Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj všem, kupuju 24×21. U nás v lékarně maj Perlan většinou jen na objednání, prej zabírá moc místa
. Neměly byste pro mě nějaké doporučení, kde Perlan sehnat na vebu? S kým jsou nejlepší zkušenosti? Koupím si větší množství, ať to mám na dýl.
Viděla jsem, že je perlan i na mall.cz, ale zrovna ta nejmenší velikost je už třetí den vyprodaná. Bože to je blázinec
. Dík moc všem.
@JanaP1984 kupuju tady a super
lekarna. cz - detska separacni plenka Puero.
Striham jeste na pulky
ja teda neperu, ale vyhazuju po pouziti.
Půlmetrová tlustá role stojí asi 500,– a nastříháš si to jak chceš.
Roli jsme měli jednou a to stříhání nebylo nic moc, dlouho to trvá. Jestli nemůžeš sehnat nejmenší velikost, tak pořiď ty větší čtverce cca půl metr x půl metr, dej jich víc na sebe, nastříháš a je to hned ![]()
Dík moc děcka, zkusím asi Maxe přímo z eshopu a bude to vyřešený
.
Na Mall čekat nebudu a větší velikosti se mi stříhat moc nechce, když můžu koupit nastříhaný
. Ikdyž chápu že z větších velikostí menší udělám ale z malých velké néééé
. A někdy by se mi na úklid bytu něco většího hodilo, toť je fakt. Kdysi jsem koupila obrovskou roli tak metr širokou ![]()
Perlan jsem nikdy nepoužívala, saje to, nepatlá se stolice? Mívala jsem buničinové čtverce, ty jsou i savé.
Perlan je fajn, já ho používám místo ubrousků i místo vkladacek do plen. Saje moc dobře, na rozdíl od buniciny se netrha a je celkově příjemnější.
Používala jsem Puero. Je to myslím taky perlan, jen je perforovaný na velikost pleny.
Take jsem používala separační plenky puelo, celou rily jsem ještě vždy přeřízla na půlku a používala místo vlhčených ubrousků
Myslím teda na otírání zadečku místo vlhčených ubrousků, ne do plenek.
@Dracunculus Já kupuji archy 42×45 (myslím), nařežu pak víc najednou (mám řezací kolečko) a mám pak vždy hromádku která vydrží dýl.
S Perlanem se nejlépe pracuje. Lepší než vlhčené chemické ubrousky.