Pejskařky - střídat granule?

922
8.10.13 09:33

Pejskařky - střídat granule nebo ne??

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat… jaké granule dáváte vašim psím mazlíčkům a zdali je střídáte? Někdo mi řekl že se to nemá střídat, někdo tvrdil opak… tak se chci dovědět jakpak to máte vy na e mimi. Náš Roník bude mít v listopadu rok do teď od štěňátka baštil krmivo kanadské K9 ty mu chutnají a má krásnou srst… teď už bych měla pořídit krmivo pro dospělé psy… myslíte, že mám pokračovat a zase koupit K9? Nebo koupit třeba v menším množství třeba Royal canin nebo BRIT? Náš miláček není zrovna papírový, ale máme ho rádi a chci pro něj to nej… přidám i foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
8.10.13 09:36

Pokud mu K9 sedí, tak bych asi jiné nekupovala. My krmíme Acanou, prcek má teda teprve 3 měsíce ale pokud mu bude vyhovovat i nadále, tak změnu neplánuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965

@Market091 když přecházíš ze štěněčích :mrgreen: granulí na dospělé klidne značku změn pokud máš důvod hlavně aby mu chutnalo my třeba mame doma nežravce a museli jsme vyzkoušet 10 druhu granuli nez jsme našli ty prae a pokud je bude baštit nemám důvod měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327

Pokud mu krmivo vyhovuje tak bych neměnila, třeba jen chutě…Naše Ammy měla ze začátku různá krmiva ptž jí nevyhovovala, pořád prděla, kadila mega hromady, srst nic moc…měli sme K9, Eukanubu, ProPlan…pak sme našli Husse a to bylo super, ale po roce jí zase přestalo vyhovovat..tak sme přešli na Orien, je to jedno z nejkvalitnějších krmiv 80% masa a to je perfekní, takže dokud jí bude vyhovovat budem ho kupovat, pak budem zase hledat dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
8.10.13 09:40

Děkuju :) už mám pomalu jasno @Petruskabmw na to se mrknu copak tj za granulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.10.13 09:42

Pokud mu vyhovuje, tak bych neměnila. Teď bych teda koupila menší balení, co kdyby mu dospělácké nesedli, ale když sednou tak klidně pokračovat. Našich fenka měla občas v granulích změnu, ale to bylo proto, že jí daný druh přestal chutnat.
Naše fenka má od začátku jednu značku jen jsme zkusili změnit chuť, ale vrátíme se k původní, chutnala jí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
8.10.13 09:44

..

Příspěvek upraven 08.10.13 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
8.10.13 09:44

@Market091 Pokud sednou, tak neměním. Kdysi jsem vyměnila a hned byl průjem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Damu
8.10.13 09:47

Vyrobci maji ucelenou nabidku, ktera pokryje potreby psa po cely jeho zivot. Vcetne ruznych diet pri obtizich. Menit neni potreba. Nasi psi na granulich prospivaji perfektne. Kdyz ctu slozeni, taky bych brala par pytlu pro rodinu a vyvarela jenom v nedeli.:)))

• Citovat
  • Upravit
10351
8.10.13 09:50

My měníme neustále a problém nikdy nebyl :nevim: A když granule moc nechutnaly, tak pesani do druhého dne vyhládli a nakonec je stejně snědli :jazyk: Akorát jsem štěněčí nechávala až skoro do dvou let, protože byl příliš vyběhanej a po dospěláckých nepřibíral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
8.10.13 09:57

Urcite bych granule nestridala jen tak, ale jen pokud ty co mam psovi nesedi. Muzes prejit na dospelacke granule klidne od jine znacky ale s prechazenim opatrne, nejprve primichat par novych granuli do starych a pak postupne zvysovat pomer az prejdes uplne na nove. Vyhnes se tak tomu, ze by pejsek mel prujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miisenka1
8.10.13 09:57

Este by som nechala stenacie..aspon do toka a pol..a pokial mu vyhovuje znacka, tak nemen..hlavne sa nenechaj zlakat na granule Eukanuba, RC, Hills..je to seno..:-)..pozeraj na nutricnu hodnotu, pomer bielkovin a pod..vsetko najdes na nete..pokial chces psovi ken to naj, tak si to nastuduj..alebo skus BARF..:-)..to je to naj…;-)

• Citovat
  • Upravit
6971
8.10.13 10:11

My měli problém s jorkšírem, že nechtěl jíst, takže jsme vyzkoušeli strašně druhů, nakonec jediné co žere je royal canin, tak jsme u toho zůstali, baští to i boloňačka a objednáváme z internetu 8kilové pytle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
8.10.13 10:12
@Miisenka1 píše:
Este by som nechala stenacie..aspon do toka a pol..a pokial mu vyhovuje znacka, tak nemen..hlavne sa nenechaj zlakat na granule Eukanuba, RC, Hills..je to seno..:-)..pozeraj na nutricnu hodnotu, pomer bielkovin a pod..vsetko najdes na nete..pokial chces psovi ken to naj, tak si to nastuduj..alebo skus BARF..:-)..to je to naj…;-)

pak nastává problém, když třeba pejsek jiné nepapá :lol:.. naší třeba nechutnalo nic z těch nejdoporučovanějších a nejlepších:D.. nakonec jsme skončili na royal canin-dle někoho s*ačka, ale je to jediné, co baští… ovšem mají i kapsičky, takže nejsou živi jen o granulích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
8.10.13 10:27

@Terulisekk
To mas pravdu..ja mam tiez nezravca a skusila som mu dat i Tesco granule.. :zed: :poblion:..ide o to ze ta nekvalitna strava sa prejavi az neskorsie, nie hned..
Ale chce to hladat a skusat..teraz mi uz rok zere Taste of tehe Wild..a to sme skusili snad vsetko co je na trhu vcetne First Mate, Eagle Pack, Orijen K9,Happy Dog, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný