Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koukám, že se tu sem tam objeví nějaká „kočičí diskuse“ tak mě napadlo co si sem chodit jen tak popovídat o těch našich kočičích miláčkách ![]()
My máme doma zatím jednu zrzku, jmenuje se Ginny a je stejně stará, jako naše nejmladší lidské mládě ![]()
Tak se připojuji do kočičí diskuse - mám kocoura, krásnýho dvoubarevnýho mourovato-bílého a je to náš mazlík. Je už to veterán, je mu tak 8 let a máme ho v bytě. Je čistotný, k dítěti nekonfliktní, popravdě jsem se zpočátku bála, jak přijme miminko, ale zvykl si super a teď jsou s malou kamarádi! Když se mu zdá, že bylo hraního dost, tak si jednoduše najde místečko, kam na něj malá nemůže a je klid.
Tak já mám čenočernou kočendu, letos jí bude 12 let, ale chová se jako kotě ![]()
Brala jsem si jí z útulku, teda spíš si mě v útutlku vybrala ona sama ![]()
Připojuji se
,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap
.Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.
Akorád mě štve,že ač má škrábadlo,tak pravidelně škrabe korek,který je obložený na stěně na chodbě.Ale zase to není tak drahá demolice,akorád to vypadá úchvatně,když knám někdo vstoupí
.
Kočky jsou pro mě úžasné tím,že mají svou hlavu,nikdy nebudou na slovo poslouchat mají prostě svou osobnost.A dávají energii.
Jéé, hezký fotečky, my máme koček..zrovna 5, ono se to pořád mění, jsou venkovní, tak asi chápete.. Posílám fotku koťátek, narodily se o měsíc pozdějc než moje Veru.
Já se také ráda připojím.Momentálně máme 8 letého Mourečka. A na návštěvu k nám chodí sousedovic mourovatej Mafiánek ![]()
Měli jsme ještě kočičku Maike,ale ta se bohužel stratila ![]()
S tím,že máme mimi taky problém nebyl.Akorát teď když ho malej tahá za ocas,tak se občas bojím aby po něm nevystartoval.Ale kocour je statečnej-vydržel kočku,psy,králíka,tak proč ne dítě ![]()
dada1511 píše:
Kočky jsou pro mě úžasné tím,že mají svou hlavu,nikdy nebudou na slovo poslouchat mají prostě svou osobnost.A dávají energii.
Souhlasím ![]()
Mili-lili píše:dada1511 píše:Souhlasím
Přesně ![]()
Taky máme číču.Ošklivou jak noc
,ale velmi hodnou.Kočku sem nechtěla ale při návštěvě ZOO kdy sem se dozvěděla že ta černá ošklivá koule bude večeří Varana Komodského sem to nevydržela a vzala si jí domu
.Už je tu s náma cca 8 let.
Jmenuje se Honza,ale je to holčička
jo mám jednu černou proužkatou..ale protože za chíli rodím amáme malej byteček mám ji teď u maminy a bude tam do konce šetinedělí..je z útulku a mám ji asi 4 roky..říkáme jí černoušku, otazníčkoujd, pešojd - i když je to holka..líbí se jí drbání na zadku a tahání za ocas..no náš magor ![]()
Pridavam se do kociciho spolku ![]()
Mame doma dve kocky. Taky jednoho cernouska
Rikame ji Bubu
Je to prava kocici dama, na jare ji bude 5 let. Ted jsme ji poridili na obveseleni kote, odhadem tri mesice. Bilo-mourovata. Hrozne rada se nosi na rameni, kdyz neco delam. Muz mi rika, ze jsem carodejnice ![]()
Ps: Taky vase miciny ignoruji skrabadlo?? ![]()
dada1511 píše:
Připojuji se,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap
.Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.
Taktéž sdílíme společnou domácnost s kocourem, v lednu mu bude 8 let, je to taky poloviční chlap, když zachovám terminologii, ale o to větší je aristokrat a dává nám to řádně najevo, že mu nesaháme ani po kotníky
zbožňuju ho ![]()
Ahoj holky,
je nemozne se nepridat
.
I kdyz jsme momentalne bez kocky
,stale doma drzime smutek,je to asi cca mesic,co jsme po dlouhem boji a vic nez rocnim leceni prisli o nasi milovanou triletou krasavici.(mmch.prichod noveho miminka zvladla super)
Ja ted ziju tim,ze projizdim chovne stanice a hledame tu nasi novou nej
.Sice jsme se domluvili,ze mazlik prijde,az se mimco postavi na nohy-tudiz planujem kotatko na pristi leto,ale zijem tim hodne.(chci kontaktovat chovatele jeste pred planovanym vrhem
)
Starsi syn ji porad oplakava,staci nejaka pripominka,ale uklidnujeho,ze mame cicu v planu.Jen ma podminku,ze to musi byt presne takova jak byla(a to neni zas tak jednoduche
,vypada to,ze pro ni snad pojedem na druhy konec republiky ![]()
Neni nad to,pohladit si ten jiskrici kozisek,vecne zakopavat o motajici se cicinku pod nohama,poslouchat nadherne predeni a preslapovani ve vlasech…moc se tesim na novy prirustek ![]()