Pes a WC

6
4.4.20 23:01

Pes a WC

Ahoj holky,
Umí pes některé z vás na klasický,,lidský,, záchod? Viděla jsem několik videí, kde to pejsci uměli a chtěla bych to naučit svojí fenku.

chtěla bych to proto, že fenka má nemocnej močový měchýř a když jsem v práci, tak ji nemohu tak často venčit. Vim že jsou psý záchody, ale když jsem viděla to video kde psíci chodili normálně na klasický, říkala jsem si že to by bylo mnohem lepší ( estetika, hygiena i pohodlnost). Nevíte někdo jak toho docílit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katchulina
4.4.20 23:04

Karanténa už leze na mozek viď ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
4.4.20 23:06
@Já01 píše:
Ahoj holky,
Umí pes některé z vás na klasický,,lidský,, záchod? Viděla jsem několik videí, kde to pejsci uměli a chtěla bych to naučit svojí fenku.chtěla bych to proto, že fenka má nemocnej močový měchýř a když jsem v práci, tak ji nemohu tak často venčit. Vim že jsou psý záchody, ale když jsem viděla to video kde psíci chodili normálně na klasický, říkala jsem si že to by bylo mnohem lepší ( estetika, hygiena i pohodlnost). Nevíte někdo jak toho docílit?

Tak leda přes pamlsky. Ale co když tam spadne? Spíš bych se domluvila se sousedy, aby mi ji přes den vyvenčili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
4.4.20 23:07
@Já01 píše:
Ahoj holky,
Umí pes některé z vás na klasický,,lidský,, záchod? Viděla jsem několik videí, kde to pejsci uměli a chtěla bych to naučit svojí fenku.chtěla bych to proto, že fenka má nemocnej močový měchýř a když jsem v práci, tak ji nemohu tak často venčit. Vim že jsou psý záchody, ale když jsem viděla to video kde psíci chodili normálně na klasický, říkala jsem si že to by bylo mnohem lepší ( estetika, hygiena i pohodlnost). Nevíte někdo jak toho docílit?

No nevím co je na tom hygienického :think: Já nesnáším ani když mi kočka skočí na prkénko, natož aby mi tak chodil pes… To už jí nauč raději na psí záchod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
4.4.20 23:08

Teda já si vždycky myslim, že mě tady už nic nemůže překvapit a on to zase někdo překoná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.4.20 23:15

@Russet aby tam nezapadla, bych tam dala nástavec jako pro děti.
Sousedi sice ok, ale nechci aby mi lidí chodili do bytu když tam nejsem…to raději ten psí záchod. Šlo mi spíš o to jestli s tím má někdo zkušenost, aby poradil jak jí naučit si tam naskočit a správně dřepnout. A že to k tomu slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.4.20 23:18
@Já01 píše:
@Russet aby tam nezapadla, bych tam dala nástavec jako pro děti.
Sousedi sice ok, ale nechci aby mi lidí chodili do bytu když tam nejsem…to raději ten psí záchod. Šlo mi spíš o to jestli s tím má někdo zkušenost, aby poradil jak jí naučit si tam naskočit a správně dřepnout. A že to k tomu slouží.

Ten nástavec je vratký. Pes se ti může zranit. Tak můžeš ji tam postavit a podat pamlsek. Že existuje video, kdy se pes sám dobrovolně vymočí do WC, neznamená, že to běžně lidi své psy učí. Nikdy mě to u psa nenapadlo :roll: Ale u nás těch venčících bylo vždycky víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.4.20 23:21
@Zlobolka123 píše:
No nevím co je na tom hygienického :think: Já nesnáším ani když mi kočka skočí na prkénko, natož aby mi tak chodil pes… To už jí nauč raději na psí záchod..

No tak si říkám, že vlastní pes je lepší než kaštaštany případné sousedky… 🤣 Ale to už jsme někde jinde…je to jen zkouška uvidíme jestli se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.4.20 23:27
@Russet píše:
Ten nástavec je vratký. Pes se ti může zranit. Tak můžeš ji tam postavit a podat pamlsek. Že existuje video, kdy se pes sám dobrovolně vymočí do WC, neznamená, že to běžně lidi své psy učí. Nikdy mě to u psa nenapadlo :roll: Ale u nás těch venčících bylo vždycky víc.

Tak nějaký bezpečnostní systém by se asi dal, rozhodně si nemyslím že by to bylo něco, co by dělal každý 2 pes, ale rozhodně to nebude jen jeden pes na světě. Jde mi o to, kdyby někdo věděl jak na to, tak bych to zkusila, zdá se mi to o něco lepší než psí záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
5.4.20 00:36

Chtěla bych vidět video jak fena sedí na wc :mrgreen: Představit si to nedokážu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
5.4.20 08:42

Já si náhodou myslím, že by to bylo dost praktické, kdyby to psi a kočky uměli, asi by to teda chtělo jiný nástavec, něco neklouzavého. určitěse mi to zdá hygieničtější, než všechny ty zvířecí WC, kde se musí měnit výstelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.4.20 09:09
@Markéta80 píše:
Chtěla bych vidět video jak fena sedí na wc :mrgreen: Představit si to nedokážu :mrgreen:

https://youtu.be/bPolfhSDI48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.4.20 09:19
@Pudloslava píše:
Já si náhodou myslím, že by to bylo dost praktické, kdyby to psi a kočky uměli, asi by to teda chtělo jiný nástavec, něco neklouzavého. určitěse mi to zdá hygieničtější, než všechny ty zvířecí WC, kde se musí měnit výstelka.

Tak proti klouzání bych dala nějakej návlek na prkénko, jako jsou ty plyšové, akorát spíš z jiného materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59518
5.4.20 09:24

@Já01 :lol: :lol: naše by do záchodu asi spadly :mrgreen:. Dle videa bych to nechtěla, to bude pěkný bordel kom záchodu, my wc máme malé tam rozhodně nejdou udělat schody :lol: Malé plemeno by muselo mít schůdky a tam další prostor jinak tam spadne a místo potřeby bude mít koupel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.4.20 13:03
@Já01 píše:
Tak proti klouzání bych dala nějakej návlek na prkénko, jako jsou ty plyšové, akorát spíš z jiného materiálu.

Kočka je mrštnější, tak to asi zvládne, ale psa bych to fakt neučila. Nehledě na to, že látku pomočí a bude se to tam rozkládat. Zkus celý den moč nesplachovat. To bude puch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný