Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
2.11.10 22:24

Sušený maso, to je věc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 22:46

Jo tak ja se jeste nevyjadrila ke strave a skrabadlu :wink: .
Krmila jsem zasadne Hills(ale taky proto,ze jsme meli spesl dietni na jeji alergii :-? )Syrove premrazene masicko-kureci,kruti,hovezi.Sem tam tatru mlecko,syr,konzervicky sheny cat /hmm..jsem si ji pekne rozazlovala :think: .
Ac jsem mela kocicku „whiskas“ zradlo whiskas mi nesmelo do domu 8-) /rozborem granuli uz jsem byla vyucena u psu a 4%masa pro masozravce mi fakt prislo trestuhodne/Ale urcite se u granulek najde i kvalitni kompromis a nemusi byt jen superpremiove(premiove pomer masa/cena).

Na skrabadlo byla zvykla,tesne nez jsme o ni prisli jsme ji poridili jedno obri(ted je teda schovane).Ale i presto,mrska,obcas delala co nemela-takze mi po ni zbylo rozskrabane tesneni ve dverich(v nekolika vnitrnich :roll: ,obcas zacala brousit koberec,ale stacilo pohrozit a vedela,ktera bije :lol: a utikala skrabat na sve.

Lakynko-dik za typ na susene masicko :wink:

Dolphiny-moje tchyne se jich „boji“spis az stiti :roll: .Byla tak proti,aby u nas bydlela cica,ze nas chtela „vydedit“ :lol: .Pak musim pochvalit,ze se prekonala a dokonce si ji i pohladila(asi jednou :lol: ).Kdyz jsem ji ted rikala,ze planujem znovu,tak valila oci a jde videt,ze si preje,at nas ten divny blaznivy napad prejde :lol: .
Jinak ja se bojim motylu :lol: ,ale vsechno co ma ctyri nohy a kozisek mi hruzu teda rozhodne nenahani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 22:58
JaSe píše:
V popředí je Flíček, za ním Míček.

Micek Flicek-to byla takova oranzova knizka o neposlusnem balonku,ktery mi cetli pred 30lety :lol: :palec: Jinak super foto dvojcat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.11.10 23:13

Ahoj holky, omlouvám se že sem lezu, ale neznáte prosím někoho kdo by mohl teoreticky na jaře mít bílé kotě? :) Před narozením druhého prcka jsme museli dát kočky pryč, protože začaly dělat naschvály a ať se dělalo co chtělo tak se to horšilo, a teď bych ráda sehnala nějakou číču domácí. Předtím jsme měli obojetné (doma i venku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
3.11.10 07:17

ja jsem byla vychovana v kocici rodine a pritel taky, kocky mel vlastne nepretrzite :-) takze zadny boje nebyly. jen na tu treti se moc netvari. treba casem.
U nas se skrabadlo hojne vyuziva, skoro ani nikam jinam nechodeji. maji jedno velky ke stropu, na kterem prevazne spi a pak jednu takovou „vlnku“ na podstavci, to miluje ta velka a lezla by tam porad, jenze mala tak nema narok a kdyz si chce chudak zaskrabat, tak ji velka zene hned pryc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 07:50

Ahojky kočičím fandům,

nakoukla jsem tady a nedalo mi nenapsat.
Taky máme kočičí smečku doma. Nejdříve přišel perský kocour Samík (7,5 r.) a toho jsem si vysloveně vydupala u dnes už ex.manžela. Vypadá stejně jak Garfield a je to taky takový lumpík. :huban:

Pak před skoro pěti lety k němu přibyla přitoulaná kočička, která se objevila na okně v zimě, vyhublá a hladová. Taky jsme si ji se synem doslova vyřvali a dneska je to naše madam Lotynka, někdy protivná, někdy mazlíček. Podle všeho je to zřejmě turecká angora, ale pro nás je to naše madam. :huban:

Jako třetí k nám přišel 12 letý kocourek, který mi zůstal po mamince, a protože byl vyhozen ven v mrazech, hubeňoučký a hladový skončil u nás doma. Bylo to naše zlatíčko, neustále vyžadoval kontakt s někým, klidně i cizím, hlavně že ho hladil a drbal. Dokonce s námi spal v ložnici, nejlépe naněkom z nás dvou. :-) Bohužel v červnu mu selhaly ledvinky a tak už je v kočičím nebíčku. Musím říct, že jsme ho s přítelem oba fest obrečeli.

V září se naskytlo darované koťátko Charlie… obyčejný, rezavý kocourek a tak jsme se oba rozhodli, že ten třetí do party nám pořád chybí. A tak jsme po dvou dnech přemýšlení jeli pro koťátko a dneska máme doma malý tajfun, klokana kříženého s kulovým bleskem, protože je neustále v pohybu, spí s námi taky v ložnici a je to naše malé sluníčko ušaté a chlupaté.
Včera jsme sledovali, jak našel cestu přes dřevěnou vinotéku a myčku směrem na linku… jak bylo vidět, že je šťastný, že tam konečně dolezl :lol:

První dny byly trošku divočejší, starší kočky na něj syčely, malý Charlie jim to zdatně oplácel. Ale dnes jsou kamarádi, perou se spolu, spí spolu a baští si navzájem z misek. :-D

Jsou to všichni tři „gaučáci“, protože bydlíme hned u cesty a nechci aby chodili ven. A co se hygieny týká, tak jsou všichni hrozně čistotní, píseček používají poctivě a drápky si chodí škrábat na dvě škrabadla. Drápky pro jistotu i stříháme, aby někde nezůstali viset, když nejsme doma.

A tady je fotečka toho nejmladšího přírůstku.

Plánujeme miminko, takže taky přemýšlím, jak to pak zkloubíme, ale rozhodně neuvažujeme, že je dáme pryč, jsou to naše další miminka. :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 07:59

A co se papání týká…

… ráno dostávají konzervu nebo kapsičky a přes den mají dietní granulky pro kastráty Purina smíchané s veterinární dietou Trovet pro ledvináře, protože náš peršánek Samík má polycystitidu - vrozené cysty v ledvinách,které nejdou léčit, takže je šetříme co to jde. Ale on je hrozně mlsný a miluje př. zeleninu a jahodovou marmeládu. Lotka zase baští špenát a malý CHarlie sní naprosto vše - vařený brambor, fazole, čočku, i suchý chleba a zeleninu… dokonce mi z koše chodí vytahovat slupky od brambor, takže musíme koš neustále zavírat na pevno :lol: Holt je chlapeček šikulka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 08:04

No,tak jídlo jsme celkem probrali :-D ,tak přidávám pitný režim.Nevím jak u vás,ale náš kocour ač má misku s vodou,nejradči chodí chlemtat vodu ze dřezu,by mě trefilo :roll: .

Tak jsem dočetla,a jsem rád,že nejsem jediná,která má doma kocoura jehož nejoblíbenějším pelíškem je umyvadlo.A protože je to gurmán,tak vědčinou počká,až ho vydrhnu :-D .

• Citovat
  • Upravit
10222
3.11.10 08:05

u nas umyvadlo taky frci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 08:14
:-D :-D :-D
  • Citovat
  • Upravit
17162
3.11.10 08:22

Naši lumpíci mají tři misky s vodou, ale vede taky dřez (už nikam nedávám jar pro jistotu) a pak Lota chodí pít z vany. Sedne si ráno a čeká, takže zadělám špunt a napustím malou kaluž vody… to je její ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 08:25

Tady jsou všichni tři, jak se vyhřívají na sluníčku… Lotynku ve vaně mám doma v pc, tak pak třeba pošlu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 08:39

Tak moje Cherrynka pila i z misky :-P /nejradeji psi-a pes zase z jeji/.Ale samozrejme jak se pustila voda,rychlosti svetla sedela v umyvadle,ve drezu,upijela mi z vany(nekolikrat spadla do vody) a kdyz jsem se sprchovala a sedela pri tom,tak si vlezla za mnou.Kdyz jsem napustila vodu do filtrovaci konvice,to bylo jeji zamilovane divadlo.Okamzite byla u ni a koukala,jak prekapava a bavila se tim,ze pacickou otvirala vrsek.Mela jsem v planu koupi kocici fontanky..tak pro pristi to asi realizuju 8-) .
Milovala i roseni kvetin a kdyz jsme ji nekdy nechali tect slabym cicurkem vodu v umyvadle,byla blahem bez sebe a vysla z toho jako totalne mokra „mys“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.11.10 08:47

Holky, tak to naše stará Kika, když byla mladší, tak pila jedině vodu z kropáče nebo z vany na zahradě…miskama v baráku naprosto pohrdala, ale jedla celkem všechny konzervičky a granule (akorát jeden Kitekat nemusela), teď v jejích patnácti to dopracovala tak, že jí pouze syrová kuřecí srdíčka (která jí kupodivu postavila na nohy po mrtvičce) a granule od Puriny a jedny jediný speciální multivitamíny, a občas nepohrdne speciálním kočičím mlíkem. Je to vážně potvůrka :-) Ale není nad to, když přijedu k našim, vyleze si na mě na křeslo, začne mě našlapovat a příst, nebo na zahradě za mnou chodí jak pejsek…kór od té doby, kdy se jí bohužel velmi zhoršil zrak. Moc už se teď o ní bojím, ale pořád je na ní vidět, že má radost ze života…nedokážu si představit, až odejde......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 08:47

My fontánku máme, ale už nepoužíváme, protože ti prevíti do ní naházeli granule a já pořád jen čistila a čistila… občas ji taky vylili a to byla v koupelně teda kaluž…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný