Prodej oblečení, výbavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.5.19 13:06

Prodej oblečení, výbavy

Ahoj :) budu mladá maminka a tak se chci zeptat jestli některá z vás nemá na prodej například kočárek, nejlépe trojkombinaci a nějakou neutrální barvičku :) také sháním nějaké oblečení, nejlépe s dlouhým rukávkem :) nechci aby to vypadalo jako že žebrám, nebo chci něco zdarma.. Jen mi přijde zbytečné kupovat nové, když můžeme pořídit z druhé ruky a když to bude v pěkném stavu tak proč ne :hug: děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6116
12.5.19 13:09

Nenapadlo tě třeba projet některé z milionu existujících rodičovských bazarů na internetu a pomocí vyhledávání si tam vybrat z nepřeberné nabídky zboží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
12.5.19 13:09

A v bazaru sis nevybrala? Jsou tam stovky kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 13:14

Bazary jsem samozřejmě projížděla, ale buď se mi nic moc nelíbilo a nebo vázla komunikace. Kočárek už jsem měla vybraný, zamluvený akorát paní přestala komunikovat a po dvouch týdnech napsala že kočárek nemá.

• Citovat
  • Upravit
6116
12.5.19 13:20
@Anonymní píše:
Bazary jsem samozřejmě projížděla, ale buď se mi nic moc nelíbilo a nebo vázla komunikace. Kočárek už jsem měla vybraný, zamluvený akorát paní přestala komunikovat a po dvouch týdnech napsala že kočárek nemá.

Když zadáš do jediného inzertního serveru heslo „kočárek trojkombinace“, vyjede ti to asi 1500 kočárků. Pokud si ani z toho nic nevybereš, asi budeš muset zůstat bez kočárku. Kdo chce kočár prodat, nabízí ho v inzerci a ne bez efektu na diskusi ;) (kde je to mimo jiné zakázané)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
12.5.19 13:34

Na FB je spousta regionálních bazárků, kde není nutná dlouhá komunikace, ale prostě se zajdeš podívat o ulici dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75929
12.5.19 13:36
@Anonymní píše:
Bazary jsem samozřejmě projížděla, ale buď se mi nic moc nelíbilo a nebo vázla komunikace. Kočárek už jsem měla vybraný, zamluvený akorát paní přestala komunikovat a po dvouch týdnech napsala že kočárek nemá.

tady na emimino je bazar, sbazar, bazoš, fb skupiny - nic? :nevim: tak budeš muset zakoupit nový, to je těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20824
12.5.19 13:52

Jestli to neni spis tim, ze je ten vyber az tak velkej. Ze si nedokaze vybrat. Kdyby na bazaru bylo 10 kocarku, tak uz by jeden mela doma.
Ono i prodejny jsou na tom stejne, na miste 50 kocarku a vyberte si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
12.5.19 13:56
@Anonymní píše:
Ahoj :) budu mladá maminka a tak se chci zeptat jestli některá z vás nemá na prodej například kočárek, nejlépe trojkombinaci a nějakou neutrální barvičku :) také sháním nějaké oblečení, nejlépe s dlouhým rukávkem :) nechci aby to vypadalo jako že žebrám, nebo chci něco zdarma.. Jen mi přijde zbytečné kupovat nové, když můžeme pořídit z druhé ruky a když to bude v pěkném stavu tak proč ne :hug: děkuji za odpovědi :srdce:

Napiš mi do zprávy. Zrovna se chystám prodat kočárek a oblečení pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí