Persil gel nebo prášek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
7.5.25 12:08

Persil,gel nebo prasek?

Ahoj holky, prosím používáte raději gel nebo prášek na prani? A proč? Jaké máte zkušenosti s persil gelem? Plánuji na něj přejít, používám zatím prášek rex a nebo gel surf a za mě teda nic moc.
Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4473
7.5.25 12:18

Gel a prášek střídám. Kupuji od pana, který dováží z Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
7.5.25 12:31

Taky stridam. Na bily mám prášek, na barevny a černý gel. Doporučení i od našeho servisaka praček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30303
7.5.25 12:52

Přešla jsem z Persilu na Euronu. Co pozoruji vypere stejně, nemusím dvakrát máchat, abych z prádla dostala zbytky prášku a neosypala jsem se. Prášek a gel střídám dle potřeby. Na větší znečištění prášek, na menší gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.5.25 12:52

Mně občas jakýkoliv prášek zanechal na oblečení takový divný šmouhy, ale přijde mi, že prášek funguje lépe na ponožky a starší prádlo. My teda používáme gel taky z DE, i ty levnější jsou lepší než ty dražší v ČR. Podle mě musíš vyzkoušet co ti sedne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
7.5.25 13:30

Používám kapsle Persil nebo Weise riese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7289
7.5.25 14:19

Kdysi taky Rex, pak Persil a áriel a pak jsem zkusila z dm denkmit a super. pere stejně jako ariel, persil, Rex byl nejhorší. na bílé a světle, povlečení prášek, taky z dm, vše krásné bílé. Na bílé, tmavě práci gel na barevné pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8929
7.5.25 15:37

Jen gel používáme. Máme na pračce zásobník, kde se nalije prášek a pračka si nějakou dobu bere. Nemusíme plnit před každým praním. Sypký prášek už nechci.
Aj rodiče jedou tekutý. Protože tam máme dceru na škole u nich přes týden a stěžovala si, že má škaredé prádlo, zničené. Takže aj jim koupíme vždy zásobu tekutého prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
7.5.25 15:52
@Kelsey1 píše: Více

Tekutý prášek a naliji prášek jsou zajímavá spojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
7.5.25 18:16

Na bílé prádlo používám prášek ( do tekutých prášků neumí dát rozjasnovace) a na barevné prádlo gel. Na vlněné a jemně mám Woollite na vlnu.
Ručně přepínám fleky od jídla, trávy…obyčejným jádrovým mýdlem.
Střídám Ariel a Persil gel, prášek značku nevím, dřív to byla dlouho Lanza na bílé prádlo.
Aviváž nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16203
7.5.25 21:05

Na vše mám gel Jelena. Prášek nepoužívám vůbec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.25 21:09
@Dahlia0409 píše: Více

Taky tak :D. Ty navoněné prášky nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.25 21:55

@Aspera taky mívám problém s pěnou v pračce při máchání :think: musím dávat proplach navíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16203
7.5.25 22:33
@Zuz186 píše: Více

Nevadí mi i jiné gely, klidně jsem měla i Persil třeba, ale Jelen mi přijde takový fajn a prostě hlavně gel. Prášek mi vadí, tohle naliju a je to. Prášek občas někde zůstal. Ať v šuplíku, nebo na prádle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.25 22:51
@Dahlia0409 píše: Více

Jo, taky se mi dřív stávalo, že prášek zůstal někde nalepený, občas i rozsypaný :D. Jelen je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný