou péči, a pak se nestíhá divit. A to nemluvim o poškozené sklovině nebo něco podobného. To by se nemělo stávat absolutně nikdy. Sice je krásné mít zoubky jeden vedle druhého krásně srovnané, ale za zničenou sklovinu a tím i zuby mi to úplně nestojí.
Mě to vyjde i levněji, když pujdu ke své hygienistce. Dávám za hygienu 1.000,– Kč.
Prosíme o další info 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.