Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
18.9.13 19:08

@KačuliKačka Dneska při česání kocoura jsem mu našla na bradě takové jako nečistoty, blechy nemá, nevíte co by to mohlo být? Zkoušela jsem mu to z chlupů sundat nehtama, ale moc to nešlo, ale takovým hustým hřebenem se zahnutýma ostnama to dolů šlo, ale má teď bradičku poškrábanou a to jsem to jen dvakrát přejela tím kartáčem. Nevíte co by to mohlo být :think: Myslíte, že to poškrábání na bradičce mohl způsobit ten kartáč? Já ho jinak nepoužívám, ale je dost hustej, tak jsem ho vytáhla :roll:, nebo to má po těch nečistotách takové podrážděné :think: :think: Děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.9.13 19:49

@janikhlavik to netusim co by to mohlo byt. Ma to i jinde potele? Kluci ji jakocunici obcas maji bradicky spinave. Zkusila bych bradicku opatrne ocistit vodou a pardni pockt jak to bude vypadat :-)

Nas dedek ma dneska nejakou divokou naladu. Kdyz ho nemam cas nahanet po byte, jeci na me a ceka az za nim pobezim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.9.13 19:50

Pardon za chyby. Na mobilu se mi blbe pise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.9.13 19:55
@KačuliKačka píše:
@janikhlavik to netusim co by to mohlo byt. Ma to i jinde potele? Kluci ji jakocunici obcas maji bradicky spinave. Zkusila bych bradicku opatrne ocistit vodou a pardni pockt jak to bude vypadat :-)Nas dedek ma dneska nejakou divokou naladu. Kdyz ho nemam cas nahanet po byte, jeci na me a ceka az za nim pobezim :lol:

děkuji za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.9.13 20:01

@janikhlavik není zac. Kdyby to byly blesky, mel by tu spinu v celem kozisku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.9.13 21:08
@KačuliKačka píše:
@janikhlavik není zac. Kdyby to byly blesky, mel by tu spinu v celem kozisku ;-)

má to právě jen na bradě, jinak má kožíšek čistej. Napadlo mě taky, jestli to nejsou drobky granulek. No uvidím, jestli se to ještě udělá :think: zkusím to potom otřít vlhkým tamponkem a pokud to nepůjde dolů, tak pošupajdíme na veterinu, třeba tam budu za blázna, ale budu mít jasno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.9.13 05:41

@janikhlavik řekla bych, že to není nic vážného ;-) Kdyby to byly blechy, má to všude, náš Samuel k tomu míval i exém (od bývalého matka měla zablešené kočky ale tvrdila že neee, ale jak jinak by měly čistě bytové kočky v podkroví blešky, že?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.13 10:34

@janikhlavik nejaka spina. Doporucuju spis olejicek a omyt vatovym tamponem :dance:

@janikhlavik nerez na vodu asi 4 a 4 keramicke na maso a jednu na granule ;)

@KačuliKačka heje u nas je dnes taky hrava nalada. Jeste se mi ji podarilo zavrit v koupelne a ro byl reeev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.9.13 10:46

Tak náš Maty má plastové. K vánocům mu koupí Ježíšek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.9.13 10:54

@janikhlavik ahoj a proč by se neměly používat nerez a plastové misky?
Náš kocour má jen nerez a kocour co mají naši, tak ten má zase plastové. :nevim:
Akorát jsem našemu kočičákovi musela vyměnit misku na vodu, z té nerezové vůbec pít nechtěl, dala jsem mu skleněnou misku.
Ale ten holomek stejně chodí nejradši chlemtat do vany a nebo dřezu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.9.13 11:13

@Yasminn ti naši taky, každé ráno sedí ve vaně a čekají, jako by byli celý den o žízni, přitom v kuchyni mají dvě misky vody! O dřezu ani nemluvě :cert:

@quinny u nás poslední dobou řádí právě dědouš, hubne, ale přitom žere pořád stejně a hraje si jak prdlouš :lol: Nejlepší je stát někde, vřískat a když dojdu, tak popoběhne a otáčí se, jeslti jdu za ním, pak někde vpálí pod gauč, postel nebo pod stůl. Jakmile se otočím a odcházím, vystřelí za mnou a zase provokativně pokukuje abych ho chtěla chytit :lol: A na té plovoučce a dlažbě mu chudáčkovi ujíždějí pacinky… no blázen hadra :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.9.13 11:24
@Yasminn píše:
@janikhlavik ahoj a proč by se neměly používat nerez a plastové misky?
Náš kocour má jen nerez a kocour co mají naši, tak ten má zase plastové. :nevim:
Akorát jsem našemu kočičákovi musela vyměnit misku na vodu, z té nerezové vůbec pít nechtěl, dala jsem mu skleněnou misku.
Ale ten holomek stejně chodí nejradši chlemtat do vany a nebo dřezu :D
četla jsem, že z nerez misek se vylučuje nějaká látka a kočky na ní mají alergii a plastové ze stejného důvodu. Mají se používat pouze keramické. Nevím co je na tom pravdy. Mám pro kocoura i psa nerez misky a proto se ptám co máte vy ostatní, zda nemám koupit keramické. Hledala jsem na internetu něco ohledně té nečistoty na bradě a z čeho by to mohl mít a tak jsem právě narazila na ten článek o miskách
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.9.13 11:25

@KačuliKačka jo to je klasika. Ten náš prdlouš než aby se napil ze svý misky tak radši nebude celý den pít a počká si až večer vylezu z vany po sprchování a jde olizovat kapky co zůstaly na vaně 8o Fakt nechápu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.9.13 11:28

@Yasminn ze by nechtela tu vodu kvuli tomu ze je to nerez. Taky radsi pije vsude jinde :lol: ale maslim ze tohle kocky proste delaji rady ;)

@KačuliKačka ja vzdycky cekam kdy se po tom :poblion: nebo pos*** nedelam si iluze ze kdyz se manzel rano v rychlosti sprchuje ze tam nezustanou nejaky zbytka mydla :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je super ma se u vas dobre a to se ceni :hug: :hug: ta moje potvora je zu ted u me pricucnuta za chvili vyrazim ven co bude chudak delat. Abychom zacli setrit a nez pujdu do prace ji poridili sourozence aby tu netesknila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
19.9.13 11:31

Holky chytají vaše kočky taky záchvaty amoku? :D
To naše střevo vždycky večer začne lítat jak splašenej, ale fakt hodně rychle a je mu jedno kde skáče, letí na gauč, na stůl, pak dolu a takhle třeba dokola několikrát. :D
Kolikrát mám pocit, že by i lezl po zdi. Je jak neřízená střela. Proč to ty kočky dělaj? Potřebují se vylítat? :D
Dělají to i vaši mazlíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný