Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím nevíte někdo jestli jsou a jaké organizace pro hledání nových rodin pro pejsky? Přestěhovali jsme se z rodinného domu do velkého bytu, to bylo jakž takž v pořádku, ale museli jsme si najít rychle nové bydleni a byt je o polovinu menší a náš pejsánek, petiletý retríever, není spokojený a šťastný
Připadá mi že i vycítil že čekáme miminko a začíná nám dělat naschvály, když příjdu z práce čeká na mě čím dál častěji překvápko
Zvažovali jsme i koupi domu, ale na to nejsou finance. Děkuji moc za návrhy…
O ničem takovém nevím. Nevzal by si ho nějaký příbuzný? Kamarád/kamarádka?
@Mischelin88 Jen reknu svoji. zkusenost - meli.jsme.pejska - slovenskyho kopova - v garsonce. Byl spokojeny ze je s nami na prostoru az zas tak nezalezi, pokud ma pejsek dostatecny prochazky a vybeh.
To ze cejti miminko to urcite ale chce ho podporit v tom, ze on nadale zustane clenemrodiny a nic se pro nej nezmeni.
Pri prvnim tehotenstvi jsme si brali kotatko - to kdyz ze me vycitilo tehotenstvi utocilo na me a ja byla durch poskrabana/pokousana. Po porodu v pohode, miminko si ocuchal a dal pokoj. Taky jsme premysleli ze pujde pryc pokud se nezmeni a je porad s nami.
Druhe tehotenstvi jsme si k tomu poridili jiz zminovaneho pejska - delal naschvali - cural mi v chodbe a plno veci rozkousal. Pohar trpelivosti pretekl kdyz jsem se vratila domu a on si otevrel suplik!!! a vsechny doklady/uctenky/rodny listy/pasy rozkousal. No sla jsem do mdlob!!!
Ale zustal s nami. a jsem mooooc rada a deti taky ze ho mame ![]()
Je to tvuj pes, mas za nej zodpovednost!! Na tohle jesem opravdu alergicka! On je vas, jste jeho smecka, byl by s vama stastny i v garsonce. Ale proste se vam uz nehodi do kramlu protoze budete mit dite. Tak hned zactete premyslet kde pejska odlozit protoze se mi parkrat doma po*ere Jsem zklamana z takoveho jednani lidi:( na dite by si zvykl, tak jako vetsina psu.
@Janichka a já myslím že ani doma s. át nemusí, ale představa venčení a do toho miminko, no není ani první ani poslední. Možná by se měli dělat psychotesty na pořízení psa, protože lidi jsou uplně ![]()
Sítě po známých jsem už rozhodili, ale zatím s neúspěchem
Kamarádka s dvouma dětma, baráčkem a velkou zahradou nám to odřekla na poslední chvíli, ale nutit bych jí určitě do ničeho nechtěla…
Procházky milujeme, jen nechápu, že jsem s ním hoďku venku, zajdu na nákup a když se vrátím už jen vytírám byt vždycky to hovíno musí rozšlapat a proběhnout se po bytě ![]()
No koukám, že jste to taky neměli jednoduché…
@Mischelin88 Chce to s nim trpelivost. Jako s ditetem. U nas to bylo horsi - my brali pejska rocniho z utulku - mame ho dva roky a doted nechape ze kdyz odejdu na nakup/ven/apid ze se vratim a dela doma hystericky sceny.
Fakt - chovej se k nemu jak k diteti - vysvetluj/povidej si s nim - oni jsou chapavy - za malickost pochval.
Jinak pak plno psu miminko miluje a brani si ho - pokud teda na jeho ukor neni utlacovanej. Vem si priklad z vlci smecky - tam jsou vsichni taky nadseny z narozeni stenat a vsichni se o ne staraji ![]()
@K-Black mne uz je to proste lito kdyz tohle ctu. Vsichni chcou pejsky ale pak kdyz maji deti, tak je pejsek odlozeny ![]()
Mala se narodila v prosinci, ani to me neodradilo si ji jako dvoutydenni strcit vecer v 21:00 do manduky a jit s dvema psiskama na pulhodinovou prochajdu. Jsou to moji kluci a ja je mam moc rada, mam za ne uz jednou zodpovednost!!! Jeden je hodne nemocny a stoji mas jen na lekach skoro 10 000mesicne. Tolik neutratim ani za sebe a dite. No a co, je to clen rodiny a musim se o nej postarat.
Nedavno tu byla diskuze o tom, jak si jedna pavi poridila pejska a nekolik let ho neockovala, protoze na to nemela prachy
tak proc si ho porizovala? Zvirata stoji kopec penez, navic jim veterinare neproplaci pojistovna, tak si prvni dvakrat promyslim, nez zacnu jednat!!! Proc to nikdo nechape :
![]()
Chudák zvíře. Jsem zvědavá, kdy se začnou odkládat děti kvůli tomu, že je někdo špatně vychoval a při psychické zátěži se jim nevěnoval. Jó, tam se řešení vždycky najde, ale nyní prašivej čokl je bez šance. ![]()
@Janichka Protoze je v mode mit psa. Ja taky chodila vencit, ale s kocarkem
Ted uz mame zahradu, takze ma vybeh na zahrade. Ale stejne ho o vychazky neochudim.
Jo tu diskuzi o tom (ne)ockovani jsem taky cetla a neverila vlastnim ocim.
Jo mužeš kontaktovat přes facebok spoustu organizací. mohu poslat kontak, ale je to od vás pěkná prasárna
@alli_li my jsme v byte. Kluci jsou tady stastni
chlap je venci rano a odpoledne. Ja v poledne a vecer. Proste. Jsime. Preci je nenecham bez prochazek. Decku cerstvy vzduch prospeje i kdyz treba przne nebo prsi ( proste ho navlecu nebo si vezmu destnik
prikladam foto nasich selem ![]()
@Janichka jo ja kdyz jsme jeste bydleli v byte tak to i pro prcka bylo fajn, ze byl nekolikrat venku i kdyz prselo
A vsichni byli spokojeny ![]()
A ted i pres to ze mame zahradu, tak ho tam poustim dopo/odpo na 2-3 hodky, jinak je s nami doma. ![]()
@alli_li koukni na fotky tech nasich blaznu:) jsem prilozila k predchozimu prispevku ![]()
@Janichka jsou krásní ![]()
ono s tím venčením, víš co musíš někde na trávu, si můžeš třeba zašpinit kola od kočárku ![]()
Holky pejskařky, náš když jsme někde déle tak hodí bobek doma
no většinou u balkonových dveří na dlažbu, ale to je jedno, chci se zeptat rozšlapal vám někdy pes svoje ho.vno po bytě? náš teda nikdy ![]()