Pes nadměrně slintá

15201
28.10.18 14:43

A normálně jí a pije? Náš pes, když slintal, byl přiotráven a ochrnula mu čelist, proto mu žgryndy tekly, huba mu visela a nedokázal se napít, ale to je jen tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
28.10.18 14:44

Proč jsi nechala psa, který je zvyklý být v bytě, přes noc venku v boudě? Dneska to zkus přes noc ty a uvidíš ráno jak ti bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2004
28.10.18 14:51

@Martassek přes týden spi v bytě a o víkendech v boude nemusíte mě hned urážet :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonym2004
28.10.18 14:52

@Kfětoslava ježíš tak to doufám ze otrava nebude 8o pije normálně… dekuju za radu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
28.10.18 14:54
@Anonym2004 píše:
@Martassek přes týden spi v bytě a o víkendech v boude nemusíte mě hned urážet :zed:

Tohle podle mě není moc dobré. Přes týden ho zvykáš spát v teple a pak najednou bum spí ve vymrzlé boudě venku. Zaděláváš mu na zdravotní problémy s takovýma teplotníma šokama. Většinu týdne spí doma, tak ho tam nech. Nemluvě o tom, že ten pes asi neví, co si má myslet, že je najednou vyhozený na mráz, když nic neudělal.

• Citovat
  • Upravit
Anonym2004
28.10.18 14:59

@Lalelale byla na to normálně zvykla cely život spala v boude ale kvůli komplikacím v rodině jsme si ji museli vzít do bytu. O víkendech si de sama i přes den lehnout do te boudy a večer jde taky sama myslim ze s tím problem nemá :roll:

• Citovat
  • Upravit
2453
28.10.18 15:08

@Anonym2004 vloni se mi stalo u naseho psa to same. znicehonic strasne slintala, porad si to olizovala, byla pod ni uplne louze 8o volala jsem na veterinu a pan doktor rikal, ze se to obcas muze stat, pokud ji neni nic jineho, pije a zere, nema horky cumak, at se nebojim, ze to nic nebude. asi za pul dne to zase preslo a uz se neobjevilo :nevim:
edit. jeste me napadlo, prohlidla jsi poradne tlamu? jestli nema treba neco nalepeneho na patre nebo nejakou ranku nebo tak.

Příspěvek upraven 28.10.18 v 15:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2004
28.10.18 15:09

@peta81 tak to moc dekuju hned jsem klidnější :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonym2004
28.10.18 15:35

@peta81 má trosku dáseň krvavou ale tak to asi s tím nesouvisí co myslíš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.18 15:58

Nemůže mít přetočený žaludek? Sousedův pes se přes den nažral i pil a pak prý večer slintal, ale ne nějak hodně a do rána byl mrtvý (psa mají venku). Zvěrolékař jim říkal, že u velkých plemen se to bohužel někdy stává. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
847
28.10.18 16:09
@Anonymní píše:
Nemůže mít přetočený žaludek? Sousedův pes se přes den nažral i pil a pak prý večer slintal, ale ne nějak hodně a do rána byl mrtvý (psa mají venku). Zvěrolékař jim říkal, že u velkých plemen se to bohužel někdy stává. :nevim:

To by se přidal velký neklid, nemožnost si lehnout a zvětšené břicho. Pak už jde o minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
28.10.18 16:17

Sliny u nás značily otravu, dej mu černé uhlí ( prodávají tablety v lékárně). Pak bych pro jistotu navštívila veterináře.
A nenechávej ho venku, když na to není zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.10.18 17:53
@Anonym2004 píše:
Dobry den chtěla bych poprosit o radu dnes můj pes který normálně spi v bytě spal v boudě venku kde bylo cca 5 stupnu. Ráno přišel normálně do domu a od te doby mu teče z jedné strany pusy velké množství slin a často se olizuje 8o…jí normálně a o jidlo má zájem. Ale pak třeba sedi a z pusy mu kapou sliny. V zubu nic zarazeneho nemá. Nevíte co by to mohlo byt??? :( prosim o radu :srdce:

Chybi hodne informaci k tomu, aby se dalo neceho chytnout. Kazdopadne pokud pes je jinak ok, ale bude to pokracovat vzala bych ho k vetovi (muze byt zanet dasni nebo i nic), pokud jsou i jine priznaky tak bych ho vzala okamzite. Celkove jako majitel muzes odhadnout, jestli je slintani jediny priznak anebo jde na psovi videt, ze neni ok.
Z toho co pises, lze usoudit pouze to, ze i kdyz ted pes bude ok, tak pres zimu to neda. Nemel moznost si vybudovat na dany rezim podminky, a i kdyby to byl pes s podsadou, mlady a zdravy, bude timhle rezimem trpet. Mejte rozum, takovy rezim proste neni pripustny, pokud neni leto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný