Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Dneska při česání kocoura jsem mu našla na bradě takové jako nečistoty, blechy nemá, nevíte co by to mohlo být? Zkoušela jsem mu to z chlupů sundat nehtama, ale moc to nešlo, ale takovým hustým hřebenem se zahnutýma ostnama to dolů šlo, ale má teď bradičku poškrábanou a to jsem to jen dvakrát přejela tím kartáčem. Nevíte co by to mohlo být
Myslíte, že to poškrábání na bradičce mohl způsobit ten kartáč? Já ho jinak nepoužívám, ale je dost hustej, tak jsem ho vytáhla
, nebo to má po těch nečistotách takové podrážděné
Děkuji za rady ![]()
@janikhlavik to netusim co by to mohlo byt. Ma to i jinde potele? Kluci ji jakocunici obcas maji bradicky spinave. Zkusila bych bradicku opatrne ocistit vodou a pardni pockt jak to bude vypadat ![]()
Nas dedek ma dneska nejakou divokou naladu. Kdyz ho nemam cas nahanet po byte, jeci na me a ceka az za nim pobezim ![]()
@KačuliKačka píše:
@janikhlavik to netusim co by to mohlo byt. Ma to i jinde potele? Kluci ji jakocunici obcas maji bradicky spinave. Zkusila bych bradicku opatrne ocistit vodou a pardni pockt jak to bude vypadatNas dedek ma dneska nejakou divokou naladu. Kdyz ho nemam cas nahanet po byte, jeci na me a ceka az za nim pobezim
děkuji za radu ![]()
@janikhlavik není zac. Kdyby to byly blesky, mel by tu spinu v celem kozisku ![]()
@KačuliKačka píše:
@janikhlavik není zac. Kdyby to byly blesky, mel by tu spinu v celem kozisku
má to právě jen na bradě, jinak má kožíšek čistej. Napadlo mě taky, jestli to nejsou drobky granulek. No uvidím, jestli se to ještě udělá
zkusím to potom otřít vlhkým tamponkem a pokud to nepůjde dolů, tak pošupajdíme na veterinu, třeba tam budu za blázna, ale budu mít jasno ![]()
@janikhlavik řekla bych, že to není nic vážného
Kdyby to byly blechy, má to všude, náš Samuel k tomu míval i exém (od bývalého matka měla zablešené kočky ale tvrdila že neee, ale jak jinak by měly čistě bytové kočky v podkroví blešky, že?).
@janikhlavik nejaka spina. Doporucuju spis olejicek a omyt vatovym tamponem ![]()
@janikhlavik nerez na vodu asi 4 a 4 keramicke na maso a jednu na granule ![]()
@KačuliKačka heje u nas je dnes taky hrava nalada. Jeste se mi ji podarilo zavrit v koupelne a ro byl reeev ![]()
@janikhlavik ahoj a proč by se neměly používat nerez a plastové misky?
Náš kocour má jen nerez a kocour co mají naši, tak ten má zase plastové. ![]()
Akorát jsem našemu kočičákovi musela vyměnit misku na vodu, z té nerezové vůbec pít nechtěl, dala jsem mu skleněnou misku.
Ale ten holomek stejně chodí nejradši chlemtat do vany a nebo dřezu ![]()
@Yasminn ti naši taky, každé ráno sedí ve vaně a čekají, jako by byli celý den o žízni, přitom v kuchyni mají dvě misky vody! O dřezu ani nemluvě ![]()
@quinny u nás poslední dobou řádí právě dědouš, hubne, ale přitom žere pořád stejně a hraje si jak prdlouš
Nejlepší je stát někde, vřískat a když dojdu, tak popoběhne a otáčí se, jeslti jdu za ním, pak někde vpálí pod gauč, postel nebo pod stůl. Jakmile se otočím a odcházím, vystřelí za mnou a zase provokativně pokukuje abych ho chtěla chytit
A na té plovoučce a dlažbě mu chudáčkovi ujíždějí pacinky… no blázen hadra
![]()
@Yasminn píše:četla jsem, že z nerez misek se vylučuje nějaká látka a kočky na ní mají alergii a plastové ze stejného důvodu. Mají se používat pouze keramické. Nevím co je na tom pravdy. Mám pro kocoura i psa nerez misky a proto se ptám co máte vy ostatní, zda nemám koupit keramické. Hledala jsem na internetu něco ohledně té nečistoty na bradě a z čeho by to mohl mít a tak jsem právě narazila na ten článek o miskách
@janikhlavik ahoj a proč by se neměly používat nerez a plastové misky?
Náš kocour má jen nerez a kocour co mají naši, tak ten má zase plastové.
Akorát jsem našemu kočičákovi musela vyměnit misku na vodu, z té nerezové vůbec pít nechtěl, dala jsem mu skleněnou misku.
Ale ten holomek stejně chodí nejradši chlemtat do vany a nebo dřezu
@KačuliKačka jo to je klasika. Ten náš prdlouš než aby se napil ze svý misky tak radši nebude celý den pít a počká si až večer vylezu z vany po sprchování a jde olizovat kapky co zůstaly na vaně
Fakt nechápu… ![]()
@Yasminn ze by nechtela tu vodu kvuli tomu ze je to nerez. Taky radsi pije vsude jinde
ale maslim ze tohle kocky proste delaji rady ![]()
@KačuliKačka ja vzdycky cekam kdy se po tom
nebo pos*** nedelam si iluze ze kdyz se manzel rano v rychlosti sprchuje ze tam nezustanou nejaky zbytka mydla ![]()
to je super ma se u vas dobre a to se ceni
ta moje potvora je zu ted u me pricucnuta za chvili vyrazim ven co bude chudak delat. Abychom zacli setrit a nez pujdu do prace ji poridili sourozence aby tu netesknila ![]()
Holky chytají vaše kočky taky záchvaty amoku? ![]()
To naše střevo vždycky večer začne lítat jak splašenej, ale fakt hodně rychle a je mu jedno kde skáče, letí na gauč, na stůl, pak dolu a takhle třeba dokola několikrát. ![]()
Kolikrát mám pocit, že by i lezl po zdi. Je jak neřízená střela. Proč to ty kočky dělaj? Potřebují se vylítat? ![]()
Dělají to i vaši mazlíci?