Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10222
1.11.10 07:50

maxi kocka ve sve oblibene pozici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
1.11.10 07:53

minikocka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
1.11.10 07:54

a tady jsou holky spolu, ani by se nereklo, ze je to mamka s dcerkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
1.11.10 07:58

lucipajda Ty maji nadherny ociska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
1.11.10 08:18

Ahoj holky,
super fotky..A pridavejte,jeste jeste… :wink: ,at se muzu kochat cicinkama aspon pres PC.

Doriang-to bude chtit urcite na veterinu.Muze to byt plisen,svrab,alergie ci atop.exem.(Plisen i svrab-nektere druhy,muzou byt prenosne na cloveka).Nech si udelat rozbor(je do deseti minut)a pak podle toho leky,masti,koupele…
Radeji driv nez pozde,protoze kocka si je schopna vykousat-vylizat velke kusy holych mist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.11.10 09:19

Holky,to jsou kočky,doslova :srdce: ,krásné.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
1.11.10 09:20

Jak na to koukám,hned bych si pořídila jestě jedno koťátko :-D :-D .

• Citovat
  • Upravit
10222
1.11.10 10:28

jak jsem projizdela fotky ciciku, tak jsem narazila na tuhle. taky vase kocky sledujou televizi? nase driv, kdyz byla tv jeste na zemi, ted uz min, vidi na ni hur. ale jakmile tam byli nejaky zvirata, tak koukaly. Vcera Shania dokonce sledovala animovany ratatouille, kdyz tam behaly krysy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
1.11.10 10:48

Tak to je dobrý :palec: ,kočka koukající na telku :-D .To teda doma nemám.

• Citovat
  • Upravit
lys
6155
1.11.10 11:46
lucipajda píše:
jak jsem projizdela fotky ciciku, tak jsem narazila na tuhle. taky vase kocky sledujou televizi? nase driv, kdyz byla tv jeste na zemi, ted uz min, vidi na ni hur. ale jakmile tam byli nejaky zvirata, tak koukaly. Vcera Shania dokonce sledovala animovany ratatouille, kdyz tam behaly krysy :mrgreen:

no to je boží :mrgreen: :mrgreen:

a co dělali vaši miláčkové, když se prvně viděli v zrcadle? Náš kocour ještě jako kotě dělal typický kočičí hřbety, chodil bokem, naskakoval na sebe, bafal, ale pak mu asi došlo, že je to nějakej podfuk a od té doby zrcadla ignoruje. Každopádně to tenkrát byla velká sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
1.11.10 11:55

nase na zrcadlo nereagujou a kdyz byly maly nevim, to jsem je jeste neznala :oops: bydlime spolu teprve 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
1.11.10 13:24

Ahoj, tak ja pridam taky nejaky fotky cicin. Az pojedu k nasim, tak nafotim cely komando, dohromady 4 kocky a tri psi :mrgreen: Zatim ty nase. Tady je starsi s kamosem. To je velka laska, skoda, ze jsou oba kastrati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
1.11.10 13:25

A takhle Aida spinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
1.11.10 13:30

Na zrcadlo tedy nerikaji nic. U nas to bude asi tim, ze nikdy nejsou samy. Mam k nim jeste tohle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.11.10 20:07
donaga píše:
Tak se také musím pochlubit tou naší černou holkou, která ví, kde se nejlíp spí - ve Stázčině postýlce :-D
Tedy podle ní i ve Stázčině lehátku, hrací dece, kočárku…

Jéé Don, nevidím tam náhodou bílou náprsenku? To je jak náš kocour :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný