Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@renč píše:
Někdy to může být jen přirozená sekrece, je sice divný, že je ten výtok hustý, ale já se taky bez intimky neobejdu, máma to měla taky tak a moje dcera to podědila taky. Dřív jsem taky pořád otravovala na gyndě, až mi jedna dr. vysvětlila, že je to prostě u někoho přirozené. Takže já můžu zapomenout na nějaký chození naostroale budiž. Jsou horší věci. Jo a někdy to může dělat příliš těsné oblečení, tanga apod.
Já jsem to jednu dobu měla taky, cca rok. Doktoři do mě rvali antibiotika horem spodem
Výplachy, krávoviny, masti, čípky
Už jsem toho měla plný zuby, jednoduše jsem to všechno vyhodila do koše a za pár týdnů jsem měla normálně klid
A od té doby nemám výtok žádný
![]()
A na ostro chodím často
![]()
@renč to jsi me nepotesila… tanga jsem mela naposled v 18, (to uz je davno
) a mam rada volny obleceni. Zapomnela jsem dodat ze nesvedi, nepali, mam to az po porodu. A je toho hodne…
Přesně jak píše @renč .
U někoho je to přirozený a má to tak pořád.
Mě bylo dr. řečeno, že pokuď to nesvědí, nepálí a nejsou bolesti, je to o. k.
A že už jsem těch doktorů v tomhle oboru vystřídala.
Co zkusit něco na celkovou podporu imunity
? Teď tu nechci dělat reklamu, ale třeba něco jako je Wobenzym?
Ja jsem spis ptes bylinky, takze jsem se cpala rakytnikem, echinaceou, lichorerisnici atp.,u dcerky jsme tim vyresily stale se opakujici infekce mocovych cest. Ale efekt nulovy, stejne jako u laktobavilovych globuli
Ja mam vytok od 10 let. taky jsem to resila s doktorama a bylo mi receno, ze to nejde vylecit.
Kup si slipovky. Já mám výtok pořád, bez slipovky nedám ránu. A nic mi není. Někdo to tak prostě má. Jak říká moje dr. - je to sliznice. ![]()
Hlásím se do klubu „mám to odjakživa“
gyndr. po různých testech řekl, že někdo to holt tak má a je to výtok „zdravý“ a mám se s tím smířit. Tak jsem se smířila, no
hustý, hlenovitý, bez zápachu, mám ho snad od puberty, už si to ani nepamatuju ![]()
Co se týče sexu, prostě se před ním oba vysprchujeme. Chlap by jen tak (právě kvůli tomu) do toho nešel, ale mně se neumytej po celým dni v kanclu taky hnusí, takže prostě sprška a pohoda. ![]()
Poradite? Uz jsem zoufala, mam bily husty vytok, menila jsem i gyndare, ale ten taky na nic neprisel. Doberu globule/tablety a druhy den opet, vytery byly v poradku, telisko vyndal s timze to muze zpusobovat, partner se taky prelecil. Uz opravdu nevim co s tim, muzu si 3× denne prevlikat spidni pradlo, o sexu uz jen slysim… pardon za preklepy, pisu z telefonu. Anonymitu snad chapete