Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Any píše:
/a ted jsem zvedava jestli me Kaculi predbehla/
Any, promiň … zase
![]()
Bohužel aby byla zavřená jen vevnitř to prostě nepujde.Mame celoprosklenej a pruchozí dum takže by určitě nějaké to okno či dveře či terasu odkud muže rovnou zdrhnout našla.
Stěhujeme se do sateltiního městečka.od hlavní je to dál,ale cca 80rd jeden na druhém a silnice tam samozřejmě také je:-(
a stěhujeme se hlavně kvuli naší psí bábě aby mohla kdykoliv sama ven proto že už se počurává pokud nemuže ven nonstop
Kamčo,
ono to je teda i místem, ale taky pachama, které v novém místě jsou. Předpokládám, že stěhujete byt komplet, takže se známé pachy přestěhují s vámi, nábytek a hlavně vy jako páníčkové.
Lakynko,
u nás líná jen peršánek, ted už méně ale v létě to bylo šílené… to byly chlupy fakt všude. Ale delší chlupy se líp sbírají z koberce a z gauče je dostávám dětskýma vlhčenýma ubrouskama ![]()
No, já když konkrétně napasuju tuto situaci na naší Kiku, tak by pro ní pořád ve věku osm let bylo lepší stěhováni. Je fixovaná na barák, ale taky na mojí mámu a mě. Jak ta se mi mstila, když jsem se odstěhovala…teď zas byla nešťastná, když máma musela do nemocnice a staral se o ní jen táta…
Ahoj holky ![]()
Tak já mám kočky 3…Britskou modrou, bílého kocourka hluchého a jednu černou 4 měsíční vyvrhelku.jinak já měla jen toho bílého, mamka moje dostala britku od jedné ženské co rušila chov, tu nesnesly ale mamčiny kočky tak jsem si ji vzala
a tak jsme dostala nápad, že než vykastruji kocourka zkusím co se stane s modrou a bílou
kočka nemrouskala tak nic, mezitím divoká kočka ze dvora porodila 2 koťata, byli v me´ěsíci nemocné tak jsme je vzala domů, kocourka jsme udala a černou kočičku ještě mám, asi zůstane
(manželův miláček).
Britka začala mrouskat a teď 19.10. se nám narodilo 7 koťátek(na poprvé byl čipernej hluchounek). tak máme 3 bílé, 3 mourovaté a 1 černé. Všichni kluci jen 1 kočička mouratá…
tak teď jen čekám až se mi ta banda rozběhne po baráku
![]()
Ahoj holky, jsem taky kočičářka, ale mám teď menší problém, potřebuji najít nový domov jedné naší kočičce někde v okolí Brna. Je to takovej super mazílek, ale náš kocour s ní pořád bojuje a utlačuje ji, je mi ji strašně líto ale když vidím jak je u náš nešťastná tak mě to bolí u srdce. Udělala jsem už úplně vše ale situace se pořád zhoršuje. Pokud by jste náhodou o někom věděli prosím písněte mi SZ, dala bych ji i s krytým WC a nejakým papáním do začátku
![]()
Viky: ten je!!!! Nádherný! On má každé očičko jiné, jestli je to dobře vidět? Ale to charisma, úžasné:)
Já bych se taky ráda pochlubila naší kočičí seniorkou, ale bohužel tady na pracovním PC, ani v současném mobilu žádnou její fotku nemám…budu to muset napravit ![]()
Tak mi si pořídili taky britku,i proto že údajně nepelichá,ale chlupy jsou všude.Stravu má kvalitní,tak nevím čím to.Leda že by línal celoročně.
My se stěhovali v únoru 2008 z bytu 1+1 na byt 3+1 na baráčku.
Samík stěhování uvítal… je pohodář, ale Lota nesnáší jakoukoliv změnu.
Dva týdny po stěhování na nás vrčela, syčela a trucovala. Nakonec se však uklidnila a zvládla to ![]()
viky23 píše:
A tady tatínek krasavec![]()
Ten je taky pěkný a jak to psala Lakynka,to charisma,to tam je.
dada1511 píše:
Tak mi si pořídili taky britku,i proto že údajně nepelichá,ale chlupy jsou všude.Stravu má kvalitní,tak nevím čím to.Leda že by línal celoročně.
A rodiče jsi viděla? Já právě nevím, kamarádka má taky britskou a chlupy všude, my fakt zatím ne, jestli je to tím, že je ještě malý věkově…
Kotátka jsou kouzelná!!!
S bytu se stěhujeme jen s rychlovarnou konvicí a s pračkou,jinak sem vše prodala zároveň s bytem.
U baráku už jednu kočku máme,ale není naše,ale ani ničí
.Prý se tam chodila vyspat do hrubé stavby(tak yjsou v betonu obtisklé pcičky:-))) takže kamarádku by tam už měla.
Budu to muset ještě promyslte,ale pokud máte zkušenosti že kočka nevzala čáru tak to zkusíme.
Jestli uteče tak pak budu chodit brečet sem ![]()