Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jen jednoho koucoura. přibližné stáří 1 rok a 4 měsíce. Miluju ho
![]()
@Stáňa Zbíralová Mám jednu kočku-Zuzanku
obyčejnou domácí, ale v bytě.
Jo jsou to členi rodiny nás kocour byl driv hodne zly a cihal na nas za rohem a vzhledem k jeho vysce a vaze ty jeho prepadovky dosti boleli taakze jsmemu poridili kocku a kdyz ma vstek tak se prozenou na vzajem no a tenhle rok k nam pribyla nejmlaci cicina ![]()
Ahoj
ja mam v byte 3 kocky a jednoho psa
jeden je teda kocourek. Ten je nejmladsi jmenuje se Romeo a jsou mu necely 2roky
pak mam Julii ty je 9let a posledni je Micinka ty je 12
vsechny je miluju a srandy s nima je hafo
muzete se mrknout na youtube na romea kdyz byl malinkej-uzasny video!! Jen tam zadejte -Romeo bojovnik - tak se to video jmenuje. Mimochodem, romeo je v mym avataru ![]()
@Stáňa Zbíralová píše:
Máte s kočičkami nějaké vtipné zážitky?
Nejvtipnější je, když pozoruju, jak provokuje Moura od sousedů. Mourek je o 2 roky starší a nechá si vše líbit a pak to přeteče, tak po něm vyběhne. Můj Lojza lehne na záda, jakože se vzdává a je zase klid.
A stejně spolu furt jsou a někde spolu běhají nebo leží. Jsou to velcí kamarádi. Jen je mi Moura líto. Jeden zoubek ulomenej, druhej nemá vůbec. Teď zase málem přišel o oko.
@Denis11 píše:
Ahojja mam v byte 3 kocky a jednoho psa
jeden je teda kocourek. Ten je nejmladsi jmenuje se Romeo a jsou mu necely 2roky
pak mam Julii ty je 9let a posledni je Micinka ty je 12
vsechny je miluju a srandy s nima je hafo
muzete se mrknout na youtube na romea kdyz byl malinkej-uzasny video!! Jen tam zadejte -Romeo bojovnik - tak se to video jmenuje. Mimochodem, romeo je v mym avataru
tak to je fakt malý bojovník je krásnej
jo kočky jsou úžasná zvířátka
@zulitvi píše:
Nejvtipnější je, když pozoruju, jak provokuje Moura od sousedů. Mourek je o 2 roky starší a nechá si vše líbit a pak to přeteče, tak po něm vyběhne. Můj Lojza lehne na záda, jakože se vzdává a je zase klid.A stejně spolu furt jsou a někde spolu běhají nebo leží. Jsou to velcí kamarádi. Jen je mi Moura líto. Jeden zoubek ulomenej, druhej nemá vůbec. Teď zase málem přišel o oko.
kočičí přátelsví stoji za to vidím to každý den doma
A kocourka Moura je mi líto je to děs chudák… naše Abel přišla o pul zubu protože spadla z balkonu z prvniho patra
@Stáňa Zbíralová Mour o ten zub přišel, když sousedi od vedle grilovali a on jim ukradl žebírko, zlomil si ho o kost. Ale stejně stále loví velké krysy a nijak ho to netrápí. Teď má špatné to očko, tak mu to mažou a nevypadá to moc hezky a Lojza je na něj moc hodný. Neprovokuje ho, spíš tak u sebe leží, mají se rádi. Když sousedi odjeli a Moura chodila krmit babička, tak Mourka bral Lojza na večeře k nám. Vždy Lojza počkal, než se najedla návštěva a pak až šel k misce on. Jsou opravdu kouzelní. ![]()
@zulitvi píše:
@Stáňa Zbíralová Mour o ten zub přišel, když sousedi od vedle grilovali a on jim ukradl žebírko, zlomil si ho o kost. Ale stejně stále loví velké krysy a nijak ho to netrápí. Teď má špatné to očko, tak mu to mažou a nevypadá to moc hezky a Lojza je na něj moc hodný. Neprovokuje ho, spíš tak u sebe leží, mají se rádi. Když sousedi odjeli a Moura chodila krmit babička, tak Mourka bral Lojza na večeře k nám. Vždy Lojza počkal, než se najedla návštěva a pak až šel k misce on. Jsou opravdu kouzelní.
tak to je fakt krasny pratelstvi a s tim ocickem by meli jit sousedi na veterinu aby se mu to poradne zahojilo aby chudinka neprisel o ocko
je videt ze zvireci pratelstvi je hezci a delsi nez nase lidsky
Ahoj bydlím v bytě 3+1 a chovám jednoho kocoura Čert 4 roky, kočku Abel 2 roky, kočku Zuzanku 1 rok. Kocour vetšinu času někde chrápe ale ty dvě mršky se pořád honí
Ale co aspoň je doma legrace když jim to tu a tam nevyjde sklouznou se po lině nebo v rámci očisty těla spadnou ze stolu
Máte taky kočky? kolik? a jaké máte s nimi nejlepší zážitky?