Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nenapadlo tě třeba projet některé z milionu existujících rodičovských bazarů na internetu a pomocí vyhledávání si tam vybrat z nepřeberné nabídky zboží?
Bazary jsem samozřejmě projížděla, ale buď se mi nic moc nelíbilo a nebo vázla komunikace. Kočárek už jsem měla vybraný, zamluvený akorát paní přestala komunikovat a po dvouch týdnech napsala že kočárek nemá.
@Anonymní píše:
Bazary jsem samozřejmě projížděla, ale buď se mi nic moc nelíbilo a nebo vázla komunikace. Kočárek už jsem měla vybraný, zamluvený akorát paní přestala komunikovat a po dvouch týdnech napsala že kočárek nemá.
Když zadáš do jediného inzertního serveru heslo „kočárek trojkombinace“, vyjede ti to asi 1500 kočárků. Pokud si ani z toho nic nevybereš, asi budeš muset zůstat bez kočárku. Kdo chce kočár prodat, nabízí ho v inzerci a ne bez efektu na diskusi
(kde je to mimo jiné zakázané)
Na FB je spousta regionálních bazárků, kde není nutná dlouhá komunikace, ale prostě se zajdeš podívat o ulici dál.
@Anonymní píše:
tady na emimino je bazar, sbazar, bazoš, fb skupiny - nic?
tak budeš muset zakoupit nový, to je těžké
Jestli to neni spis tim, ze je ten vyber az tak velkej. Ze si nedokaze vybrat. Kdyby na bazaru bylo 10 kocarku, tak uz by jeden mela doma.
Ono i prodejny jsou na tom stejne, na miste 50 kocarku a vyberte si ![]()
@Anonymní píše:
Ahojbudu mladá maminka a tak se chci zeptat jestli některá z vás nemá na prodej například kočárek, nejlépe trojkombinaci a nějakou neutrální barvičku
také sháním nějaké oblečení, nejlépe s dlouhým rukávkem
nechci aby to vypadalo jako že žebrám, nebo chci něco zdarma.. Jen mi přijde zbytečné kupovat nové, když můžeme pořídit z druhé ruky a když to bude v pěkném stavu tak proč ne
děkuji za odpovědi
Napiš mi do zprávy. Zrovna se chystám prodat kočárek a oblečení pro miminko.
Ahoj
budu mladá maminka a tak se chci zeptat jestli některá z vás nemá na prodej například kočárek, nejlépe trojkombinaci a nějakou neutrální barvičku
také sháním nějaké oblečení, nejlépe s dlouhým rukávkem
nechci aby to vypadalo jako že žebrám, nebo chci něco zdarma.. Jen mi přijde zbytečné kupovat nové, když můžeme pořídit z druhé ruky a když to bude v pěkném stavu tak proč ne
děkuji za odpovědi