Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
30.10.10 21:17
Sunnny píše:
Tak takhle před naším Míšou kočka zdrhá :lol:

Hihi :palec: Tak naše číča se malé taky bojí.Když se k ní plazí po čtyrech a nemá už kam utéct,tak vrčí a syčí,ale neožene se po ní-ona je takový měkoušek :-) Neožene se po nikom člověk si s ní může dělat co chce :mrgreen:
Ale už se trošičku kamarádí ze začátku byla od ní tak 4 metry a teď je i na metr od ní,ale blíž nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
30.10.10 21:28

Mona-tak preju hodne nervu a brzo zdravou kocicku(sama jsem podavala dlouhodobe denne leky,chodila tydne na injekce..a podat lek kocce neni tak lehke jako psovi,ze/sveho casu jsem dopovala leky kocku i stareho psa-a sebe :lol: /.Jinak Bednuska :mrgreen: je krasna cica.

Vubec,holky,ty vase kocicandy jsou nadherne.Potrebovala bych si nejakou ponuchnat :-( :-P

mmch.Jizvikova-ty jsi megaloman :mrgreen: .Deti jako smeti brzo po sobe a k tomu hafo kocicaku :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
30.10.10 21:37

Any, no jo, s tou kresbou to je hledání jehly v kupce sena, to ti teda držím palce, abys našla úúplně tu samou a ještě se trefit do správného pohlaví :-D

Sedm koček v bytě obdivuju, nám kolikrát stačí i ta jedna, třeba když začne chodit po zdi, proskakovat kočičími průlezy ve dveřích… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
30.10.10 22:43
Any píše:
Neni nad to,pohladit si ten jiskrici kozisek,vecne zakopavat o motajici se cicinku pod nohama,poslouchat nadherne predeni a preslapovani ve vlasech…moc se tesim na novy prirustek :dance:

Jj přesně tak :palec: ještě jak začne u předení slimpat,přešlapovat pro změnu na břiše,lítat po celém bytě jak kdyby chtěla trhnout rekord … :mrgreen:

Já prostě kočky miluju ! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
30.10.10 22:57

litani po byte-kdyz moje britule chytla kocici amok(klasicke kocici 20minutove sileni :lol: ),tak manzel rikal,ze prej at pak nepovidam,ze je kocka tichy tvor :lol: -no jo,tech 5kg umelo pekne dupat,hazet skluzy po plovouckach a nejlepe ze zalohy zuchnout psovi na hlavu,ci ho v behu preskocit na delku :lol:

Mne nejvic chybi,kdyz stelu postele a nikdo mi nenabiha do natripanych perin,a kdyz se mi to konecne podarilo ustlat,tak zuch!a rovnani nanovo :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
31.10.10 09:00
Any píše:
nejlepe ze zalohy zuchnout psovi na hlavu,ci ho v behu preskocit na delku :lol:
:palec: :pankac:

Tak naše číča má sice „jen“ 4 kg ale moc tichá taky není :-) A s těma peřinama to sice nedělá,ale když ustelu tak jde pak prozkoumat jak to panička krásně ustala a lehne si tam ona jenže jak se s tama odvalí,tak je tam důlek s bílejma chlupama :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
31.10.10 09:42

donaga první zdupat pak pochválit :-D :mrgreen: :lol:
Mamce na chtě nosí kočky myši,ale jednou přinesla jedna číča myš ještě živou a utekla jí a od tý doby má mamina v chatě myš a né a né se jí zbavit.Furt tam nachází myší bobky a slyší ji jak rachotí za linkou,sporákem… Já jsem ji taky slyšela.Myš už tam bydlí asi měsíc a půl :mrgreen: Hlavně že má 4 kočky a né že by ji nějaká chytla.V chatě se jim asi nechce :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
31.10.10 11:15

Kocor mi také nosí ukazovat své úlovky a někdy i živé :pankac:

Any jo pěřinky ty má taky rád.Pomáhal mi,když byl ještě malej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.10.10 18:24

deti Ta nase prisla presne na stedry den, ale nejak asi vycitila, ze Eliska je stejny mlade a maji se hrozne rady… ze zacatku si cica nechala fakt libit vsechno, ted uz se trochu brani, ale i kdyz kousne tak nikdy moc, vzdycky jen tak naoko :mrgreen: a nase Eliska z toho ma akorat srandu :mrgreen: kdyz byla malicka tak spolu usinaly, jedly, vsecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.10.10 18:28

Nejoblibenejsi misto vecerniho odpocinku - samozrejme musi nekdo sedet u pocitace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.10.10 18:30

I takto se u nas spavalo, nez vyrostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
31.10.10 22:25

Doriang jééééé to je krásné,to je úplně boží jak spolu spí a vůbec,že si spolu hrají :potlesk: :palec: To musí být doma o zábavu potaráno že? :wink:
Já doufám,že naše Bedna si s Adri bude taky takhle rozumět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
31.10.10 22:29

Krásný fotečky, taky sem dám fotky, jak se po mě včera čičina válela :). Nikdy to nedělala, asi se jí stýská po paničce. Předevčírem mi i zahřívala bříško. Ale dneska už ne, protože bych to musela přehrát z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
1.11.10 06:35

Holky ještě se chci zeptat, ta naše kočka vyměnila srst, ale jedno místo na zádech si úplně totálně vykousala, vypadá jak kdyby ji tam děcka ostříhaly. Myslela jsem, že ji tam zapatlali třeba lízátkem, tak to vykousala, ale ona si to pořád kouše. Nevíte co by to mohlo být? Blechy nemá, kontrolovala jsem ji a cca 14 dní zpátky dostala odblešovadlo, který jí nikdy problém nedělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
1.11.10 07:44

ahoj holky, dobra diskuze, docetla jsem si vase prispevky a pridavam se. ja jsem kockomil. u nasich mame jednu cicinu,s byvalym jsem mela britskou modrou, kterou mi dal a pak po rozchodu mi ji odmitl dat, to jsem orvala, ale bohuzel nic s tim nemohla delat. A ted s pritelem mame 2 ciciny, rikam jim maxi a mini kocka. Maxi je Shania a je to mama ty maly, jmenuje se Lola. Vypada drobounce jako vetsi kote, ale uz je ji 8, starsi je o rok vic. Jsou to moji milacci, ale strasne se boji deti, jakmile jen nejaky slysi za dvermi, tak jsou na pozoru a nedej boze, aby k nam nejaky prislo, to se upalujou schovat za gauc a vylezou az kdyz je vzduch cisty. az bude nase mimi, tak je asi moc neuvidime, ale snad si zvyknout, ostatne nebudou mit moc na vyber. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný