Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
2.11.10 11:38
Fiducia píše:
Tyjo Ivonko 8-o. Nas by v byte kocandy uslapaly :lol: Mate asi baracek, zejo?

jo,jo,máme baráček.Kočičáky jsem měla všechny doma,ale od tý doby co mi malej leze tak je doma jen perskej,ostatní jsou venku nebo na verandě.Hrozně natahaj bordelu,furt courali ven a dovnitř,to se nedá,Když prší nebo je po dešti tak by to bylo :poblion: musela jsem je takhle rozesadit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 11:41

No já si právě říkám, že když jsou 2 tak jim dopřeju a o bordelu mi ani nemluv :roll: . Mě stačí, že se projdou na balkón a zpět a to milionkrát za den(v létě). Všude jsou chloupky, takže pořád uklízím. Jo a okna bych mohla mýt každý týden, protože jsou všude obtisky od jejich čumáků, ale to jen přeleštím a prdim na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
2.11.10 11:42
Terrad píše:
Ty ceny za jídlo jsou strašný, ale máme je jako děti, tak jim dopřáváme. Pamatuju si jak jsme začínali dávat konzervu, pak ruzný mističky, kapsičky všech druhů, pak už jen některý, pak už jen konzervičky od Gourmetu a teď už jen kapsičky od Gourmetu a granule jen Friskies nebo ty drahý od Puriny. A Whiskas Temptations. :roll:

To jsme na tom stejně,Gourmet je vždycky hned sežraný,ostatní mu moc nejedou,granule totéž,koupila jsem jedny obyčejné,a radči darebák nežral.A to mu kupujem ještě whiskas Dentabits na zuby a nějaké pamlsky :roll: ,aby se měl dobře.Si papká líp jak mi :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.11.10 v 11:46

• Citovat
  • Upravit
dada1511
2.11.10 11:44

My teda máme kocouta na bytě,a tak přemýšlím,jak často koupete???Já tak jednou za 3 měsíce,je to málo???Vyčesávám denně,podezírám kocoura že má u toho orgazmus,jak se vždycky natáčí,abych ho škrabkala kartáčem na zadku :mrgreen: ,ale stejně se nejlíp vyčeše po koupání.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
2.11.10 11:44

My teda máme kocouta na bytě,a tak přemýšlím,jak často koupete???Já tak jednou za 3 měsíce,je to málo???Vyčesávám denně,podezírám kocoura že má u toho orgazmus,jak se vždycky natáčí,abych ho škrabkala kartáčem na zadku :mrgreen: ,ale stejně se nejlíp vyčeše po koupání.

• Citovat
  • Upravit
14535
2.11.10 11:45

Přesně, taky raději nebudou jíst a že jsme to už párkrát zkusili zlomit :evil: . Jsou to potvory a ví jak na mě :mrgreen: . Manžel vždycky mele, že on si směl vybrat polštář do 300kč, ale kočkám jsme koupili dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
2.11.10 11:47

tak koukám, že zmlsaný jsou všechny stejně. Naše nepapá moc ani granule whiskas nebo Friskies… nejradši má PERFETCT FIT. Ty může pořád. Jinak dělají i kapsičky a ty jí taky chutnají. O Gourmetu ani nemluvím. TO je taky hned pryč. Jo a po puryně nám blinkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
Terrad píše:
Přesně, taky raději nebudou jíst a že jsme to už párkrát zkusili zlomit :evil: . Jsou to potvory a ví jak na mě :mrgreen: . Manžel vždycky mele, že on si směl vybrat polštář do 300kč, ale kočkám jsme koupili dražší.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi tak :-D
  • Citovat
  • Upravit
14535

Koupu jen pokud jsou venku - přes léto nebo když jedna nechtěně tu druhou pozvracela. Jinak je to utrpení pro nás všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 11:51
donaga píše:
Jo, s tím focením černých koček máte pravdu, to se nedá. :lol:
ivoka tedy s tím možstvím koček tě obdivuji. A závidím. Já chtěla aspoň dvě, ať jim není smutno, ale prošla mi jen jedna. Ale když jsem viděla tvého Matýska, tak se mi úplně připoměl náš Buchta. ten si nás adoptoval, byl u nás dva roky, ale loni v srpnu se ztratil :cry: . Já stále doufám, že se mu nestalo nic zlého, že se adoptoval zas jinde.
Holky, kolik vám ty kočky sní denně jídla? My krmíme kapsičkami a má stále misku i se suchým a ona ta naše černá potvůrka je schoná sníst i 4 kapsičky denně (běžně 3), ještě se dojí suchým a k tomu loví i myši a ptáky. A tlustá se mi nezdá. Já už si říkám, jestli není nemocná.

Já mám dvě, takže suchý mají nasypaný pořád, přes den přihodím nějaký pamlsek a večer dávám jen 1 kapsičku pro obě. Když jsem dala 2, tak je už nesnědly a když jsem dala půlku a druhou další den, tak jim nejela :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.11.10 11:53
dada1511 píše:

Mě se to nezdá málo,spíš moc :mrgreen:
já je koupu tak 2× do roka a nejsou špinavý ani mastný,jsou pěkný… :nevim:
Kapsičky jsou u nás tak na vánoce,nebo když je bebí :-P jinak bysme je neměli ani kde v tom množství skladovat :mrgreen:
sežerou 2× denně 1400g masových konzerv a suchýho mají pořád v misce.Myslím ,že tak 5 kapes by sežral každej klidně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
2.11.10 11:56

Tak to mam asi nějaký dietářky :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
2.11.10 11:56

Já právě koupu kvůli roztočům,abych ulevila srsti,tak jsem byla zvědavá,jestli to není málo.

• Citovat
  • Upravit
10952
2.11.10 12:15
donaga píše:
Ivoka píše:Mě se to nezdá málo,spíš moc :mrgreen:
já je koupu tak 2× do roka a nejsou špinavý ani mastný,jsou pěkný… :nevim:
Kapsičky jsou u nás tak na vánoce,nebo když je bebí :-P jinak bysme je neměli ani kde v tom množství skladovat :mrgreen:
sežerou 2× denně 1400g masových konzerv a suchýho mají pořád v misce.Myslím ,že tak 5 kapes by sežral každej klidně :palec:
Tak je to dobrý, tak nemocná není :mrgreen:

To určo ne :mrgreen: taky není líná se nažrat vid?
to ti naši jsou ještě tak voprslý,že lezou psovi do misky,ale ta si je rychle srovná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.11.10 12:48

No to máš… ten můj žrout sežere 1 kapsičku ráno, pak jednu jak přijde mladej ze školy, já přijdu z práce kolem 5 a to už čeká u misky a ještě jednu si vyžebrá před spaním… když mu ji nedám, tak lítá po baráku a dělá takový binec, že vzbudí celý dům… jinak suché má nasypané celý den… to tak půl misky stlačí… je fakt, že „lidské“ jídlo nedostává prakticky vůbec… s výjimkou tvrdého sýra a kousku vařeného kuřete občas…
a je opravdu velký kocour a váží 4 kila… podotýkám, že je jen domácí a kastrovaný… (a tasemnice taky nemá :wink: :mrgreen: :mrgreen: )

Terrad píše:
Tak to mam asi nějaký dietářky :dance: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný