Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5579
30.10.10 13:09

Kočičí diskuse

Koukám, že se tu sem tam objeví nějaká „kočičí diskuse“ tak mě napadlo co si sem chodit jen tak popovídat o těch našich kočičích miláčkách :-D

My máme doma zatím jednu zrzku, jmenuje se Ginny a je stejně stará, jako naše nejmladší lidské mládě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
30.10.10 13:29

Tak se připojuji do kočičí diskuse - mám kocoura, krásnýho dvoubarevnýho mourovato-bílého a je to náš mazlík. Je už to veterán, je mu tak 8 let a máme ho v bytě. Je čistotný, k dítěti nekonfliktní, popravdě jsem se zpočátku bála, jak přijme miminko, ale zvykl si super a teď jsou s malou kamarádi! Když se mu zdá, že bylo hraního dost, tak si jednoduše najde místečko, kam na něj malá nemůže a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.10.10 13:51

Tak já mám čenočernou kočendu, letos jí bude 12 let, ale chová se jako kotě :lol:
Brala jsem si jí z útulku, teda spíš si mě v útutlku vybrala ona sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
30.10.10 13:52

Připojuji se :-D ,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap :-D .Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
30.10.10 13:54

Akorád mě štve,že ač má škrábadlo,tak pravidelně škrabe korek,který je obložený na stěně na chodbě.Ale zase to není tak drahá demolice,akorád to vypadá úchvatně,když knám někdo vstoupí :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
dada1511
30.10.10 13:56

Kočky jsou pro mě úžasné tím,že mají svou hlavu,nikdy nebudou na slovo poslouchat mají prostě svou osobnost.A dávají energii.

• Citovat
  • Upravit
10351
30.10.10 14:14

Jéé, hezký fotečky, my máme koček..zrovna 5, ono se to pořád mění, jsou venkovní, tak asi chápete.. Posílám fotku koťátek, narodily se o měsíc pozdějc než moje Veru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
30.10.10 14:21

Já se také ráda připojím.Momentálně máme 8 letého Mourečka. A na návštěvu k nám chodí sousedovic mourovatej Mafiánek :-D
Měli jsme ještě kočičku Maike,ale ta se bohužel stratila :cry:
S tím,že máme mimi taky problém nebyl.Akorát teď když ho malej tahá za ocas,tak se občas bojím aby po něm nevystartoval.Ale kocour je statečnej-vydržel kočku,psy,králíka,tak proč ne dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
30.10.10 14:23
dada1511 píše:
Kočky jsou pro mě úžasné tím,že mají svou hlavu,nikdy nebudou na slovo poslouchat mají prostě svou osobnost.A dávají energii.

Souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.10.10 14:28
Mili-lili píše:
dada1511 píše:
Souhlasím :pankac:

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.10.10 14:39

Taky máme číču.Ošklivou jak noc :lol: ,ale velmi hodnou.Kočku sem nechtěla ale při návštěvě ZOO kdy sem se dozvěděla že ta černá ošklivá koule bude večeří Varana Komodského sem to nevydržela a vzala si jí domu :lol: .Už je tu s náma cca 8 let.
Jmenuje se Honza,ale je to holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.10 15:39

jo mám jednu černou proužkatou..ale protože za chíli rodím amáme malej byteček mám ji teď u maminy a bude tam do konce šetinedělí..je z útulku a mám ji asi 4 roky..říkáme jí černoušku, otazníčkoujd, pešojd - i když je to holka..líbí se jí drbání na zadku a tahání za ocas..no náš magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
30.10.10 16:17

Pridavam se do kociciho spolku :mavam:
Mame doma dve kocky. Taky jednoho cernouska :dance: Rikame ji Bubu :oops: Je to prava kocici dama, na jare ji bude 5 let. Ted jsme ji poridili na obveseleni kote, odhadem tri mesice. Bilo-mourovata. Hrozne rada se nosi na rameni, kdyz neco delam. Muz mi rika, ze jsem carodejnice :twisted:
Ps: Taky vase miciny ignoruji skrabadlo?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.10.10 17:26
dada1511 píše:
Připojuji se :-D ,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap :-D .Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.

Taktéž sdílíme společnou domácnost s kocourem, v lednu mu bude 8 let, je to taky poloviční chlap, když zachovám terminologii, ale o to větší je aristokrat a dává nám to řádně najevo, že mu nesaháme ani po kotníky :mrgreen: zbožňuju ho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
30.10.10 17:35

Ahoj holky,
je nemozne se nepridat :mrgreen: .
I kdyz jsme momentalne bez kocky :-( ,stale doma drzime smutek,je to asi cca mesic,co jsme po dlouhem boji a vic nez rocnim leceni prisli o nasi milovanou triletou krasavici.(mmch.prichod noveho miminka zvladla super)

Ja ted ziju tim,ze projizdim chovne stanice a hledame tu nasi novou nej :-P .Sice jsme se domluvili,ze mazlik prijde,az se mimco postavi na nohy-tudiz planujem kotatko na pristi leto,ale zijem tim hodne.(chci kontaktovat chovatele jeste pred planovanym vrhem :lol: )
Starsi syn ji porad oplakava,staci nejaka pripominka,ale uklidnujeho,ze mame cicu v planu.Jen ma podminku,ze to musi byt presne takova jak byla(a to neni zas tak jednoduche 8-) ,vypada to,ze pro ni snad pojedem na druhy konec republiky 8-)

Neni nad to,pohladit si ten jiskrici kozisek,vecne zakopavat o motajici se cicinku pod nohama,poslouchat nadherne predeni a preslapovani ve vlasech…moc se tesim na novy prirustek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný