Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey píše:
Vyskakuješ na ni takhle arogantně, jak to předvádíš zde? Tak se nediv. Příště to zkus slušně.
Čuchám trolla.
V byte som mal susedku ktora mala vlciaka a bolo to absolutne v pohode, dokonca aj vonku po nom zbierala produkty. Ked som s nou obcas prehodil slovo tak bola uplne v pohode a normalna. Potom si dalsia susedka (ani som ju nepoznal) zriadila taku tu nasadu na metlu a to bol teda cvrkot… Ten pes pravidelne blil a cural vo vytahu a ona s nim odmietala chodit po schodoch. Proste hnus.
Dovtedy som ju ani nepoznal, ale ked som ju par krat riesil tak som zistil ze je to ukazkova vypatlana slepice a akakolvek diskusia s nou je marna. Potom to riesil aj vybor a nakoniec dostala nejake oficialne vyzvy z mesta tak potom zacala po tom psovy trochu upratovat. Ale inak doteraz ked ju vidim tak sa desim toho ze otvori hubu.
@Cenarius píše:
Jak se liší chodba zašlapana sněhem z bot a sněhem z tlapek?
To se liší teda dost a slečnu nebo paní chápu. ![]()
My teda psa taky máme v paneláku ale máme super sousedy ale pokaždé když jdu teď v zimě s psem tak tu chodu šetřu.
Jednu sousedku mám starší paní už 60+ a pak mladý pán cca 30 let oba v pohodě nikdy žádný problém ale pes teda v zimě opravdu udělá dost nepořádku stačí mokré tlapky a vidět to je hned
.
A ty uklizis jak, když tam nadupes sníh z venku? To je snad klasika v paneláku, ze tam každý nesnese sníh a bordel a ani nemusi mít psa. Takové děti toho natahaji 2× tolik, taky chodíš za každým rodičem, ať si po každé procházce vytre barák?
Příspěvek upraven 06.12.23 v 18:50
@Su601 píše:
Mám problém s novou sousedkou.
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta krvájinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná krva není schopná si to uklidit.
Jak by jste to řešili?
Už jednou jsme měli hádku ale nikam to nevede![]()
.
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?
Taky bydlím v činžáku a máme psa a teda nechápu jak může pes zadělat chodbu víc než lidi v botách.
@IcePlanet7 píše:
V byte som mal susedku ktora mala vlciaka a bolo to absolutne v pohode, dokonca aj vonku po nom zbierala produkty. Ked som s nou obcas prehodil slovo tak bola uplne v pohode a normalna. Potom si dalsia susedka (ani som ju nepoznal) zriadila taku tu nasadu na metlu a to bol teda cvrkot… Ten pes pravidelne blil a cural vo vytahu a ona s nim odmietala chodit po schodoch. Proste hnus.Dovtedy som ju ani nepoznal, ale ked som ju par krat riesil tak som zistil ze je to ukazkova vypatlana slepice a akakolvek diskusia s nou je marna. Potom to riesil aj vybor a nakoniec dostala nejake oficialne vyzvy z mesta tak potom zacala po tom psovy trochu upratovat. Ale inak doteraz ked ju vidim tak sa desim toho ze otvori hubu.
Tak to je jina. Pokud by nejekej smeták dělal bordel po baráku tak jasně, že potichu nebude nikdo.
Prskat na normálního souseda s výchovným psem? Proč?
@Kelsey píše:
Vyskakuješ na ni takhle arogantně, jak to předvádíš zde? Tak se nediv. Příště to zkus slušně.
Nevidím na tom nic tak strašné arogantního, ano slečna nebo paní mohla volit jiná slova ale z části ji chápu.
Taky jsem majitelem pejska a v minulém paneláku jsem také měla sousedku které vadil ale ta nás hlásila dokonce na PČR pokaždé když pes doma zaštěkal. ![]()
@Kriss Tina píše:
A ty uklizis jak, když tam nadupes sníh z venku? To je snad klasika v paneláku, ze tam každý nesnese sníh a bordel a ani nemusi mít psa. Takové děti toho natahaji 2× tolik, taky chodíš za každým rodičem, ať si po každé procházce vytre barák?Příspěvek upraven 06.12.23 v 18:50
takový bych ještě půjčila koště
![]()
@lucad77 píše: Čuchám trolla.
Nene, ona je tu zaregistrovaná. Ale má tady I jiné perly.
@lucad77 píše: Čuchám trolla.
Tahle to bohužel myslí vážně …
@Tereza759 píše:
To se liší teda dost a slečnu nebo paní chápu.
My teda psa taky máme v paneláku ale máme super sousedy ale pokaždé když jdu teď v zimě s psem tak tu chodu šetřu.
Jednu sousedku mám starší paní už 60+ a pak mladý pán cca 30 let oba v pohodě nikdy žádný problém ale pes teda v zimě opravdu udělá dost nepořádku stačí mokré tlapky a vidět to je hned.
A proč tedy raději neutřeš toho psa? Deratizace labradora ručníkem mi zabere od půl minuty, kdy utřu packy do dvou minut, když je zabahněný po dni na mokré zahradě (tam pak následuje sprcha).
A vy se vznášíte na obláčku abyste nenašlapali jo?
tvl to je zas výlev.
@Havlova píše:
A proč tedy raději neutřeš toho psa? Deratizace labradora ručníkem mi zabere od půl minuty, kdy utřu packy do dvou minut, když je zabahněný po dni na mokré zahradě (tam pak následuje sprcha).
Prosímtě já jí to fakt nežeru, že 3-4× za den utírá chodbu v paneláku.
![]()
No nevím, u nás je nejvíc bordelu vidět u dveří, o kterých vím, že žádné psy nemají. Zato bláta na chodbě z bot je tam tuna.
Z mých psů sníh opadá hned za hlavními dveřmi, to více sněhu a soli přineseme my. V době línání na chodbě vnímám chlupy naší chlupaté, ale to stejně nejpozději další den zamete placená služba, která chodbu uklízí ať to tam je, či není, takže to neřeším.
@Su601 píše:
Mám problém s novou sousedkou.
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta krvájinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná krva není schopná si to uklidit.
Jak by jste to řešili?
Už jednou jsme měli hádku ale nikam to nevede![]()
.
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?
Většina Čechů má psy. I v paneláku. To je půlka Čechů dementních?
Já tu ale vidím jen jednoho dementa.
To jsi ty.