Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti jak naučit dospělého pejska pít z napáječky?
Máme 4 letého shih-tzu. Kdo má podobné chlupáče ví jak to chodí, když se napije z misky… Kam se pohne, tam za ním kape voda.
Až teď jsem zjistila, že existují i napáječky pro pejsky, právě aby všude nebryndali.
Tak jsem ji koupila, ale teď ho nějak nemůžu přimět, aby si z ní „líznul“.
Poradíte mi nějaký fígl? Díky
Asi mu musíš názorně předvést, jak na to
![]()
Promiň, já mám zkušenost jen s králíkem, který byl zvyklý na misku. Misku s vodou jsem mu sebrala, párkrát jsem mu tlamičku přidržela u napáječky, trošku „pobryndala“ čumák, aby zjistil, že z toho něco teče. Brzy to pochopil.
Ale jestli to takhle jde i se psem, to vůbec netuším ![]()
Myslím, že 4 letýho psa už na to jen tak nenaučíš… Já mám doma 4 bafany a tak vím, co je to za potopu když se postaví k kbelíku a jdou lemtat
vyřešila jsem to aspoň okolo misky staršími ručníky abych aspoň eliminovala ty největší potopy a dál už jsou jen kapky ![]()
A co ho nechat ostrihat? Ja mam civavu a s vodou v misce nemáme problem ![]()
@Misi-nnka píše:
A co ho nechat ostrihat? Ja mam civavu a s vodou v misce nemáme problem
Já ho stříhám, ale hlavičku mu nechávám delší. Úplně nakrátko to vypadá hrozně ![]()
Teď za ním běháme a utíráme mu fusiska, ale když jsem zjistila, že ta napáčejka existuje, tak jsem to chtěla zkusit. Už jsem mu na ni „lepila“ salám a podobně a nic ![]()
Mam dlouhosrstou civavu a ostrihali jsme ho úplne na kratkosrstou. Asi dva dny jsme se mu strašně smaly ale pak se nám líbil o hodne víc. ![]()
Ale asi kdyby tu misku nemel a mel tu napájecku tak by mu nic jinyho nezbylo než to zkusit. ![]()
Nevim no a zkusil to aspon aby to věděl kdyz ta miska nebude?
Ten náš by to taky asi potřeboval, pak bordel všude a ještě lépe, když se pak projde po celém bytě..
a ostříhaný to má ![]()