Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
3.11.10 12:07

Kočičky máte krásný.My máme takovou hyenu ošklivou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 12:07

ano má každé oko jiné, na téhle fotce to není moc vidět :nevim: byla první kterou jsem našla. Tak jen čekám až se malým bílým začnou zbarvovat očička, jestli budou po ta :lol: :mrgreen: ťkovi
Jinak britky pelichají hodně, co vím u mamky a teď i ta moje :cert: Bílej taky dost, furt lítám s koštětem, ale jsme zvyklá :nevim:
Kdybych neměla kočky už 3 klidně bych si vzala :nevim: ale já třeba neudám ty co mám…takže by to nešlo, doufám teda že všech 7 jich nezůstane :mrgreen: :lol: a pak všechny vykastrovat…i když venku divoká 16ti letá kočka si uhnala zase další a už má bachor takže zase budu zachraňovat :cert: že si nedá říct na starý kolena fakt :lol: :cert: chytit na kastraci ji nejde, je fakt divoká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:09

http://sphotos.ak.fbcdn.net/…684692_n.jpg
Tady naše Honza (jana)

Viky vždycky sem chtěla bílou kočku,ale slyšela sem že jsou hluché.Je to pravda? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:11

viky odkud jste?Nebudete kotě prodávat?Možná by se k nám ještě jedna mrška vešla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:15
Lakynka píše:
dada1511 píše:
Tak mi si pořídili taky britku,i proto že údajně nepelichá,ale chlupy jsou všude.Stravu má kvalitní,tak nevím čím to.Leda že by línal celoročně.
A rodiče jsi viděla? Já právě nevím, kamarádka má taky britskou a chlupy všude, my fakt zatím ne, jestli je to tím, že je ještě malý věkově…

jj,viděla,byl s dobrého chovu.On začal chlupatit až po roce,dokud byl kotě tak né.Ale teď to stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
17162
3.11.10 12:16

Viky

tak ty jsou úžasné… fakt krásní bobánci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:18

Kamčo,všechny kočky jsou nádherné,ta tvoje hyena :-D je zase zajmavě zbarvená.Mě se líbí i obyč domácí,prostě všechny :-D .

• Citovat
  • Upravit
48576
3.11.10 12:20
dada1511 píše:
Kamčo,všechny kočky jsou nádherné,ta tvoje hyena :-D je zase zajmavě zbarvená.Mě se líbí i obyč domácí,prostě všechny :-D .
:lol: :lol: Ona je tak ošklivá až je někdy i hezká.Hlavně když se usmívá.Už sem měla v životě u babiček hodně koček,ale že se usmívaj sem si všimla až u té doma. :lol:
Jednou sem měla krásnou kočičku a troufám s říci že i nejchytřejší :lol: a byla naprosto užasná,ale bohužel když jsme byli na zahradě tak mi jí odnesl pták :lol: :cry: .Najednou kotě pryč a už sem viděla jen nějakýho dravce jak s ní letí pryč :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 12:21

Hiena je krásná :palec: koťátka dám zade
armo, jsem z jížní moravy(původně) teď žiju v Rakousku kousek od Mikulova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:21

Kočky se vracejí tam kde dostanou nažrat,toho bych se nebála,že zdrhne.Leda by jí jinde dali nažrat líp :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
17162
3.11.10 12:22

Kamčo,

podobného zbarvení má kočku naše babi … ale to je taková mrcha protivná, že na každého jen syčí a seká drápy… veterinář řekl, že ona je na 1.místě top žebříčku vzteklých zvířat, co k němu chodí :lol:

Je to kotě z ulice, babi miluje, ale cizí nenávidí a dává to řádně najevo :lol:

Kamarádka vypiplala bílého kocourka z 4týdnní kuličky a dens je z něj krásný pan kocour a slyší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:23

Kamčo,to bych nerozdýchala,bych toho ptáka musela zastřelit!!!To je strašný.

• Citovat
  • Upravit
48576
viky23 píše:
Hiena je krásná :palec: koťátka dám zade
armo, jsem z jížní moravy(původně) teď žiju v Rakousku kousek od Mikulova…

Tak to je škoda:-((.To je pro mě moc daleko.Plzeň.Vždycky sem si bílou mícu přála:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715

Jo a ta hluchota, kocour je hluchej, jeho maminka taky byla a teď má mladší ségru a ta je taky hluchá :mrgreen: :lol: ale ona je ta hluchota právě nějak spojena s těma očima, myslím, když má bílá kočka modré oči…můj má jedno zelený a druhý modrý, narodil se s flíčkem na hlavě, který mu už skoro zmizel a ti prcci bílí mají ten flek všichni :lol: :mrgreen: myslím, že to taky budou hluchonci, očka mají zatím modré všechny koťátka…a neslyší ještě úplně tak to budu zkoušet tak za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 12:24

Viky-kotatka jsou bombasticka :palec: .A ty bily kocicky maj neco do sebe :think: :huban: ./skoda,ze tak casto dedi ten hluchy gen :-( )
Kamco-nahodou Hyena je krasna :-D /a libi se mi,jak ji s laskou rikas :lol: :lol: )
Lakynko-jasne,i Britaci linaj.Ten tvuj bobek zatim chloupky nepousti,protoze ma zatim jiny-koteci kozisek.Ja nachazim doma chlupy porad,i kdyz uz tu Cherry neni..
Neni nad to,si poridit susicku odchlupovacku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný