Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
2.11.10 10:02

Tak ty moje přichází fakt hodně. Jdu na WC-škrábou na dveře, jdu se koupat- čekaj v umyvadle nebo vedle vany, vařím- jsou na židli, jdem spát- mám je na hlavě,… no závislačky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
2.11.10 10:02

Ivoka ty jsou super :srdce: my mame 2 a vic prej ne, malej jsme si v lete privezli kotako, ale nase kocky osatatni kocky moc dobre nesnasej… ale o mesic pozdeji ,jsme se dovedeli, ze misto kotatka bude mimi :-)
U fotky Fibiska je srandovni jak tam zareji oci tech dalsich kocicek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 10:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 10:09

Tweetinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 10:10

Sankuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.11.10 10:14

Můžu se přidat holky?

toto je můj 7 letý miláček :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 10:41

Máte všechny krásný kočičáky a kočičandy ! :palec:
Jsou to miláčkové.I když někdy jim říkám darmožrouti :mrgreen:
No co si budem povídat,ona je to při tomhle počtu pěkná darda za žrádlo… a to tomu perskýmu kupuju spešl granule.
No jo,kdybych měla mimi dřív,tak bych neměla tolik koček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
2.11.10 10:44
Terrad píše:
Tweetinka

Jéé, ty máš čičintu, která má jméno jako já přezdívku a vypadá stejně jako ta naše…

Já vám teda povím jméno, ale ne, že se mi budete smát. Jmenuje se Květuška. :lol: .. To jméno dostala omylem, protože přišla k nám na chatu a známej říkal, to je určitě kočička z hospody, která je tam kousek. Majitel hospody jí dal jméno Květa, protože v ten den, když jí dostal, slavila svátek. Pak se zjistilo, že to neni ona, ale jméno už jí zůstalo. Prostě už jsme jí tak říkali a nějak nešlo jí říkat jinak. Tak jí nejčastěji říkám Květule bambule :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 10:45

Ty ceny za jídlo jsou strašný, ale máme je jako děti, tak jim dopřáváme. Pamatuju si jak jsme začínali dávat konzervu, pak ruzný mističky, kapsičky všech druhů, pak už jen některý, pak už jen konzervičky od Gourmetu a teď už jen kapsičky od Gourmetu a granule jen Friskies nebo ty drahý od Puriny. A Whiskas Temptations. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 10:49
tweetydee píše:
Terrad píše:
Tweetinka

Jéé, ty máš čičintu, která má jméno jako já přezdívku a vypadá stejně jako ta naše…

Já vám teda povím jméno, ale ne, že se mi budete smát. Jmenuje se Květuška. :lol: .. To jméno dostala omylem, protože přišla k nám na chatu a známej říkal, to je určitě kočička z hospody, která je tam kousek. Majitel hospody jí dal jméno Květa, protože v ten den, když jí dostal, slavila svátek. Pak se zjistilo, že to neni ona, ale jméno už jí zůstalo. Prostě už jsme jí tak říkali a nějak nešlo jí říkat jinak. Tak jí nejčastěji říkám Květule bambule :-D

Jména u nás zásadně vymýšlí manžel, ale nějak mi vždycky sednou. Tweetík byla takový vykulený kotě s obrovskýma očima a manžel říkal, že vypadá jak to kuře z pohádky a už jí to zůstalo. Sanka byla zase pohodářka už od kotěte, taková černoška, flegmouška a manžel říkal, ta mi připomína Sanku z Kokosů na sněhu a už jí to zůstalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
2.11.10 10:51

Tyjo Ivonko 8-o. Nas by v byte kocandy uslapaly :lol: Mate asi baracek, zejo?
My krmime Britem, davam ho i psovi a jsme spokojeny vsichni :palec: Kapsicky a konzervicky hrozne rada vybiram, experimentujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 11:02

Fiducia, na fotce je váš kocourek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
2.11.10 11:04

Terrad nene, to jsem vygooglila :mrgreen: Ale nase vypadala v kotecim veku uplne stejne :palec: Bohuzel neni tak fotogenicka :lol:
A sice se jmenuje Bubu, a rikam ji Cernousku, ale je to holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 11:07

Ty černý kočky se špatně fotí :mrgreen: . Někdy není poznat, kde maj vlastně hlavu a jindy zas jim ty očíčka tak září, že máš na fotce jenom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 11:34
Terrad píše:
Ty ceny za jídlo jsou strašný, ale máme je jako děti, tak jim dopřáváme. Pamatuju si jak jsme začínali dávat konzervu, pak ruzný mističky, kapsičky všech druhů, pak už jen některý, pak už jen konzervičky od Gourmetu a teď už jen kapsičky od Gourmetu a granule jen Friskies nebo ty drahý od Puriny. A Whiskas Temptations. :roll:

no to u nás nemají,maj dobrý granule a konzervy obyč.ale i veterinář říkal,že nejsou líný se nažrat,že je to na nich vidět :mrgreen:
to bysme jinak byli na mizině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný