Pes v paneláku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
6.12.23 18:21

Pes v paneláku

:mavam:
Mám problém s novou sousedkou.
:pocitac:
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta kr:lol: jinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná kr
va není schopná si to uklidit.
Jak by jste to řešili?
Už jednou jsme měli hádku ale nikam to nevede :cert: :cert:.
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20845
6.12.23 18:24
@Su601 píše: :mavam:
Mám problém s novou sousedkou. :pocitac:
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta kr:lol: jinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná kr
Jak by jste to řešili?
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?

Jak se liší chodba zašlapana sněhem z bot a sněhem z tlapek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4922
6.12.23 18:26

Jak je zadělaná chodba? Bobky?
Sousedi naproti v bytě mají dva psi a žádný velký svinčík po nich není. Myslím, že po nich ani nijak speciálně neuklízí. Jednou za pět týdnů vytřu chodbu, jsou tam psí chlupy, ale neřeším to.
U našich v baráku bylo občas načůráno ve výtahu nebo na schodech, to už byl hnus, to se řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.23 18:26

A co má za psa, že je z něj tolik bordelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15396
6.12.23 18:30
Jak by jste to řešili?
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?

Lidi mají v paneláku psy úplně běžně. A ani z těch velkých telat fakt není takovej nepořádek, jak popisuješ. :roll:
Mimochodem doufám, že ty pokaždé co projdeš, po sobě taky chodbu vytřeš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.12.23 18:32

Jako neverim, ze ten pes to tam zadela, jako jaky bordel, resis, ze ted v zime, takze jako od tlapek? A lidi a deti, ty nic? Jaky je v tom rozdil? Tvuj zpusob vyjadrovani je teda taky hezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
6.12.23 18:34
Jak by jste to řešili?

Nijak :nevim: :nevim:. Sousedí mají taky psa. Chodí s ním několikrát denně ven i v noci. Nikdy mě nenapadlo pana osocit z toho, že má pes špinavý hnáty. Jednoduše se to uklidilo podle toho kdo měl službu. :nevim: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.12.23 18:37

@Su601 chudák sousedka, když čtu jak píšete. Vase chování je teprve katastrofa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
6.12.23 18:39

Cože? No ty budeš dáreček už podle toho slovníku. Vedle tebe bych chtěla bydlet. Psů od sousedů i svých jsem pár zažila a vůbec nechápu, proč by měla být zadělaná celá chodba.

• Citovat
  • Upravit
24587
6.12.23 18:39

Jo, pes dělá bordel a vy zřejmě lítáte. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.12.23 18:40

@Su601 ty budeš myslím větší kjáva, než ta tvoje sousedka :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15396
6.12.23 18:42

Lituju sousedy. :-( Radši smečku psů, než jednu takovou zakomplexovanou žumpu … :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
6.12.23 18:43
@Mall126 píše:
@Su601 ty budeš myslím větší kjáva, než ta tvoje sousedka :think: :think:

Sice mě to rozesmalo ale je to strašně smutné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.12.23 18:44
Jak by jste to řešili?

Vyskakuješ na ni takhle arogantně, jak to předvádíš zde? Tak se nediv. Příště to zkus slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.12.23 18:45
@Atisia píše:
Sice mě to rozesmalo ale je to strašně smutné. :,(

Ano, je smutný, když je člověk tak zakomplexovaný a zřejmě závistivý, jako zakladatelka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný