Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
3.11.10 12:25
dada1511 píše:
Kamčo,to bych nerozdýchala,bych toho ptáka musela zastřelit!!!To je strašný.

Muj zlatej dědeček běžel pro vzduchovku a chtěl ho sestřlit,ale už byl moc vysoko a daleko.Pak jsme ještě za ním běželi po poli jestli si s ní někam nesedne,ale byl rychlejší :cry: .Dodneška na to furt musim myslet.Jmenovl se Tomášek a byl vycvičenej jak pejsek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
dada1511 píše:
Kamčo,to bych nerozdýchala,bych toho ptáka musela zastřelit!!!To je strašný.

Muj zlatej dědeček běžel pro vzduchovku a chtěl ho sestřlit,ale už byl moc vysoko a daleko.Pak jsme ještě za ním běželi po poli jestli si s ní někam nesedne,ale byl rychlejší :cry: .Dodneška na to furt musim myslet.Jmenovl se Tomášek a byl vycvičenej jak pejsek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715

Tak to je celkem dost…leda že byste si udělali nějaký výlet :think: :think: asi to udělám tak, že kdo dřív přijde dostane číču :mrgreen: :lol: nějaké zamlování a tak nevím no… :think: bych v tom měla guláš :mrgreen: :lol: začínají zlobit, chodit pořádně neumí a chtěli by nejraděj z pelíšku ven :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:26
viky23 píše:
Jo a ta hluchota, kocour je hluchej, jeho maminka taky byla a teď má mladší ségru a ta je taky hluchá :mrgreen: :lol: ale ona je ta hluchota právě nějak spojena s těma očima, myslím, když má bílá kočka modré oči…můj má jedno zelený a druhý modrý, narodil se s flíčkem na hlavě, který mu už skoro zmizel a ti prcci bílí mají ten flek všichni :lol: :mrgreen: myslím, že to taky budou hluchonci, očka mají zatím modré všechny koťátka…a neslyší ještě úplně tak to budu zkoušet tak za týden.

A ta hluchota nemuže nějak vadit?Pro venkovní číču to asi musí bejt hodně nebezpečné,nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 12:27

Jo Kamco-to je desny s tim ptakem.Ja uz to slysela jako vtip…jsem si snad ani nemyslela,ze je to mozny :-? :-( .Chudatko.
Jinak z Plzne bys to zvladla :lol: ,ja zas pojedu z jizni moravy pro kotatko k Plzni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:30

Viky a vrhte koťata nějak často?Třeba ta další várka by už vyšla :lol: .Jezdíme do vídně v létě.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 12:31
Any píše:
Jo Kamco-to je desny s tim ptakem.Ja uz to slysela jako vtip…jsem si snad ani nemyslela,ze je to mozny :-? :-( .Chudatko.
Jinak z Plzne bys to zvladla :lol: ,ja zas pojedu z jizni moravy pro kotatko k Plzni :lol: :lol:

Mojí kamarádce kdysi takhle káně odneslo malého yorkšíráka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.11.10 12:32

Holky, tak alespoň nějaká fotka naší bábuše Kiky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 12:32
Kamča.dalmatinka píše:
viky23 píše:
Jo a ta hluchota, kocour je hluchej, jeho maminka taky byla a teď má mladší ségru a ta je taky hluchá :mrgreen: :lol: ale ona je ta hluchota právě nějak spojena s těma očima, myslím, když má bílá kočka modré oči…můj má jedno zelený a druhý modrý, narodil se s flíčkem na hlavě, který mu už skoro zmizel a ti prcci bílí mají ten flek všichni :lol: :mrgreen: myslím, že to taky budou hluchonci, očka mají zatím modré všechny koťátka…a neslyší ještě úplně tak to budu zkoušet tak za týden.
A ta hluchota nemuže nějak vadit?Pro venkovní číču to asi musí bejt hodně nebezpečné,nebo né?

Kocour má rok a půl a zatím na ulici nešel, je jen na dvoře, když ho volám ukazuji rukou pojď sem :lol: :mrgreen: on už ví, jinak takovýho mazla jsem nikdy neviděla, vidí a mě a míní se zbláznit radostí, vykrucuje se div ci krk nezalomí, opravdu dává lásku najevo, je super…musím ho nechat vykastrovat, ale manžel říká, že je to proti přírodě, doma neznačkuje :think: a právě když bude chtít na tu ulic tak mu bude jedno jestli je vykastrovanej nebo ne…tak přemýšlím, jestli vykastrovat jen kocoury, nebo jen kočku… :nevim: nebo všechny :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 12:35
dolphiny píše:

jééé :potlesk: ta je krásná :potlesk: takovou jsme měli tureckou angoru, ta nám právě umřela na následnky stěhování :cry: :-( :-? měla 13 let, stěhovali jsme se do nového bytu s mamkou a kočkama a ona to nerozchodila, přestala žrát a pit a onemocnily jí ledviny, hrozně zhubla a pak už umřela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 12:36
dolphiny píše:

Jééé, tak ta nááádhernáááááá, fakt krásná :potlesk: :potlesk:

Přítel chtěl taky meinskou, ale Charlie přišel dříve, tak snad někdy v budoucnu.
Můj sen je kočka plemene Ragdoll… jsem do nich zamilovaná, ale příteli se nelíbí… a to jsem mohla mít kotátko za výhodnou cenu od papírových rodičů :nevim:

Ted bude v Ostravě výstava kočiček, tak se chystáme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:38

Jó,to můj měl taky keci ohledně kastrace,ale jak bylo postupně 4krát do týdne označkováno i jeho oblečení v koši na prádlo,tak i jemu rupli nervy a kocour chudák šel mazi svátky na kastraci.Tak to měl na jako opožděný dárek k Vánocům.A to bylo před tím keců,že nebude poloviční chlap,a musí si alspoň jednou švihnout…ani toho už se nedočkal.Ale veterinářka,říkala,že je to dobře,že i u kastrátů přetvává značkování když jsou zvyklí.Od té doby máme polovičního chlapa,ale je klid.

Ale bylo mi ho chudáka líto,po tom kastrovaní jsem kolem něho chodila jak kolem mimina.Bečela jsem,jak trefená,když jsem ho vyděla,nemohoucího a zblblého s těch prášků.

Příspěvek upraven 03.11.10 v 12:40

• Citovat
  • Upravit
1173
3.11.10 12:38

A to je Kika nalezenec, přivedl ji náš starý kocour, nebožtík Ťápa…co s tím jsem se navyváděla jako dítě :-)))) Pochvaly jí vyřídím, děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 12:41

Viky, my máme na 90% tureckou angoru a taky nemá ráda změny. Nicméně stěhování zvládla, ale z bytu dolů ke skorotchýni nejde, to se bojí.

Ale ted máme zdr.problém - už 3 týden se mrouská, což je divné, normálně to trvá 1 týden a je šíleně umazlená v tu dobu. No a denska seděla ve vaně a pod ní kapka krve, tak musíme na veterinu :-( jestli nemá nějaký zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.11.10 12:43

A tohle je můj sen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie