Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
3.11.10 08:56

Tak naši maj stále vodu nalitou, ale nejoblíbenější je pít starou vodu z vázy od řezaných kytek :poblion: nebo z květníků. Jinak jsme byli donuceni všechno zadělat, upevnit, přidělat na skříně magnety a domontovat na dveře zámky, protože ta naše Sankuška všechno otevře. Dveře pro ní nejsou překážkou, natož skříň. Sice jsme si moc nepomohli :roll: , ale alespoň jsme jí to stížili :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 09:13

Jéé, tak Mio pije spokojeně z misky. Do umyvadla ještě nešel, ale do vany už jo, tam se občas projde. Minimálně. Do dřezu ještě ne, on nevyskočí ještě ani na linku, pokud vedle není židle. Tak nevím, docela mi vyhovuje, že to neumí:D.
Jinak ještě k tomu žrádlu. Já Whiskas a podobně vůbec nechtěla. Jeho majitelka bývalá krmí svoji kočku jen Whiskas a on neznal nic jinýho. Tak to má kompenzaci z bývalého domova. Ale granule jsem Whiskas nechat nemohla. Stačilo mi, jak vypadala chudák ta mamina jeho. Srst měla příšernou a to jsem skoro laik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.11.10 09:17

Hm, tak to ti přeju, ať to tomu vašemu kocourkovi vydrží. Ta moje vyskočí skoro z místa asi 170cm. Zadní nohy má jak rambo a taky s nima umí pěkně kopat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 09:19

Ony whiskas granule jsou prý přesolené, proto jim to tak chutná. Ale naši kočičáci z toho měli průjem, z Kitekat granulí taky, takže jsme tehdy krmili Friskies. TEd máme dietu, takže kupujeme Purinu pro kastráty (šetří ledviny) a vet.dietu Trovet pro ledvináře.

A srst mají krásnou, jen dneska se chystám na toho našeho peršánka, že mu pořádně vyčešu kožich… to zase bude kraváááál… nesnáší to :lol: ale už je zakudlaný a střapatý, bobek malý.

Ti dva starší umí na linku vyskočit, takže nic tam nenechávám (posledně Samík sežral asi 30dg játry co měla být na oběd), ale malý Charlie na to jde fikaně přes vinotéku a myčku… už vyhrál a dostal se na linku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 09:26

Lakynka-ja vim,ze je to tezky s tim zradlem.A obcastna kapsicka neva(neco jako kdyz my se narvem chipsy a cokoladou-taky nas to neotravi,ale kvalitni strava to neni,tak aspon pochutnani :-P ),hlavni jsou dle meho kvalitni granule.Me na tech barvenych hnuskach nejvic stve,ze jsou dochucovane tak,aby byli dobre navykove a kocicky je chtely../no ja zavislak na sladkem a slanem mam co vypravet :lol: /a taky samozrejme to slozeni,kde se to vedle masa jen otrelo.Takze v konecnem dusledku kocka tehle granuli sezere(a prozere) vic(aby se nasytila)

Jinak jako u Terrad-kopajici zadni nohy schopny vyskocit z mista neuveritelne vysoko :mrgreen:

Na linku teda jako na jedine misto nesmela,vedela to,ale…respektovala to jen,kdyz jsem varila 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 09:27

:-D Tak já když napouštěla vanu,tak ten náš kocou do ní skočil :mrgreen: ,blbeček se pak divil že je mokrý,ale po druhé tam lezl zase :mrgreen: .

Tak s koupáním velký problém nemáme :-D ,když je voda teplučká.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
3.11.10 09:28

Jinak čtu,že taky dáváte syrové maso,vědčinou kuřecí,a dočetla jsem,že i kuřecí srdíčka,tak to skusím,ať si mlsne.

• Citovat
  • Upravit
17026
3.11.10 09:30

Tak nez jsem to napsala,tak me predbehla Kaculi :-D .Jo jo je to tak.Ale neplati to jen o Whiskas.Plati to o vsem supermarketovem krmeni.Obecne co ma reklamu v TV rozhodne kvalitni krmivo neni..

Jinak s tou fontankou,Kaculi,jsi me nahlodala :think: ..tak doufam,ze nebude slouzit jen k „bordeleni“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 09:34

dada-ano,syrove je super(vnitrnosti i treba prsa..)(preci jen nase kocky jsou jen zmenseniny tech dravych masozravcu,tygru,lvu… :lol: ).Ale rozhodne premrazene(aspon 48hodin).Ja si nekdy pytlikovala male porcicky,nebo kdyz jsem varila,tak ji odkrojila,protoze uz premrazene bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.11.10 09:34

Já v létě napustím lehce do lavoru vodu a dám ho na balkon a kočka se tam vyhříva a pak se jde zchladit. JInak mě dneska naštval manžel, ale my se hádáme jenom kvůli kočkám. Udělala jsem rybí pomazánku a ještě jsem vařila čaj, manžel se chtěl dívat na telku, tak to odnesl do obýváku a pak odešel, no a naše lumpice si dala pěkně do nosu. Pak jí vynadal a dostala na zadek, ale mě to namíchlo a sprdla jsem jeho. Proč by si nedala, když to tam stálo a pokud chtěl jít pryč, tak mě měl zavolat. Čert vem pomazánku, tu udělám raz dva, ale nebude nadávat na mojí holčičku :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 09:39

Terrad :lol: :lol: -uplne to vidim.To byl prvni nezvyk,kdyz jsem zustala bez kocky-ja muzu nechavat volne stojici jidlo a nikdo ho neoblize,nekrade… :twisted: .
Jeden z jejich posledni kousku byl synuv dort k narozeninam.Behala jsem kolem navstevy a Cherry dojde do obyvaku,limec cely bily(posledni tri mesice musela nonstop nosit limec)a hezky si ho vylizuje.Me to prvni nenapadlo,ale jak me to trklo,bezim se kouknout na dort a on byl z jedne casti pekne smeteny-trochu si lizla,ale hodne toho shrnula tim limcem :twisted: Zlobit jsem se mohla akorat tak na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 09:39

U nás koupání = panika. Sice neškrábou nekoušou, ale snaží se mi z vany zdrhnout.

Jednou jsem zapomněla schovat píseček na záchůdku a nepřeju vám vidět, jak vypadal mokrý peršan obalený pískem :lol: :lol:

Charlie minule nakukoval do vany, co to tam je, když Lotka pila vodu, tak jsem ho tam šoupla a ten s panickým výrazem v očičkách hledal cestu jak ven. Zatím je maličký, má 3,5 měsíce, ale postupně ho budeme taky zvykat na koupání… přece jen pár krát do roka je potřeba jim kožíšky vyčistit, když spinkají s námi v postelích. ;-)

Ale je tady krásně vidět, že co kočička, to velká osobnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 09:41
Any píše:
Tak nez jsem to napsala,tak me predbehla Kaculi :-D .Jo jo je to tak.Ale neplati to jen o Whiskas.Plati to o vsem supermarketovem krmeni.Obecne co ma reklamu v TV rozhodne kvalitni krmivo neni..Jinak s tou fontankou,Kaculi,jsi me nahlodala :think: ..tak doufam,ze nebude slouzit jen k „bordeleni“ :lol:

Any, nevím jak u vás, ale my denně uklízíme rozházené granule po celé koupelně,protože Samík - peršan nemá nosík, takže je vyhazuje a malý Charlie si s nimi hraje..... a věčně jsou naházené i ve vodě.

Nebavilo mě denodenně čistit fonátnku a pořád měnit filtry, tak mají misky a hotovo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 09:47

Vzácná fotka, kdy Lotynka spala a snesla v těsné blízkosti malého Charlieho… Jinak se moc těsně nemusí, ale jsou kamarádi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 09:48

Kaculi-ja mela sice Britku,takze nosanek mela,ale granule vyhazovala vzdy taky.Me to mozna nedoslo,protoze mela misku s granulema jinde nez s vodou.Vodu meli se psem u sebe,ale granule mel dole jen pes.Kocka je musela mit nekde nahore./takze nejprve to bylo na vyssim stole v pracovne,pak na vysokem skrabadle/,protoze pejsek uz byl stary a taky mel sve spesl dietni granule,jenze byl mlsny no a ty kocici-plne masa-mu samo mooooc chutnaly.Jenze kdyz je nahodou sezral,tak to byl desny pruser-doslova a dopismene…

A persan obaleny piskem… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný