Pes neslyší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
25.5.12 18:06

Nase ma uz pres 10 let a taky pred par lety ohluchla. Bylo to postupne. Normalne treba reagovala, kdyz jsme prichazeli domu, klic v zamku, otvirame a ona uz cekala natesena za dverma. No a ted otvirame a ona spi na chodbe par kroku od dveri a nic, nevi o nas. Pak za chvili zacucha a vzbudi se - a to je radost. Ma to svoje nevyhody - treba ze neslysi, kdyz ji clovek zavola, takze jsme prestali poustet z voditka. Ale i vyhody - driv se hrozne bala bourky, ted ty hromy neslysi a je v pohode. Stejne na ni mluvime, i kdyz neslysi, clovek je tak zvyklej. Ale vic gestikulujeme. Zvykli jsme si tak a je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
26.5.12 20:10

my máme 13letou fenku.Taky už špatně slyší.Dřív stačilo málo a mohla se zbláznit,ze všeho,bydleli jsme v bytovce.Ted bydlíme v RD a máme gaučáka!Kdyby šel kolem ní zloděj tak bude spát pořád! :D Včera jsem pro ni šla na zahradu a musela dojít až k ní,a to stála 3metry ode mě a neslyšela mě.
A co se týče městský doktor a vesnický,to je sakra rozdíl! :pocitac: Máme ještě goldenku a ta mi loni spolkla vosu nebo sršně,večer.Já to nevěděla,přišla domů,lehla si a spala.Říkala jsem si,že hrozně chrápe a ona se dusila.Ráno jsem volala doktora,našeho,tan nebyl,druhý záložní taky nemohl,tak tedy k třetímu kterýho nemám vůbec ráda.Ten mi řekl,že má nádor a poslal do Plzně na kliniku.NO aabych to zkrátila,vyšetření a léky mě stáli 2000kč,nic nezjistili,poslali nás domů s tabletkama(měla oteklej krk :zed: )a že máme přijet když se to nezlepší,že udělají další vyšetření za 1500kč a že má nejspíš ten nádor!!
TAk jsem jí oplakala a smířila,že jí nechám utratit.3dny se dusila!!!Jela jsem ještě na konzultaci k našemu dr.,píchl jí injekci za 70kč a pes je zdravej!!! :potlesk: FAkt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.12 20:27

@goldenka tak co, byly provedeny testy? :mrgreen: Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.5.12 14:16

@Gladys Tak na jméno, na projítí kolem a rachocení-nereaguje, na zašeptání slova-kokinka vylítne. Takže není hluchej, ale je to flegmouš jako hrom. Když couvu autem do garáže musím ho odtáhnout za nohu bokem, milostpán totiž ani neuhne :mrgreen: Takže počítám, že časem ho budu nosit na zádech i k misce se žrádlem :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
27.5.12 16:46

No tak aspon ze slysi. :palec: Je to ale lump, jenom na to jidlo se chytne, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný