Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
![]()
Mám problém s novou sousedkou.
![]()
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta krvá
jinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná krva není schopná si to uklidit.
Jak by jste to řešili?
Už jednou jsme měli hádku ale nikam to nevede
.
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?
@Su601 píše:
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta krvájinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Teď v zimě když je všude voda a sníh je od čokla zadělaná celá chodba a ta líná krva není schopná si to uklidit.
Jak by jste to řešili?
Už jednou jsme měli hádku ale nikam to nevede![]()
.
Přemýšlím o kontaktování majitele bytu který tu byl předtím a mám na něj čislo myslíte že s tím něco udělá?
Jak se liší chodba zašlapana sněhem z bot a sněhem z tlapek? ![]()
Jak je zadělaná chodba? Bobky?
Sousedi naproti v bytě mají dva psi a žádný velký svinčík po nich není. Myslím, že po nich ani nijak speciálně neuklízí. Jednou za pět týdnů vytřu chodbu, jsou tam psí chlupy, ale neřeším to.
U našich v baráku bylo občas načůráno ve výtahu nebo na schodech, to už byl hnus, to se řešilo.
@Su601 píše:
Sousedka, co bydlí naproti přes dveře si pořídila čokla. Psa to paneláku, už to je za mě demence nicméně, bych to neřešila kdyby si po něm uklízela. Ženský je cca 30-40 let už několikrát jsem ji říkala ať si po psovi uklízí společnou chodbu jenže ta krvájinak to říct opravdu nelze mi tvrdí, že uklízet bude jen když je na ní řada jinak ne.
Jak by jste to řešili?
.
Lidi mají v paneláku psy úplně běžně. A ani z těch velkých telat fakt není takovej nepořádek, jak popisuješ. ![]()
Mimochodem doufám, že ty pokaždé co projdeš, po sobě taky chodbu vytřeš. ![]()
Jako neverim, ze ten pes to tam zadela, jako jaky bordel, resis, ze ted v zime, takze jako od tlapek? A lidi a deti, ty nic? Jaky je v tom rozdil? Tvuj zpusob vyjadrovani je teda taky hezky..
@Su601 píše:
Jak by jste to řešili?
.
Nijak
. Sousedí mají taky psa. Chodí s ním několikrát denně ven i v noci. Nikdy mě nenapadlo pana osocit z toho, že má pes špinavý hnáty. Jednoduše se to uklidilo podle toho kdo měl službu.
:
@Su601 chudák sousedka, když čtu jak píšete. Vase chování je teprve katastrofa ![]()
Cože? No ty budeš dáreček už podle toho slovníku. Vedle tebe bych chtěla bydlet. Psů od sousedů i svých jsem pár zažila a vůbec nechápu, proč by měla být zadělaná celá chodba.
Lituju sousedy.
Radši smečku psů, než jednu takovou zakomplexovanou žumpu … ![]()
@Mall126 píše:
@Su601 ty budeš myslím větší kjáva, než ta tvoje sousedka![]()
Sice mě to rozesmalo ale je to strašně smutné. ![]()
@Su601 píše:
Jak by jste to řešili?
.
Vyskakuješ na ni takhle arogantně, jak to předvádíš zde? Tak se nediv. Příště to zkus slušně.
@Atisia píše:
Sice mě to rozesmalo ale je to strašně smutné.
Ano, je smutný, když je člověk tak zakomplexovaný a zřejmě závistivý, jako zakladatelka ![]()