Pes z baráku do bytu

Anonymní
13.10.13 22:26

Pes z baráku do bytu ....

Ahoj mám dotaz… bydlíme v dvougeneračním domku s velkou zahradou a s přítelovou babičkou žijeme tam už přes tři roky už tenkrát to bylo šílene ale čas to ještě zhoršil musíme se odtěhovat ale na stavění baráčku nemáme tak musíme do paneláku. Moje otazka tedy je máte někdo zkušenosti jak zvládá pes změnu prostředí a hlavně bude bez zahrady na kterou měl možnost chodit kdy chtěl. Máme boloňského psíka malé plemeno ale bojím se že to psychycky nezvládne věnuji se jí dost chodíme na procházky ale děláme s přítelem na směny já dvanácky on normalně takže to někdy výjde že je od 13:00 hodiny do 21:00 hod sama :( máme ještě kočku dost si spolu hrajou a jsou na sobě zavislé ale prostě se bojím že to naše Nelinka nezvládne :( prosím najde se tu někdo kdo má takovou zkušenost

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
13.10.13 22:28

Zvládne, proč by ne. Zvládne to 99% psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.13 22:29

U nas to zvladli dva ridgebackci tak proc by to nezvladnul bolonak :) bude to v pohode, pes si zvykne. Za rok ani nebude vedet ze bydlel jinde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettrra
13.10.13 22:30

Zvykne si. Pokud se jí budete dostatečně věnovat - chodit s ní častěji ven tak bude v pohodě. Horší by to bylo u velkýho psa než u gaučáka.

• Citovat
  • Upravit
14048
13.10.13 22:31

Vzala jsem si takhle venkoovského psa do bytu a bylo to super.
ALe ona byla moc hodná, nikdy neštěkala, když nebylo ohrožení. Ale pravda je, že se prostě měla u nás lépe. Předtím byla u babičky, ta už byla stará, moc se o psa nestarala a hlavně krmení bylo zbytkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.10.13 22:43

Segra s manzelem prodali barak a museli na dva roky do panelaku, nez postavili novy barak, meli tam s sebou dva psy - dalmatina a jezevcika a oba psi to zvladli v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.10.13 22:51
@Pettrra píše:
Zvykne si. Pokud se jí budete dostatečně věnovat - chodit s ní častěji ven tak bude v pohodě. Horší by to bylo u velkýho psa než u gaučáka.

Na tom vubec nezalezi jestli je to velky nebo maly pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.13 23:15

Pes je vvázán na člověka a né na místo. hůř to snáší kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
14.10.13 00:21

Zvladne neboj. Mi zachranili jezevcika pred utulkem, kdyz ho sousede rodicu nechali na zahrade u baraku z ktereho se odstehovali!!
Jenze bydlime v zahranici, takze ten chudak pes zvladl zmenu nejen prostredi-mista, ale i uplne odlisne krajiny. Navic tez nemame tu velikanskou zahradu a chodi na voditku na prochazky. Zvykl si i na nas, nove panicky :lol:
Musim rict, ze je na nas hodne upnuty. Zvladl to dobre a ten vas to take zvladne. Hlavne se dej vic do pohody ty, pes tu nervozitu z tebe citi. Bude stastny tam, kde bude s Vami, okolnostem uz se podridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettrra
14.10.13 00:25

@Janichka Já to myslela tak jako pes kterej je doma a nebo pes který byl v kotci…

• Citovat
  • Upravit
24797
14.10.13 06:14

Pes to určitě zvládne. Bude si muset zvyknou na nové místo a na nový režim, ale bude to otázka pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.10.13 07:32

Já si myslím že to zvládne a když je takový malý psík tak určitě. Možná to bude spíš pro vás náročné, častěji s ním chodit ven a tak…

• Citovat
  • Upravit
3442
14.10.13 08:30
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz… bydlíme v dvougeneračním domku s velkou zahradou a s přítelovou babičkou žijeme tam už přes tři roky už tenkrát to bylo šílene ale čas to ještě zhoršil musíme se odtěhovat ale na stavění baráčku nemáme tak musíme do paneláku. Moje otazka tedy je máte někdo zkušenosti jak zvládá pes změnu prostředí a hlavně bude bez zahrady na kterou měl možnost chodit kdy chtěl. Máme boloňského psíka malé plemeno ale bojím se že to psychycky nezvládne věnuji se jí dost chodíme na procházky ale děláme s přítelem na směny já dvanácky on normalně takže to někdy výjde že je od 13:00 hodiny do 21:00 hod sama :( máme ještě kočku dost si spolu hrajou a jsou na sobě zavislé ale prostě se bojím že to naše Nelinka nezvládne :( prosím najde se tu někdo kdo má takovou zkušenost

U takového malého psíka bych se nebála, zvykne si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30402
14.10.13 09:05

Pejsek to určitě zvládne. Pro něj jste důležití vy, ne barák se zahradou. Navíc chápu dobře, že pejsek byl stejně doma a ven se chodil jen proběhnout a pak zase domů za páníčkama.
My dáváme fenku občas na hlídání našim do bytu. U nás je zvyklá jít x krát za den na zahradu, proběhnout se a jít domů, pak s ní jdeme samozřejmě i na dlouhé procházky, aby se vylítala pořádně. U našich jí stačí ty dlouhé procházky, nemusí furt courat sem a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
14.10.13 16:10

Zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie