Permanentni vytok

Anonymní
4.8.14 20:23

permanentni vytok

Poradite? Uz jsem zoufala, mam bily husty vytok, menila jsem i gyndare, ale ten taky na nic neprisel. Doberu globule/tablety a druhy den opet, vytery byly v poradku, telisko vyndal s timze to muze zpusobovat, partner se taky prelecil. Uz opravdu nevim co s tim, muzu si 3× denne prevlikat spidni pradlo, o sexu uz jen slysim… pardon za preklepy, pisu z telefonu. Anonymitu snad chapete

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
4.8.14 20:28
@renč píše:
Někdy to může být jen přirozená sekrece, je sice divný, že je ten výtok hustý, ale já se taky bez intimky neobejdu, máma to měla taky tak a moje dcera to podědila taky. Dřív jsem taky pořád otravovala na gyndě, až mi jedna dr. vysvětlila, že je to prostě u někoho přirozené. Takže já můžu zapomenout na nějaký chození naostro :mrgreen: ale budiž. Jsou horší věci. Jo a někdy to může dělat příliš těsné oblečení, tanga apod.

Já jsem to jednu dobu měla taky, cca rok. Doktoři do mě rvali antibiotika horem spodem :roll: Výplachy, krávoviny, masti, čípky :zed: :zed: :zed: Už jsem toho měla plný zuby, jednoduše jsem to všechno vyhodila do koše a za pár týdnů jsem měla normálně klid :-O A od té doby nemám výtok žádný :nevim: :nevim: :nevim:
A na ostro chodím často :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.14 20:30

@renč to jsi me nepotesila… tanga jsem mela naposled v 18, (to uz je davno :mrgreen: ) a mam rada volny obleceni. Zapomnela jsem dodat ze nesvedi, nepali, mam to az po porodu. A je toho hodne…

• Citovat
  • Upravit
9970
4.8.14 20:31

Přesně jak píše @renč .
U někoho je to přirozený a má to tak pořád.
Mě bylo dr. řečeno, že pokuď to nesvědí, nepálí a nejsou bolesti, je to o. k.
A že už jsem těch doktorů v tomhle oboru vystřídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
4.8.14 20:31

Co zkusit něco na celkovou podporu imunity :think:? Teď tu nechci dělat reklamu, ale třeba něco jako je Wobenzym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 20:35

Ja jsem spis ptes bylinky, takze jsem se cpala rakytnikem, echinaceou, lichorerisnici atp.,u dcerky jsme tim vyresily stale se opakujici infekce mocovych cest. Ale efekt nulovy, stejne jako u laktobavilovych globuli

• Citovat
  • Upravit
2976
4.8.14 20:41

Ja mam vytok od 10 let. taky jsem to resila s doktorama a bylo mi receno, ze to nejde vylecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.8.14 21:04

Kup si slipovky. Já mám výtok pořád, bez slipovky nedám ránu. A nic mi není. Někdo to tak prostě má. Jak říká moje dr. - je to sliznice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.8.14 21:13

Hlásím se do klubu „mám to odjakživa“ ;-) gyndr. po různých testech řekl, že někdo to holt tak má a je to výtok „zdravý“ a mám se s tím smířit. Tak jsem se smířila, no ;-) hustý, hlenovitý, bez zápachu, mám ho snad od puberty, už si to ani nepamatuju :-)
Co se týče sexu, prostě se před ním oba vysprchujeme. Chlap by jen tak (právě kvůli tomu) do toho nešel, ale mně se neumytej po celým dni v kanclu taky hnusí, takže prostě sprška a pohoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí