Co se zraněným kotětem

641
27.9.13 19:49

Co se zraněným kotětem

Zdravím, moc prosím o radu.Cca. před měsícem jsem kamarádce darovala 3měsíční kotě. Včera se jí omylem podařilo mu skřípnout packu do dveří, ale to tak moc, že packu tahá za sebou.Je mi jasné, že s kocourkem nepojede nikam na veterinu a to si nenechá ode mně vymluvit :roll: :oops: i když, mně to přijde jako nejrozumnější řešení. A tak Vás moc prosím, neměla byste některá tip jak mu své pomocí ulevit od bolesti? Jestli by připadla v úvahu nějaká podomácku vyrobená dlaha? Mockrát děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.9.13 19:51

Veterina. Včera bylo pozdě :zed: Bobeček malý, jak ho to musí bolet :zed:
Vezmi ho tam ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.9.13 19:55

8o 8o Ty dáš živé zvíře někomu, kdo se zlomenou packou nejde k veterináři a chceš doma dělat dlahu? To je moc, panebože… Mrzí mě, že lidé, kteří takto trápí zvířata se nedají vrazit do vězení :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.9.13 19:58

@Kleris26 to už ho radši majznĕte něčím po hlavě, ať to má chudák za sebou.
To jsou lidi, bože :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
27.9.13 19:59

Ano, říkala jsem si, jestli příspěvek nepřidám raději anonymně..stydím se..Moc mně to mrzí. Rozhodně se jí ještě pokusím navrhnout toho veterináře, ale nevím zda uspěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.9.13 20:01

@Kleris26 tak to kotě prostě popadni, na veterině to zaplať a už jí ho nevracej. Člověk který si pořídí zvíře a pak ho trápí, ho nemá mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.9.13 20:02

@Kleris26 Pokud možno ještě dnes… Když tam kotě odvezeš ty a ještě to zacáluješ, tak se určitě cukat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
27.9.13 20:03

@pralinka2727 Je mi jasné co si o mně asi tak myslíte.. :oops: Zítra za ní zajdu a prostě jí to oznámím..děkuju..celkem jste mi rozsvítili oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.9.13 20:03
@pralinka2727 píše:
@Kleris26 tak to kotě prostě popadni, na veterině to zaplať a už jí ho nevracej. Člověk který si pořídí zvíře a pak ho trápí, ho nemá mít.

Tohle je asi jediné rozumné řešení… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.9.13 20:04
@Fjodorka píše:
@Kleris26 Pokud možno ještě dnes… Když tam kotě odvezeš ty a ještě to zacáluješ, tak se určitě cukat nebude.

:palec: taky se přimlouvám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
27.9.13 20:06

Tak jo, děkuju..jdu jí napsat a pokusím se to co nejdříve vyřešit..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.9.13 20:09

@Kleris26 Co si myslíme… Dopředu často nevíš, jestli se člověk adekvátně postará o zvíře, které mu svěříš, já také byla dvakrát docela nepříjemně překvapená (ale tedy nikdy ne takhle moc), na tobě mě překvapuje jen to, že člověka, který nechá trápit zvíře, nazýváš kamarádkou. To je tak všechno. :nevim:

Kotě bych vzala ještě dnes na vet pohotovost, pokud jsi ve větším městě, určitě tam je. Pohotovostní příplatek stejně budeš platit - jak za noc, tak za sobotu, takže tady se ani nemusíš koukat na prachy, bude to to samé. Rozdíl je několik hodin bolesti zvířete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
27.9.13 20:09

@Kleris26 MOžná to tu zaznělo dost drsně, ale mělo to ten správný účinek. Zareagovala si suprově a jsi dobrá, žes nešla anonymě. Držím ti pěsti a koťátku úplně nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.9.13 20:11

@Kleris26 twl, to si děláš prdel? jak by bylo Tobě, kdyby Ti ruka visela.. chudák zvíře, majitele nakopat tam, kde slunce nesvítí a s rozběhem. TO je humus toto :cert: :cert: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
27.9.13 20:16

Jestli jsi někde poblíž, tak tady se příplatek za pohotovost neplatí.

http://www.vetcentrum.cz/…lky/kontakt3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný