Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ráno,
máte někdo tipy či kontakty na veterináře a útulky v okolí Brno-Žebětín a Bystrc?
Kamarádce se před třemi dny ztratila kočka a hledáme kontakty kam se obrátit, kam by ji nějaký hodný člověk mohl odvézt zraněnou k ošetření apod.
Utulek Mestske Policie je hned dole u ZOO. Kousek za OBI(nyni UNI Hobby) zkuste kontaktovat je.
@hanzy na ten jsem psala kontakt. Maji na strankach fotky nalezenych zviřat, ale že by se tady nějak extra řešily kočky to fakt ne. Soudě dle počtu co nám tady běhá. Už jich tu je vic než dost.snad se najde ![]()
Pardon za označení mělo to být pro zakladatelku
Příspěvek upraven 07.10.13 v 09:47
@Bobsh @hanzy
Děkuju ještě jednou, dřív jsem nestihla pořádně odepsat. Celé dopoledne sedím na telefonu a emailu a kontaktujeme veterináře, na web útulku jsem se dívala (koukám kolik koťátek se našlo
). Letáčky se tisknou, okolí procházeli celý víkend a hledali (i tu horší variantu sražené kočky v příkopě) a nic. Kdyby jste měl někdo ještě nápad, nejlépe z místních, kam se obrátit, tak budu ráda za každý tip.
Prosím hodné lidi z Brna - Žebětína a Bystrce (Kamechy) aby se mrkli na fotku na odkazu, popř. o přeposlání odkazu znáte-li někoho místního. Kočička pravděpodobně leží někde přejetá ve škarpě, ale ještě je malá šance, že ji našel nějaký hodný člověk zraněnou a vzal si ji domů a neví, že ji majitelé zoufale postrádají..
PS. pro rýpaly: ano, má to důvod zveřejňovat to na emiminu (maminky na procházkách s dětmi vidí víc než jiní, a mají obvykle srdce na správném místě)
@kjhui je pěkná, tak držím palce ať se najde. já se poohlídnu.