Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nase ma uz pres 10 let a taky pred par lety ohluchla. Bylo to postupne. Normalne treba reagovala, kdyz jsme prichazeli domu, klic v zamku, otvirame a ona uz cekala natesena za dverma. No a ted otvirame a ona spi na chodbe par kroku od dveri a nic, nevi o nas. Pak za chvili zacucha a vzbudi se - a to je radost. Ma to svoje nevyhody - treba ze neslysi, kdyz ji clovek zavola, takze jsme prestali poustet z voditka. Ale i vyhody - driv se hrozne bala bourky, ted ty hromy neslysi a je v pohode. Stejne na ni mluvime, i kdyz neslysi, clovek je tak zvyklej. Ale vic gestikulujeme. Zvykli jsme si tak a je to v pohode.
my máme 13letou fenku.Taky už špatně slyší.Dřív stačilo málo a mohla se zbláznit,ze všeho,bydleli jsme v bytovce.Ted bydlíme v RD a máme gaučáka!Kdyby šel kolem ní zloděj tak bude spát pořád!
Včera jsem pro ni šla na zahradu a musela dojít až k ní,a to stála 3metry ode mě a neslyšela mě.
A co se týče městský doktor a vesnický,to je sakra rozdíl!
Máme ještě goldenku a ta mi loni spolkla vosu nebo sršně,večer.Já to nevěděla,přišla domů,lehla si a spala.Říkala jsem si,že hrozně chrápe a ona se dusila.Ráno jsem volala doktora,našeho,tan nebyl,druhý záložní taky nemohl,tak tedy k třetímu kterýho nemám vůbec ráda.Ten mi řekl,že má nádor a poslal do Plzně na kliniku.NO aabych to zkrátila,vyšetření a léky mě stáli 2000kč,nic nezjistili,poslali nás domů s tabletkama(měla oteklej krk
)a že máme přijet když se to nezlepší,že udělají další vyšetření za 1500kč a že má nejspíš ten nádor!!
TAk jsem jí oplakala a smířila,že jí nechám utratit.3dny se dusila!!!Jela jsem ještě na konzultaci k našemu dr.,píchl jí injekci za 70kč a pes je zdravej!!!
FAkt síla.
@Gladys Tak na jméno, na projítí kolem a rachocení-nereaguje, na zašeptání slova-kokinka vylítne. Takže není hluchej, ale je to flegmouš jako hrom. Když couvu autem do garáže musím ho odtáhnout za nohu bokem, milostpán totiž ani neuhne
Takže počítám, že časem ho budu nosit na zádech i k misce se žrádlem
![]()
No tak aspon ze slysi.
Je to ale lump, jenom na to jidlo se chytne, co? ![]()