Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ano má každé oko jiné, na téhle fotce to není moc vidět
byla první kterou jsem našla. Tak jen čekám až se malým bílým začnou zbarvovat očička, jestli budou po ta
ťkovi
Jinak britky pelichají hodně, co vím u mamky a teď i ta moje
Bílej taky dost, furt lítám s koštětem, ale jsme zvyklá ![]()
Kdybych neměla kočky už 3 klidně bych si vzala
ale já třeba neudám ty co mám…takže by to nešlo, doufám teda že všech 7 jich nezůstane
a pak všechny vykastrovat…i když venku divoká 16ti letá kočka si uhnala zase další a už má bachor takže zase budu zachraňovat
že si nedá říct na starý kolena fakt
chytit na kastraci ji nejde, je fakt divoká ![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…684692_n.jpg
Tady naše Honza (jana)
Viky vždycky sem chtěla bílou kočku,ale slyšela sem že jsou hluché.Je to pravda? ![]()
viky odkud jste?Nebudete kotě prodávat?Možná by se k nám ještě jedna mrška vešla:-))
Lakynka píše:dada1511 píše:A rodiče jsi viděla? Já právě nevím, kamarádka má taky britskou a chlupy všude, my fakt zatím ne, jestli je to tím, že je ještě malý věkově…
Tak mi si pořídili taky britku,i proto že údajně nepelichá,ale chlupy jsou všude.Stravu má kvalitní,tak nevím čím to.Leda že by línal celoročně.
jj,viděla,byl s dobrého chovu.On začal chlupatit až po roce,dokud byl kotě tak né.Ale teď to stojí za to.
Kamčo,všechny kočky jsou nádherné,ta tvoje hyena
je zase zajmavě zbarvená.Mě se líbí i obyč domácí,prostě všechny
.
dada1511 píše:
Kamčo,všechny kočky jsou nádherné,ta tvoje hyenaje zase zajmavě zbarvená.Mě se líbí i obyč domácí,prostě všechny
.
Hiena je krásná
koťátka dám zade
armo, jsem z jížní moravy(původně) teď žiju v Rakousku kousek od Mikulova…
Kočky se vracejí tam kde dostanou nažrat,toho bych se nebála,že zdrhne.Leda by jí jinde dali nažrat líp
.
Kamčo,
podobného zbarvení má kočku naše babi … ale to je taková mrcha protivná, že na každého jen syčí a seká drápy… veterinář řekl, že ona je na 1.místě top žebříčku vzteklých zvířat, co k němu chodí ![]()
Je to kotě z ulice, babi miluje, ale cizí nenávidí a dává to řádně najevo ![]()
Kamarádka vypiplala bílého kocourka z 4týdnní kuličky a dens je z něj krásný pan kocour a slyší ![]()
Kamčo,to bych nerozdýchala,bych toho ptáka musela zastřelit!!!To je strašný.
viky23 píše:
Hiena je krásnákoťátka dám zade
armo, jsem z jížní moravy(původně) teď žiju v Rakousku kousek od Mikulova…
Tak to je škoda:-((.To je pro mě moc daleko.Plzeň.Vždycky sem si bílou mícu přála:-((
Jo a ta hluchota, kocour je hluchej, jeho maminka taky byla a teď má mladší ségru a ta je taky hluchá
ale ona je ta hluchota právě nějak spojena s těma očima, myslím, když má bílá kočka modré oči…můj má jedno zelený a druhý modrý, narodil se s flíčkem na hlavě, který mu už skoro zmizel a ti prcci bílí mají ten flek všichni
myslím, že to taky budou hluchonci, očka mají zatím modré všechny koťátka…a neslyší ještě úplně tak to budu zkoušet tak za týden.
Viky-kotatka jsou bombasticka
.A ty bily kocicky maj neco do sebe
./skoda,ze tak casto dedi ten hluchy gen
)
Kamco-nahodou Hyena je krasna
/a libi se mi,jak ji s laskou rikas
)
Lakynko-jasne,i Britaci linaj.Ten tvuj bobek zatim chloupky nepousti,protoze ma zatim jiny-koteci kozisek.Ja nachazim doma chlupy porad,i kdyz uz tu Cherry neni..
Neni nad to,si poridit susicku odchlupovacku ![]()