Slintající kočka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35411
29.10.10 18:05

Terrad, vis urcite, ze je ten flek pod tlamickou? Omlouvam se za blbou otazku :oops: Jen me napadlo, jestli neznackuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.10.10 18:09

Joo je to pod tlamičkou, teď leží už dlouho vedle mě a pusu jí občas otřu a je mokrá, dokonce se i víc líže. O víkendu asi zajedem na veterinu, raději zbytečně než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
29.10.10 20:33
Nelík 01 píše:
Můj kocour slintá když je spokojenej :nevim: taky nechápu proč. Normálně nesliní ale když ho začnu chovat nebo se někde placatí a začne vrnět tak slintá.

Od toho je pořekadlo: slintá blahem :lol: .
Mám to od kamarádky veterinářky. Mám od ní dva kocoury. Přijela je naočkovat, ona chovala jednoho, její manžel druhého, kocouři se div neuvrněli a slintali jak bernardýni :lol: :lol: . Kamarádka říkala, že slintají blahem :lol:

• Citovat
  • Upravit
xjaja
6.12.10 23:56

Dobrý den,mám půlročního kocourka celou dobu v bytě. Teď jsme navštívili rodiče a lítal venku ve sněhu. Tečou mu z tlamičky tři dny sliny a taky mu z ní smrdí. Připadalo mi, že s tím máte asi zkušenosti,co mi můžete doporučit-přejde to?

• Citovat
  • Upravit
muminek183
6.4.11 17:14

Náš slintalín.

Tak jak tu čtu Vaše rozhovory,tak opravdu nevím,co si z toho vybrat.Fotečka je mého slintajícího Vaška :lol: také si nejsem jistá co to je.Někdy je v klidu a někdy div za ním nechodím s hadrem a nevytírám :-x Do tlamyčky jsem mu koukala a dásně zarudlé nemá.Je to neštěstí,asi opět raději pojedem k doktorovi.Bude mít radost,jsme tam víc než doma… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
1.5.11 19:34

slintajíící kočka

Mám doma asi 4 letou kočičku Saddinku,která posledního půl roku strašně slintá, je zároveň hrozně hubená. Začala být zároveň i hrozně milá,když mi skočí na klín tak mi na kalhotech zůstane mokrý flek v místě kde měla opřenou tlamičku. Nevíte o co by mohlo jít?

• Citovat
  • Upravit
9011
1.5.11 19:56

No tak může to být zánět zůbů, musíš zjistit jestli jí nesmrdí z tlamičky :mrgreen: My to tak měli a Berunka měla obalenej zup zubním kamenem a ten jí tlačil na dáseň a měla to celý zanícený, zub se kejval, tak sme šli na veterinu oní jí přispali a zoubek jí vytrhli a máme klid. :-D
A nebo to může být klidně tím, že oni teď na jaře línají a mají plný žaludek chlupů a tím hubnou, musíš jí pomoc v trávení, takže koupit se pytlíček se semínkama pro kočky, dát do květníčku a vypěstovat pro ní travičku a nebo koupit takovou speciální pastu, na rozpouštění chlupů v žaludku. Ale nejradši bych ti doporučila, aby si zašla na veterinu, aby to okoukl doktor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.5.11 21:42

Nám když slintal kocour, tak mi to nedalo a šla na veterinu a tam mi mudr řekla, že ho máme přiotráveného, používali jsme Raid na komáry a vůně do zásuvk, od té doby to doma nevedeme a v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
8.5.11 09:34
Terrad píše:
Slintá vaše kočka? Já jsem dnes našla 3 vlhké flíčky na nové sedací sopuravě, hned jsem podezřívala manžela, ale ten tam prý nic nevylil. Pak mě napadlo, že na místě fleků ležela kočka. Už jí pár hodin pozoruju a opravdu dneska nějak víc sliní a mlaská. Tohle já vůbec neznám a to má kočky 2 a dlouho. Že byjí něco nesedlo :think: ? Já vím, že je to asi hloupý dotaz, ale nenapadá mě nic,proč by měla víc slinit. Sedačka naštěstí usychá, tak snad bude bez újmy :mrgreen: .

Náš kocour taky slintá, zvlášť když ho hladím a on mi vrní na klíně, to jsem potom celé doslintaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka Šímová
10.10.12 00:13

Slintá mi kocka

Dobrý den mam otazeku. moje kocka lita venku a ted zacala strasne slintat a bojim se ze nakazi jiny zvirata, ale normalne zere a pije… mamka nema na doktora momentalne a ja se bojim ze umre.. prosim pomoc te mi :,(

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
10.10.12 00:31

Tady ti asi nic jinýho než veterinář nepomůže…

• Citovat
  • Upravit
7907
10.10.12 07:29

Tak tak veterina…Jedině ti mohu poradit. Koukni všude do tlamy, okolo zubů i lehce do krku, zdali tam nemá něco píchnutého. To by mohla slinit.Ale jinak nevím. A doufám že je kočka očkovaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5459
10.10.12 13:44
@Lucka Šímová píše:
Dobrý den mam otazeku. moje kocka lita venku a ted zacala strasne slintat a bojim se ze nakazi jiny zvirata, ale normalne zere a pije… mamka nema na doktora momentalne a ja se bojim ze umre.. prosim pomoc te mi :,(

Prohlídni jí tlamu, jestli venku či doma nemohla něco olíznout, z čeho by měla poleptanou sliznici. A podívej se jí na dásně, jestli nemá zarudlé, dost často mají kočky zánět dásní a většinou je to u koček problém imunity, ale to se snadno vyřeší léky, ale to musíš samozřejmě k veterináři. Nepíšeš jak je stará, klidně může mít i zubní kámen a od něj i zánět dásní. každopádně to chce pořádně jí prohlídnout tlamu. Pokud žere a pije a nemá jiné příznaky než to, že slintá, tak na to neumře, to bych se nebála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 12:11

Tak může to být za 1. bolí ji zub
2. slintá protože je spokojená
3. je jí špatně z jídla, nesedlo jí to
4.kousla do jedovaté rostliny, může být přiotrávená :roll: např. difenbachie, vánoční hvězda, hyacint, pryšec, fikus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.2.13 12:14
@Lucka Šímová píše:
Dobrý den mam otazeku. moje kocka lita venku a ted zacala strasne slintat a bojim se ze nakazi jiny zvirata, ale normalne zere a pije… mamka nema na doktora momentalne a ja se bojim ze umre.. prosim pomoc te mi :,(

nemá na doktora :roll: pane bože! budeš asi muset jetz na vet. když si myslíš že jí jde o život 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný