Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Jojo, už jsi ho tu dávala, je roztomilý
takový rošťák ![]()
Tak co, kočkomilové?
Já jsem se zdravě nasrala, jak jsem se v noci ploužila na záchod a pak do koupelny - celé nohy obalené v kočkolitu
a objednala jsem krytý hajzlík, jestli tam milostpán nebude chodit, tak ho zapleštím!
![]()
Holky ahoj, moc prosím o radu. Má Náš Mates krytej záchůdek, ale i když mu to umeju tak to pořát smrdí. Když to jako zavřu tak už néé protože tam má dvířka, ale štve mě to.
včera mi večer rozškrabal a rozhrabal stelivo co mám pytle v šatně. Až jsem to zametala tak jsem zjistila že se tam i vys.al.
Najednou to ho.no ale zahrabaný měl. V záchodku hrabe jak bl.ec, ale vedle.Jsem zvědavá jak to bude během zimy když nebudu moct mít ventilačku v kuchyni pořád otevřenou.
My mame jeden s dvirkama a jeden bez…tan je teda frekventovanejsi. Ale taky obcas zavani
mam kolem zachudku voňky at je to tu vonavejsi. ![]()
My byly s kamaradkou a detna vcera i dnes v lese a nasli jsme par hribku ![]()
A za 2 hodiny jedeme do Olomouce kouknout na hafika ![]()
@Mišička63 Nemůžou
a jaké máš stelivo? Já mám zverlit a když začne být cítit, je na čase vyměnit celý záchodek a nasypat celé nové stelivo, ne jen vybírat hrudky ![]()
@KačuliKačka blé hřiby
![]()
Jsem zvědavá, jak dopadnete s psiskem.
@Mišička63 Ještě biokats byl super, ale ten tu nikde nemáme k sehnání…
@Mišička63 mam ty samofoukaci a u zachudku gelove kulicky vonne.
A hafika budeme mit po pristim vikendu
je dost fixovany na pana, my jedeme v patek na hory, tak at ho hned netahame po cizim prostredi. Vemu si dovcu pak at si a sebe zvykame v klidu ![]()
@Mišička63 my žádné voňavky, max. někdy tam šplíchnu obyč osvěžovač ze záchoda (Glade nebo teď jsme měli Real, hezky voněl docela, jinak ty levné jsou bléé).
Ahoj všem zkušeným chovatelkám - když si pořídíme dva kocoury - sourozence, už od koťátek a necháme je vykastrovat, budou se nějak víc rvát? Vždycky jsme měli doma jen kočku a kocoura…Jenže tedka už není na výběr koťátko, zbývají tři kocourci - a minule když jsme si vzali jen jedno koťátko, tak hrozně kousalo, všechno trhalo. Tak jsem si říkala, že si vezmeme dvě, aby si spolu mohli hrát. Je to obyčejná kočka domácí.
@acimedaca taky myslím, že to nebude vadit ![]()
Mám dva kocoury, sice ne sourozence, ale oba kastrovaní a nervou se. Mám ještě i kočičku a spíš ten mladší občas prohání ji.
Ahojky
kočkomilky ![]()
tyk se zase po pár dnech, kdy jsem prožívala neskutečný smutek ozývám.
Zítra to už bude týden, co nás opustil Ferdýsek, ale už je mi lépe, už nebulim a dokonce už i líp spim.
Včera jsem to musela oznámit mamce, protože mi přinesla pamlsky pro něj, tak jsem jí prostě řekla, že miláček už není, no, co myslíte? Bulela ona. Nedivim, se, měla ho ráda. Nechtěla jsem jí to psát po sms, chtěla jsem jí to říct osobně. Sice se mi při tom rozhovoru draly slzy z očí, ale už jsem se smířila s tím, že je mu ted už dobře. ![]()
No, zatím teda nové kotátečko neplánujueme, chceme se stěhovat do většího, tak bychom ho pořídily a ž tam, aby si nemuselo zvykat zase na nové prostředí.
Taky nás od zítra čeká velká změna-Lucinka jde poprvé do školky, protože se epilepsie umoudřila a ted neměla tři týdný záchvat.
Jde tam na zkoušku zatím měsíc jenom na dopoledne, tak uvidíme, jak to bude zvládat, zda jí to nerozhodí nemoc.
Přidávám fotečku Ferdýska na památku do téhle diskuze
![]()