Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte někdo náhodou doma? Jaké to je.? Přemýšlíme koupit na vánoce pro dvouleťáka
![]()
Ahoj, mě se tato hračka moc nelíbí a myslím si ze na našem trhu jsou mnohem hezčí hračky ![]()
Zkušenost nemám, ale dát za plyšáka, co má v nohách dráty a na konci kolečka, 900 mi přijde moc. Kdyby aspoň štěkal nebo dělal ještě něco jinýho, než ho jen za sebou tahat na kolečkách.
@iziwolvie @Petulanka
Máte pravdu koukám že to vůbec nedělá to co jako hrozně ukazují v reklamě, jsem myslela že aspoň štěkne
No tak to určitě ne!
![]()
Nema na nozickach kolecka, ma tam takove gumove spunty, on tak nejak jakoby hopka…
je to fajn, ale je treba opravdu jit, aby sel za ditetem…
a jinak ano je to drahy plysak
s draty
@René18 zkousela jsem ho ve Sparkysu, meli jednoho vybaleneho na zkousku…dceru (3 a pul roku) moc nezaujal..
zajdi do obchodu a uvidis ![]()
Eva
@ewes Jedeme do Prahy tak mrkneme. No jako nevím no docela mě zklamal, když jsem to pořádně hledala na internetu.
Já na něj koukala přímo v obchodě, protože 6-letého syna chytla ta reklama. Je to předražené a nic to pořádně neumí. U nás se pod stromečkem určitě neobjeví…
Obnovuji téma, loni to byl celkem hit - máte doma, hrají si s tím děti? Dcera (necelé 4 roky) by si ho přála, mluví o tom už dlouho, ona ráda divočí, myslím, že by se s ním vyřádila… uvažuji o koupi na Vánoce, ale máme i syna (1,5 roku) a mám strach, aby o něj pořád nebojovali. Tak nevím, jestli koupit a popř. jestli rovnou nevzít dva. Jaké jsou vaše zkušenosti?
My ho nemáme, má ho ségřina dcera a je to teda kravina, ale roční dcera ho miluje
i 3 letá si s ním celkem hezky umí pohrát…
@řeřicha nás malej ho chce Taky, pořád mi chodí ukazovat katalog s hračkami a že chce toho pejska
co sem koukala letos mají i novinku, verzi pro holky–jednorožce ![]()
Máme doma a stojí bez povšimnutí v koutě. Dcera ho moc chtěla, že s ním bude chodit ven a kde nic tu nic. Venku je pak děsně spanavej, protože samozřejmě spadne na zem a ty nožičky má od blata, a já ho pak zas nechci brát dovnitř. Za mě nevydarena koupě.