Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
19.9.13 17:01

@Mišička63 asi takový, jaký máš v metříku :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.9.13 17:32

Tak to je krásný. :potlesk: Jinak mám Britského kocourka a tohle mu bylo nejvíc podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
19.9.13 17:40

@Mišička63 ten je krásný, dcera tady slintá :jazyk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.9.13 18:02

@Denpry jsem hodila do pračky tepláčky malýho a vyskočily na mě zpátky. Asi si tam Mates dával šlofíka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.9.13 18:03

@Mišička63 :mrgreen: :D ještě, že jsi ho chudáka nevyprala 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.9.13 18:05

@Yasminn Vždycky koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
19.9.13 18:30

@Mišička63 :D ještě, že mu došlo, kde je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.9.13 18:33

@Mišička63 náš kočičák zase chodí koukat do pračky když se pere prádlo. Přední packy dá na dvířka a čumí :mrgreen: To má asi místo televize :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.13 19:43

@Yasminn ja myslim ze devadesat procent je urcite malo :mrgreen:

@KačuliKačka se mnou uz si tolik nedovoli ale jak je v kuchyni manzel tak asistuje u vseho a jemu uz to taky zacina vadit :zed: coz mu jaksi vysvetluju ze je ted kravinǎ. Jak ma chudak zvire pochopit ze do ted mohlo a ted najednou nesmi :zed:
Aha u vas jede kapajici voda tak to je dobre. No u nas se vylizuje ve vane po sorchovani tak se toho trochu bojim :lol:

Hehe prej kolarnu susedi pod nama by mohli vypravet dve deti kocka ujecena matka :andel: :mrgreen: jeste ze to jsou chapajici duchodci :mavam:

@Mišička63 jee super fotky :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.9.13 20:03

@quinny noo za dva měsíce rachotu by pod námi přinejmenším denně mlátili do topení :-D

Dnes kluci šmejdili ve skříni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.13 20:21

@KačuliKačka ale kde ze. To je jen o sousedech holt sdileny barak chce vic tolerance :mavam:
Jsou zlati. :hug: :hug: ja pristup do skrine zakazuju ale manzel ji tam obcas zavre kdyz si ji nevsimne ze tam vlezla. A misto aby si to teda uzila tak za chvili reeeev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.9.13 21:19

@quinny to ti naši akorát škrábou na dveře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.9.13 05:42

@quinny o sousedech mi nemluv… v prvním bytě nad námi bydlel soused, co sbíral kde co a zasadně v noci opravoval, stěhoval atd. no na budku, když jsem měla malé dítko… V podnájmu zase vedle bydlela ženská, zeď mezi byty jen dutá kantka, takže bylo slyšet naprosto vše, a to myslím jako fakt všechno!! Maras, občas jsem spala se špuntama v uších, když měla mejdan.
Pak se pod nás nastěhovali mladí, takže zespod i zboku kravál, hudba, rachot… hnus fialový, a to byl cihlový dům!!!
Ted bydlíme v paneláku, pod námi je byt 2+1, pod obývákem je kolárna (naštěstí), vedle paní seniorka a nad námi rozvedený soused - ten ted asi rekonstruuje, nebot od něj jde občas hluk. Ale jinak je v bytě táááákovéééé ticho, božííí :)
Krom těch mých pacholků, že.. :cert:

Jsem ráda, že pod obývákem nkdo nebydlí, mám kamarádku s postiženým chlapečkem, který hodně běhá a lítá, pak kamarádku se dvěma holčičkama kdy tam ladší je malá neřízená střela (ale miluju ji, je to čertík)´a zítra dojede kamarádka z jiného města se dvěma chlapečky - 2 a 4 ročky, takže u nás bude zase rachot :lol:

Akorát dnes v práci sebou musím mrsknout abych stihla do večera uklidit ten týdenní bordel doma a nemusela se stydět, až zítra kamarádku přivezu od vlaku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.9.13 08:50

@KačuliKačka Tak co pejsek, už ho máš? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.9.13 09:06

@Mišička63 zatím nic nového. VOlala jsem pánovi, ale nebral mi telefon, neodpověděl, tak mu dnes pošlu zprávu a uvidíme. Přitom měl můj telefon od paní z azylu, tak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný