Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
2.11.10 12:57

Obě jsou kastrovaný a tlustý teda nejsou, ale do hubeňourů maj daleko :-D . Spíš jim to stačí, protože jsou v bytě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.11.10 13:42

Tak to se máš Tery… nás ten náš otesánek asi brzo sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ted si budeme pořizovat ještě štěňátko, tak aby mu to kočič všechno nespapal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Terrad píše:
Obě jsou kastrovaný a tlustý teda nejsou, ale do hubeňourů maj daleko :-D . Spíš jim to stačí, protože jsou v bytě. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
2.11.10 16:24

Dado my jsme ostudy, kocky koupeme jenom kdyz k nam prijdou :oops: A pak kdyz mame v rodine nejakou blesi katastrofu, tak koupeme antiparazitnim samponem. Mame kratkosrste, a jsou krasne leskly a cistounky, pecujou si o srst samy. A ven chodi jenom prilezitostne, kdyz jsme u moji mamy na baracku :palec:
Donago :hug: nam se ztratila ta cerna v lete. Cely mesic nebyl doma :cry: A pak mnoukala za dverma presne na muj svatek :dance:
Doma krmime vyhradne suchym, masicko jen za odmenu. Ale jak uz jsem psala, tak odmenuju spis sebe pri nakupu :mrgreen: Miluju ty barevny obaly :lol:
Rano nasypu misku velky kocce, pul misky koteti, a kdyz jsou hodne, tak dostanou masicko, pocitam kapsu na kus :-D
Jestli beha venku, tak zere vic. Mamini kocouri zerou jak prorazeny, a maji normalnich 4 a 5 kg :wink:

Terrad píše:
jedna nechtěně tu druhou pozvracela
:mrgreen: :lol: :mrgreen: Vis jiste, ze to bylo nechtene?  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
2.11.10 16:27

Ivonko ten je krasnej! :palec: Mame stejnyho v mladsim provedeni :lol: Jak se pejsek jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 16:29

Jo bylo :-D . Prostě se jí začalo navalovat a stála na skříňce a ta mladší se pod ní pořád natahovala až to schytala :poblion: :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 17:47
Fiducia píše:
Ivonko ten je krasnej! :palec: Mame stejnyho v mladsim provedeni :lol: Jak se pejsek jmenuje?

Děkuji :oops: je to slečna vlčáková Sára.V Unoru jí bude 6let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
2.11.10 19:30

My mame Daru :lol: Budou ji 3 roky. Velka kocka z ni ma 3 roky infarktovych stavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
2.11.10 20:12

Ahoj,
můžu se přidat? Máme dva kocoury, Míčka a Flíčka. Je jim 2,5 roku, máme je 2 roky. Děti (pětiletá dvojčata) je dostaly ke 3. narozeninám. Já jsem jejich (i kocouři jsou dvojčata) hlavní sponzor.
S kocourama je psina. Jsou kastrovaní a venku jsou rok a půl. Drží se kolem baráku, ale někdy nás doprovází do lesa nebo nám chodí naproti, když jdeme od našich.
A jsou hodní. Nosí mi myši, občas kosáka. Nedávno mi jeden přinesl živou myš.

• Citovat
  • Upravit
JaSe
2.11.10 20:22

V popředí je Flíček, za ním Míček.

• Citovat
  • Upravit
14535
2.11.10 20:24

Koukám, že jsou všechny stejný mršky a vlezou si na ty nejlepší místa. Miluju kočky :huban: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
2.11.10 21:44

Holky,ty vase fotky me dostavaji :srdce: .Nadhera fakt.
A zavidim to mnozstvi…

Mne projde kocicka jen jedna.Zrovna vcera jsme meli rozhovor.Ale dobre je,ze jsme se dopracovali k tomu,ze kdyby a az by v budoucnu…jsme se prestehovali na baracek,tak bych mohla rozsirit smecku :mrgreen: a treba se venovat i kotatkum :srdce: ..No zatim jsme na byte a kocicka je teprv ve vyberu a jeste na ni neni ani „zadelano“ :lol:

A jak se stavi k vasim kocickam vase polovicky? U nas to bylo tak,ze manzel vychovan v antikocici rodine byl nejprve proti(tchyne dokonce z toho mela amok,kdyz se dozvedela o planovani kocky do bytu..),pak svolil s toleranci a dopadlo to tak,ze se spolu koukali na fotbal,mazlil se s ni,kdyz mel pracovat a ona mu zalehla PC,povidali si spolu a pod :lol: .A ted bez protestu se uz tesi,az tu zas budem mit to torpedo.
Nikdo me ted nehlida,kdyz se sprchuju,nikdo neobsazuje umyvadlo,kdyz si potrebuju vycistit zuby,nikdo rano nebrnka na zaluzie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 21:50

Měli jsme to podobně. V manželovo rodině neměli nikdy zvířátka a u nás byl vždycky zvěřinec. Nejdřív si ťukali na čelo a dneska je manžel mazlí a češe a uklízí po nich, … :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.11.10 22:13

Ahoj, ráda bych se připojila do této kočičí diskuze. U mých rodičů máme patnáctiletou kočičí úžasnou babičku. Vládne celé naší rodince. Když rodiče potřebují odjet, tak jí denně po práci jezdím hlídat do mého rodného městečka, 100km od Prahy. Potvoře to naprosto vyhovuje a uráží se, když náhodou chytnu pozdější bus nebo když k ní pětkrát v noci nevstanu. Až si v Praze s partnerem pořídíme větší byt, tak bych si ráda pořídila mainskou mývalí nebo vzala koťátko z útulku. z
Skoro tchýně se koček bojí, tak asi také bude veselo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 22:17

Jé to mě vždycky může trefit, když se někdo bojí koček. Já se teda děsim pavouků, hadů a jiný havěti :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.11.10 22:22

Ahooj, přidávám se, jupí, kočičí diskuze:)
Směju se, jak to máme ve spoustě věcí stejně. Například 20-ti minutové kočičí amoky, to se mi líbilo:D. Taky když stelu postel, zalehne peřinu a uvelebí se:D. Jinak ses chovává před dětmi pod postýlkou, nebo za gaučem atd.
Nekoupu- to se musí? 8-o Srst má krásnou, ale je fakt, že je ještě kotě.

Mám britskou modrou, kocourka Mio (jsou mu 4měsíce). Manžel byl taky protikočičákově vychovaný, ale teď se milují:) . :potlesk:

Krmím krmivem Brit a dávám navíc syrové masíčko, to se může utlouct a kapsičky Whiskas nebo Kitekat, to už je tak nějak jedno. Dávám spíš proto, že na ně byl zvyklý od bývalé majitelky.
Na škrabadlo jsme museli učit, byl to boj. Nebyl zvyklý, chudák majitelky kočička to ani nezná a mají poškrábaný celý byt. Hrozně se divili :roll: . Teď si občas zaškrábe vedle, ale jen řeknu: miiiio a on už honem utíká na škrabadlo. Na něm škrábě hlavně, když má chuť na pamlsek- miluje 100% sušené masíčko od Brit care.
Všechny fotečky jsou supr supr:) Roztomiloučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný