Náhradní rodina pro pejska, jaká organizace?

27.9.13 21:53

Náhradní rodina pro pejska

Prosím nevíte někdo jestli jsou a jaké organizace pro hledání nových rodin pro pejsky? Přestěhovali jsme se z rodinného domu do velkého bytu, to bylo jakž takž v pořádku, ale museli jsme si najít rychle nové bydleni a byt je o polovinu menší a náš pejsánek, petiletý retríever, není spokojený a šťastný :( Připadá mi že i vycítil že čekáme miminko a začíná nám dělat naschvály, když příjdu z práce čeká na mě čím dál častěji překvápko :( Zvažovali jsme i koupi domu, ale na to nejsou finance. Děkuji moc za návrhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
27.9.13 22:00

O ničem takovém nevím. Nevzal by si ho nějaký příbuzný? Kamarád/kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.9.13 22:05

@Mischelin88 Jen reknu svoji. zkusenost - meli.jsme.pejska - slovenskyho kopova - v garsonce. Byl spokojeny ze je s nami na prostoru az zas tak nezalezi, pokud ma pejsek dostatecny prochazky a vybeh.
To ze cejti miminko to urcite ale chce ho podporit v tom, ze on nadale zustane clenemrodiny a nic se pro nej nezmeni.
Pri prvnim tehotenstvi jsme si brali kotatko - to kdyz ze me vycitilo tehotenstvi utocilo na me a ja byla durch poskrabana/pokousana. Po porodu v pohode, miminko si ocuchal a dal pokoj. Taky jsme premysleli ze pujde pryc pokud se nezmeni a je porad s nami.
Druhe tehotenstvi jsme si k tomu poridili jiz zminovaneho pejska - delal naschvali - cural mi v chodbe a plno veci rozkousal. Pohar trpelivosti pretekl kdyz jsem se vratila domu a on si otevrel suplik!!! a vsechny doklady/uctenky/rodny listy/pasy rozkousal. No sla jsem do mdlob!!!

Ale zustal s nami. a jsem mooooc rada a deti taky ze ho mame :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6956
27.9.13 22:21

Je to tvuj pes, mas za nej zodpovednost!! Na tohle jesem opravdu alergicka! On je vas, jste jeho smecka, byl by s vama stastny i v garsonce. Ale proste se vam uz nehodi do kramlu protoze budete mit dite. Tak hned zactete premyslet kde pejska odlozit protoze se mi parkrat doma po*ere Jsem zklamana z takoveho jednani lidi:( na dite by si zvykl, tak jako vetsina psu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.9.13 22:27

@Janichka a já myslím že ani doma s. át nemusí, ale představa venčení a do toho miminko, no není ani první ani poslední. Možná by se měli dělat psychotesty na pořízení psa, protože lidi jsou uplně :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27.9.13 22:28

Sítě po známých jsem už rozhodili, ale zatím s neúspěchem :( Kamarádka s dvouma dětma, baráčkem a velkou zahradou nám to odřekla na poslední chvíli, ale nutit bych jí určitě do ničeho nechtěla…
Procházky milujeme, jen nechápu, že jsem s ním hoďku venku, zajdu na nákup a když se vrátím už jen vytírám byt vždycky to hovíno musí rozšlapat a proběhnout se po bytě :(
No koukám, že jste to taky neměli jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.9.13 22:33

@Mischelin88 Chce to s nim trpelivost. Jako s ditetem. U nas to bylo horsi - my brali pejska rocniho z utulku - mame ho dva roky a doted nechape ze kdyz odejdu na nakup/ven/apid ze se vratim a dela doma hystericky sceny.
Fakt - chovej se k nemu jak k diteti - vysvetluj/povidej si s nim - oni jsou chapavy - za malickost pochval.
Jinak pak plno psu miminko miluje a brani si ho - pokud teda na jeho ukor neni utlacovanej. Vem si priklad z vlci smecky - tam jsou vsichni taky nadseny z narozeni stenat a vsichni se o ne staraji ;-)

• Citovat
  • Upravit
6956
27.9.13 22:35

@K-Black mne uz je to proste lito kdyz tohle ctu. Vsichni chcou pejsky ale pak kdyz maji deti, tak je pejsek odlozeny :(
Mala se narodila v prosinci, ani to me neodradilo si ji jako dvoutydenni strcit vecer v 21:00 do manduky a jit s dvema psiskama na pulhodinovou prochajdu. Jsou to moji kluci a ja je mam moc rada, mam za ne uz jednou zodpovednost!!! Jeden je hodne nemocny a stoji mas jen na lekach skoro 10 000mesicne. Tolik neutratim ani za sebe a dite. No a co, je to clen rodiny a musim se o nej postarat.
Nedavno tu byla diskuze o tom, jak si jedna pavi poridila pejska a nekolik let ho neockovala, protoze na to nemela prachy :nevim: tak proc si ho porizovala? Zvirata stoji kopec penez, navic jim veterinare neproplaci pojistovna, tak si prvni dvakrat promyslim, nez zacnu jednat!!! Proc to nikdo nechape :
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.9.13 22:37

Chudák zvíře. Jsem zvědavá, kdy se začnou odkládat děti kvůli tomu, že je někdo špatně vychoval a při psychické zátěži se jim nevěnoval. Jó, tam se řešení vždycky najde, ale nyní prašivej čokl je bez šance. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.9.13 22:38

@Janichka Protoze je v mode mit psa. Ja taky chodila vencit, ale s kocarkem ;-) Ted uz mame zahradu, takze ma vybeh na zahrade. Ale stejne ho o vychazky neochudim.
Jo tu diskuzi o tom (ne)ockovani jsem taky cetla a neverila vlastnim ocim.

• Citovat
  • Upravit
48576
27.9.13 22:42

Jo mužeš kontaktovat přes facebok spoustu organizací. mohu poslat kontak, ale je to od vás pěkná prasárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
27.9.13 22:43

@alli_li my jsme v byte. Kluci jsou tady stastni :) chlap je venci rano a odpoledne. Ja v poledne a vecer. Proste. Jsime. Preci je nenecham bez prochazek. Decku cerstvy vzduch prospeje i kdyz treba przne nebo prsi ( proste ho navlecu nebo si vezmu destnik :) prikladam foto nasich selem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
27.9.13 22:46

@Janichka jo ja kdyz jsme jeste bydleli v byte tak to i pro prcka bylo fajn, ze byl nekolikrat venku i kdyz prselo ;-) A vsichni byli spokojeny :-)
A ted i pres to ze mame zahradu, tak ho tam poustim dopo/odpo na 2-3 hodky, jinak je s nami doma. :-)

• Citovat
  • Upravit
6956
27.9.13 22:47

@alli_li koukni na fotky tech nasich blaznu:) jsem prilozila k predchozimu prispevku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
27.9.13 22:51

@Janichka jsou krásní :palec:

ono s tím venčením, víš co musíš někde na trávu, si můžeš třeba zašpinit kola od kočárku ;)

Holky pejskařky, náš když jsme někde déle tak hodí bobek doma :roll: no většinou u balkonových dveří na dlažbu, ale to je jedno, chci se zeptat rozšlapal vám někdy pes svoje ho.vno po bytě? náš teda nikdy :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný