Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Slintá vaše kočka? Já jsem dnes našla 3 vlhké flíčky na nové sedací sopuravě, hned jsem podezřívala manžela, ale ten tam prý nic nevylil. Pak mě napadlo, že na místě fleků ležela kočka. Už jí pár hodin pozoruju a opravdu dneska nějak víc sliní a mlaská. Tohle já vůbec neznám a to má kočky 2 a dlouho. Že byjí něco nesedlo
? Já vím, že je to asi hloupý dotaz, ale nenapadá mě nic,proč by měla víc slinit. Sedačka naštěstí usychá, tak snad bude bez újmy
.
Můj kocour slintá když je spokojenej
taky nechápu proč. Normálně nesliní ale když ho začnu chovat nebo se někde placatí a začne vrnět tak slintá.
náš koči slintá když vidí mouchu,pavouka nebo sýkorku za oknem.
Ahoj, mame doma taky slintace ![]()
Babicky kocka slinta, kdyz ji nekdo drbe a je spokojena. Dokonce zacne cucat obleceni toho, kdo ji tu slast cini ![]()
Nas kocicak driv slital jen pri mazleni. Ted uz mu staci lezet nekde blizko nas a je mokro ![]()
Tak to by se chudák uslintala, my máme za oknem sýkorek a jinejch ptáčků
. Asi je to blbost, jen je mi divný, že tak z ničeho nic proslintá 4 fleky. Já je mám jak děti, tak jí pořád pozoruju. Už si raděj ode mě odsedla a šla spinkat do pelíšku
.
Asi to neni kote? Mohlo by slintat, ze rostou zuby ![]()
Kocky nam slintaji, kdyz se chystaji zvracet. Nejsou to teda tri flicky, ale fakt provazce ![]()
Pri mazleni, ani na ptaky a oknem teda ne ![]()
Je to 4 letý kotě. A před zvracením to poznám, protože obě vydávaj takový zvuky, že je to slyšet i vedle v baráku. ![]()
Z pusy jí nesmrdí. Zuby má všechny. Když by se to opakovalo, tak jí nechám prohlédnout, protože je fakt že ségry kocour měl zánět dásní a pak mu trhali 2 zuby
.
Já už se tam pomalu stydím chodit, ne že by jsme tam byli pečený vařený, ale vždycky když přijdem tak to stojí za to. A doktor nás zná, tak už se směje dopředu.
To máš jedno.Nám nedávno zemřel pejsek.Přestala dýchat a tak jí muj muž přikryl dekou.Voláme na veterinu co s ní a najednou po chvilce se deka začla hýbat a Megie zase ožila
a tak volám zpátky že už zase žije ,tak jsme taky za blázny:-). ![]()
No jednou jsme šli s kočkou(s tou starší), že vůbec nejí a ona neměla v puse zuby, protože byla kotě a akorát se jí měnily
.
Pak jsme tam šli, že má asi kýlu a on nám řekl, že je to jen špek a že v létě to zas vyběhá
.
Když se jí ta „kýla“ objevila zase, už jsem váhala zajít na veterinu, no nakonec nám řekl, že čeká koťata
. (ségra nám jí hlídala co jsme byli na dovče a asi neuhlídlala).
Pak zas divně prskala a kašlala až jsme vyjeli a měla laryngitýdu. ![]()
No tak to je taky mazec:-D
Já s naším Barbuchou měla zatím jenom jeden problém(3roky)-nějak se nám opupínkoval(u uší a na hřbetě) tak jsem vyjela k Mvdr. No, tam ho zkouknul dal antibiotika a ještě nějakou injekci a řekl mi, že je alergickej na bleší kousnutí.Je domácí ale přijde do styku se psem-no a to je takovej autobus na blechy:-/
Terrad,nemohla kocicka nastydnout?Vetsinou kocka slinta,kdyz natydne,je to hned a muzou za to ledviny.
Kdyz ma kocka tento problem,zapacha ji i dost z pusy.
Anonym0 píše:
Terrad,nemohla kocicka nastydnout?Vetsinou kocka slinta,kdyz natydne,je to hned a muzou za to ledviny.
Kdyz ma kocka tento problem,zapacha ji i dost z pusy.
Nastydnout by neměla, je doma a ven chodíme několikrát za den jen na pár minut (celý leta) a má možnost si kdykoliv zaběhnout domů. Před chvílí ležela na pelíšku a je suchej. Za to po chvíli na sedačce je pod ní opět mokrej flek. ![]()