Pes Floppy

1892
2.12.16 10:55

Pes Floppy

Nemáte někdo náhodou doma? Jaké to je.? Přemýšlíme koupit na vánoce pro dvouleťáka :) :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
2.12.16 11:12

Ahoj, mě se tato hračka moc nelíbí a myslím si ze na našem trhu jsou mnohem hezčí hračky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.12.16 11:27

Zkušenost nemám, ale dát za plyšáka, co má v nohách dráty a na konci kolečka, 900 mi přijde moc. Kdyby aspoň štěkal nebo dělal ještě něco jinýho, než ho jen za sebou tahat na kolečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 11:41

@iziwolvie @Petulanka
Máte pravdu koukám že to vůbec nedělá to co jako hrozně ukazují v reklamě, jsem myslela že aspoň štěkne :D No tak to určitě ne! :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1719
2.12.16 11:42

Nema na nozickach kolecka, ma tam takove gumove spunty, on tak nejak jakoby hopka…
je to fajn, ale je treba opravdu jit, aby sel za ditetem…
a jinak ano je to drahy plysak :lol: s draty
@René18 zkousela jsem ho ve Sparkysu, meli jednoho vybaleneho na zkousku…dceru (3 a pul roku) moc nezaujal..
zajdi do obchodu a uvidis :palec:
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
2.12.16 11:43

@ewes Jedeme do Prahy tak mrkneme. No jako nevím no docela mě zklamal, když jsem to pořádně hledala na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21956
2.12.16 20:21

Já na něj koukala přímo v obchodě, protože 6-letého syna chytla ta reklama. Je to předražené a nic to pořádně neumí. U nás se pod stromečkem určitě neobjeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 20:46

@nozu u nas taky ne… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1704
18.10.18 14:13

Obnovuji téma, loni to byl celkem hit - máte doma, hrají si s tím děti? Dcera (necelé 4 roky) by si ho přála, mluví o tom už dlouho, ona ráda divočí, myslím, že by se s ním vyřádila… uvažuji o koupi na Vánoce, ale máme i syna (1,5 roku) a mám strach, aby o něj pořád nebojovali. Tak nevím, jestli koupit a popř. jestli rovnou nevzít dva. Jaké jsou vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.10.18 14:31

My ho nemáme, má ho ségřina dcera a je to teda kravina, ale roční dcera ho miluje :lol: i 3 letá si s ním celkem hezky umí pohrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
18.10.18 15:16

@řeřicha nás malej ho chce Taky, pořád mi chodí ukazovat katalog s hračkami a že chce toho pejska :D co sem koukala letos mají i novinku, verzi pro holky–jednorožce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11311
18.10.18 16:04

Máme doma a stojí bez povšimnutí v koutě. Dcera ho moc chtěla, že s ním bude chodit ven a kde nic tu nic. Venku je pak děsně spanavej, protože samozřejmě spadne na zem a ty nožičky má od blata, a já ho pak zas nechci brát dovnitř. Za mě nevydarena koupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí